Editörler : cihan27E.Kayı Han
28 Ağustos 2025 08:39

Derdini kimseye anlatamıyormuş
Malum-Sen başkanı yaptığı açıklamada, isyan ettiklerini lakin buna rağmen dertlerini kimseye anlatamadıklarını dile getirmiş. Bundan 1-2 ay önce cumhurbaşkanı senin sendikanın bilmem kaçıncı kuruluş yıldönümüne gelmedi mi? En önde oturup ikide bir alkışlamıyor muydun? Orda derdini anlat saydın. Seni tutan mı vardı? (Hala bunlardan medet mi umuyorsunuz eyy memur kardeşlerim?)

ahmet0688
Aday Memur
28 Ağustos 2025 11:49

BU ZAM KABUL EDİLEMEZ. Sendika DÜRÜST davranmıyor

28 Ağustos 2025 13:17

Sendikaların hepsi kendi dümeninin peşinde. Yeter ki ayın 15'inde mangırlar gelsin
28 Ağustos 2025 23:46

Kamusen ve memursene para yedirmeyin. İstifa edin.

firatli_genclik
Genel Müdür
29 Ağustos 2025 03:08

Maaşlar piyasaya göre iyidir. Eldeki bir meçhul olan ikiden evladır.

29 Ağustos 2025 09:21

Yav hocam yanlış anlama ama, bu kadar körü körüne bağlanmak, savunmak da nedir Allah aşkına? Tamam seviyor, destekliyor olabilirsin ama biraz da sorgula gözünü seveyim.
firatli_genclik, 5 ay önce

Maaşlar piyasaya göre iyidir. Eldeki bir meçhul olan ikiden evladır.

kenandere
Memur
29 Ağustos 2025 09:54

bu ülke memur ülkesi, boşuna tangır tungur ediyor millet

firatli_genclik
Genel Müdür
29 Ağustos 2025 09:57

Bunu anlatmaya çalışıyorum. Yoksa ben memur-sen li ya da kamusen li değilim.

kenandere, 5 ay önce

bu ülke memur ülkesi, boşuna tangır tungur ediyor millet

Hırboo
Yasaklı
30 Ağustos 2025 04:15

Cumhurbaşkanı memur düşmanı başka açıklaması olamaz, 24 yıl sonuç ortada, iici baskanini huzuruna çağırdı yüksek zammı ver, memuruna gelince sus pus kal. bakmayın seyyanen verdiğine o yıl seçim olmasaydı sadece işçiye verecekti memura vermek zorunda kaldı çünkü pabuç pahalıydı seçim elden gidiyordu. o seyyaneni de çıkarırsak cumhurbaşkanının gözünde memur, işçinin çeyreği değerindedir. sendika başkanı daha be yapsın adam afedersin kıçını yırttı biraz adil olalim
30 Ağustos 2025 13:04

Mesela sendika başkanı ne yaptı da övüyorsun?
Hırboo, 5 ay önce
Cumhurbaşkanı memur düşmanı başka açıklaması olamaz, 24 yıl sonuç ortada, iici baskanini huzuruna çağırdı yüksek zammı ver, memuruna gelince sus pus kal. bakmayın seyyanen verdiğine o yıl seçim olmasaydı sadece işçiye verecekti memura vermek zorunda kaldı çünkü pabuç pahalıydı seçim elden gidiyordu. o seyyaneni de çıkarırsak cumhurbaşkanının gözünde memur, işçinin çeyreği değerindedir. sendika başkanı daha be yapsın adam afedersin kıçını yırttı biraz adil olalim

Yusuf paşa
Aday Memur
01 Eylül 2025 12:32

partici degilim kılıçdaroğlu 21.500 demeseydi zor alınırdı seyyanen zam hatta mehmet şimşek söz verildiği için veriyoruz dedi

FırençeskoTotti, 5 ay önce
Mesela sendika başkanı ne yaptı da övüyorsun?

Yusuf paşa
Aday Memur
03 Eylül 2025 09:12

BENİM CÜMLEM İLE SENDİKA BAŞKANI NE ALAKA

Yusuf paşa, 5 ay önce

partici degilim kılıçdaroğlu 21.500 demeseydi zor alınırdı seyyanen zam hatta mehmet şimşek söz verildiği için veriyoruz dedi

11 Eylül 2025 10:02

Asıl benim cevapla sen ne alaka? Ben sana cevap vermedim ki kardeş
Yusuf paşa, 5 ay önce

BENİM CÜMLEM İLE SENDİKA BAŞKANI NE ALAKA

Hırboo
Yasaklı
14 Eylül 2025 08:26

ne hocamı bu adam (tabi adam değil lafın gelişi) kendisi memur düşmanı bir işçi karaktersiz paylaşımlarına yorumlarına baktığında açık şekilde göreceksin. memur maaşlarının az olmasından keyif alan ezik bir zevat bu
FırençeskoTotti, 5 ay önce
Yav hocam yanlış anlama ama, bu kadar körü körüne bağlanmak, savunmak da nedir Allah aşkına? Tamam seviyor, destekliyor olabilirsin ama biraz da sorgula gözünü seveyim.
Toplam 13 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi