Editörler : Pangaea

VHKİ-MEB
Şef
28 Ekim 2025 11:51

Ekim bitiyor Ekim!

MATYAZ
Genel Müdür
29 Ekim 2025 00:14

Yahu kimin umrunda. Senelerin gitmis bunalima girmissin issiz kalmissin vs. Kac yildir kamuda calisiyorum. Gerek ozel hayatta gerek kamuda insan bencil. Kendinden olmayani goren yok. Acliktan olsende kimse umursamaz. Öldürüyorlar beni deyip polis arasanda gelmez.

VHKİ-MEB, 2 ay önce
Ekim bitiyor Ekim!

Ögretmenbey91
Aday Memur
05 Kasım 2025 18:08

Hocam en azından dua edin işiniz gücünüz var her ayın 15?inde gece 12?de maaşınız tık yatıyor oluruna bırakalım. Geçmek istediğiniz meslek de Türkiye?de en değersizleştirilen mesleklerden biri kafanızı yormayın ya psikolojinizi bozmanıza değmez.

MATYAZ, 2 ay önce

Yahu kimin umrunda. Senelerin gitmis bunalima girmissin issiz kalmissin vs. Kac yildir kamuda calisiyorum. Gerek ozel hayatta gerek kamuda insan bencil. Kendinden olmayani goren yok. Acliktan olsende kimse umursamaz. Öldürüyorlar beni deyip polis arasanda gelmez.

asse_857
Aday Memur
06 Kasım 2025 10:09

Merhabalar,

Ben milli eğitim bakanlığı dışında başka bir bakanlıkta 657 ye tabi eğitim öğretim hizmet sınıfında kadrolu öğretmen olarak çalışıyorum. Hatta Ocak ayı itibariyle uzman öğretmen olacağım. Temmuz ayında yapılan AGS?ye girdim ve kendi bölümümde 1. Sıradayım. Bölümümde atama yapılıyor. Ancak bu 10 bin kişi içerisinde bölümümden atama yapılacak mı bilmiyorum. Diyelim ki kontenjan verildi;

1- istifa etmem mi gerekiyor,

2- naklen atamam mı yapılır?

En önemlisi;

3- ben zaten 8 yıldır öğretmen olarak çalışıyorum hatta uzman öğretmen oluyorum Ocak ayında. (formasyonum yok. Bölümümde üniversiteler yollardır formasyon vermediler) beni öğretmen akademilerine alırlar mı yoksa direk aramam yapılabilir mi? (Bu durumda çok kişinin olduğunu sanmıyorum.)

*Bir Teselli Veeer*
Aday Memur
09 Kasım 2025 02:45

Memurlar ne iyice reklamlar.net olmuş.Her saniye reklam.10 yıl önce de bu yüzden bıkmıştım buradan.

ohh bee
Aday Memur
11 Kasım 2025 08:49

ags den hiçbir şey anlamadım.memur olanların istifa mı etmesi gerekiyor?

MATYAZ
Genel Müdür
19 Kasım 2025 12:13

muvafakat mı istifa mı hakkaten bende hiç bir şey anlamadım. İşin başındaki de hiç birşey anlamamış

ohh bee, 1 ay önce

ags den hiçbir şey anlamadım.memur olanların istifa mı etmesi gerekiyor?

VHKİ-MEB
Şef
20 Kasım 2025 12:49

Akademi süresini 12 aya indirdiler, memurlar için bir düzenleme getirebilirler.

22 Kasım 2025 14:09

memurlara ayrı kadro verilip akademiden muaf tutulmaladı lazım

VHKİ-MEB
Şef
12 Aralık 2025 16:43

Bakanlık Aralık ayının ilk 15 günü içinde branş bazlı kontenjanları aciklayacagini söyledi. Mesai bitimine 18 dk var. Pazartesi'ye yani AYIN 15'ine kaldı anlaşılan.

Toplam 30 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi