Editörler : Pangaea
01 Eylül 2025 17:23

Zümre Başkanı seçimi

İlk görev yerinde 9 zümre öğretmeninden 5 tanesi 55 yaş ve üstü olduğundan gençler idealist bilgisayar işlerinden anlarlar denilerek 4 kişi aramızda dönüşümlü zümre başkanlığı yaptık. Zorunlu hizmeti tamamladıktan sonra yeni atandığım okulda yeni atanan öğretmen başkanlığı yapar denilerek görev aldım. En son 2 yıl önce başkanlık yaptım. Dönüşümlü olarak başkanlık yaparken toplantıda müdür artık en kıdemli başöğretmen veya uzman öğretmen zümre başkanı olacak şeklinde açıklama yaptı. Son genelge böyleymiş. Herhalde emekli oluncaya, daha kıdemli biri okula atanıncaya veya ölünceye kadar bu zümre başkanlığı sürdürülecek. Toplantı uzadığı için başkan seçimleri yarına kaldı. Kabul etmeme , itiraz etme gibi bir şansımız var mı

Braweheart01
Genel Müdür
01 Eylül 2025 17:37

öncelik başöğretmendedir sonra uzman öğretmen. bizim zümrede 3 kişi başkan olmak istedik aramızda oylama yaptık arkadaşım çıktı maalesef ben kaçırdım.

spock
Genel Müdür
01 Eylül 2025 17:56

Doğru demiş. Başöğretmen olmak kolay değil neticede. Benim doktora yakında bitecek. Uzman öğretmenliği de alınca Uzman Doktor diye kartvizit bastıracağım kendime. Kimse de itiraz edemez. Hem uzmanım hem de doktor.

spock
Genel Müdür

Mateach3346
Aday Memur
01 Eylül 2025 19:13

Haklısın. Bu genelgede öyle bir bölüm yok. Aynı genelgeyi müdür bey okurken zümre başkanlığı üzerine üstüne basa basa durdu. Hatta zümre başkanları ile birlikte zümre teftişinden bahsetti. Acaba ayrı bir yazı mı gönderildi. Yoksa idarecilerin kendi aralatında toplantılarında aldıkları karar mı bilemedim şimdi.

Memleketinogretmeni
Genel Müdür
01 Eylül 2025 19:22

Son yönetmelikte değişen maddeler arasında bulabilirsiniz.2 yıl öncekinde vardı öyle bir madde.

Mateach3346, 5 ay önce

Haklısın. Bu genelgede öyle bir bölüm yok. Aynı genelgeyi müdür bey okurken zümre başkanlığı üzerine üstüne basa basa durdu. Hatta zümre başkanları ile birlikte zümre teftişinden bahsetti. Acaba ayrı bir yazı mı gönderildi. Yoksa idarecilerin kendi aralatında toplantılarında aldıkları karar mı bilemedim şimdi.

02 Eylül 2025 00:43

isteyen yoksa önce doktora sonra baş sonra yl sonra uzman

karub9191
Şef
02 Eylül 2025 19:38

Çok mu önemli?

uca
Daire Başkanı
02 Eylül 2025 20:22

vermiş!

Toplam 8 mesaj

Çok Yazılan Konular