Editörler : Pangaea

Ehil3
Aday Memur
14 Ekim 2025 19:55

Resimci ile Matematikçi aynı maas

Ehil3
Aday Memur
14 Ekim 2025 20:15

Her kademe ayni maaşı mi almalı?

Avrupa 'da farklı...

berkaydal
Daire Başkanı
14 Ekim 2025 20:17

Sınav sonuçlarına göre alsınlar. Matematikçi ne kadar başarılı ise o kadar para alsın? Olur mu?

Ehil3, 4 hafta önce

Resimci ile Matematikçi aynı maas

Ehil3
Aday Memur
14 Ekim 2025 21:53

Herkes branşı kadar maaş alsın yatanla yatmayan belli olsun

berkaydal
Daire Başkanı
14 Ekim 2025 22:05

Yav işte sınav sonucu yatanı yatmayanı ortaya çıkarmaz mı? 20 soruda matematik ortalaması 4. Çok çalışıyorsunuz da 4 ortalamayı nasıl yaptınız?

Ehil3, 4 hafta önce

Herkes branşı kadar maaş alsın yatanla yatmayan belli olsun

15 Ekim 2025 22:59

rehberliktir net, çocuklara birşey öğretmeyle çocukların duygusuna dokunabilmek çok farklıdır herkes yapamaz bunu ama herkes 2+2 yi öğretir herkes cümlenin öğelerini öğretir

berkaydal
Daire Başkanı
15 Ekim 2025 23:04

Herkesin yapamadığını uygulamalı olarak gösterdiğiniz için teşekkürler.

Soner Eraslan, 4 hafta önce
rehberliktir net, çocuklara birşey öğretmeyle çocukların duygusuna dokunabilmek çok farklıdır herkes yapamaz bunu ama herkes 2+2 yi öğretir herkes cümlenin öğelerini öğretir

Ogretmenhanm
Memur
18 Ekim 2025 17:43

sınıf öğretmenliği merkezi ve kalabalik okullarda yapilacak iş değil. benim bransim ingilizce. yıllardır ilkokuldayim. iki de cocuk büyüttüm değişik değişik beklentisi olan en az 40 veli ile ayrı, cocukları ile ayrı ugrasmak gercekten cok zor. yatip kalkip bransim sınıf degil diye dua ettigim olaylara sahit oldum. hepsine çalışma azmi diliyorum.

buraközeleğitim
Müsteşar
21 Ekim 2025 09:33

Kaç farklı kademede öğretmenlerle bir aradayım. Özellikle ortaokul branş öğretmenleri (Türkçe, matematik, fen bilimleri, din kültürü, ingilizce)

Büyük ve merkezi yerlerde eğer hakkı verilirse sınıf ve okul öncesi öğretmenliği gerçekten çok zor.

Onun dışında özel eğitim öğretmenliği zirvededir. İki gündür çiş kaka temizliyorum. "Benim bir arkadaş vardı 1 öğrencisi vardır çok rahattı" gibi düşünceler gerçeği temsil etmez. 10 gün sonra bir öğrenci gelir hayatınızı değiştirir. Özel eğitim öğretmeni meslektaşlarıma selam olsun

Toplam 69 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi