Editörler : gül-feşan
02 Eylül 2025 20:26

Muvafakat hakkında

Şu an kadrolu icra memurum. KPSS puanıyla üst ünvan olan kadrolu avukatlığa atandığımda muvafakat süreci nasıl işliyor. Atandığım kurum mevcut kurumuma yazı yazdıktan sonra benim yazıdan ve muvafakat verilip verilmediğinden nasıl haberim oluyor. Verildiğinde bana bildirimde bulunuluyor mu?

The Knight
Memur
02 Eylül 2025 21:34

Çalıştığınız kurumun genel merkezine yazı gelir. Size haber verirler.

salih kaan
Aday Memur
04 Eylül 2025 12:18

ahmetkıraç sgk icra memuru mu adliye mi ?

Ahmetkıraç01
Aday Memur
06 Eylül 2025 13:38

Sgk

salih kaan, 5 ay önce

ahmetkıraç sgk icra memuru mu adliye mi ?

slm08
Genel Müdür
08 Eylül 2025 09:04

sana tebliğ yapılır yani kurumundan sana bir yazı gelir ayrılışını yaparsın sonra

hsnd
Başbakan Müsteşarı
08 Eylül 2025 11:29

Eğer çalıştığınız kurum sizin muvafakatınızı verirse çalıştığınız birime de yazı yazılacağı için haberiniz olacaktır. Ayrıca geçmek istediğiniz kurum da bu durumda sizin atamanızı yapacağından çalıştığınız kurumdan ilişik kesmenizi isteyecek. Bu durumlarda size haber verilecek ancak muvafakat verilmezse bu durumdan haberiniz bile olmayabilir.

MATYAZ
Genel Müdür
08 Eylül 2025 12:31

üst ünvana geçişte muvafakat vermeme gibi durumları olamaz.

Ahmetkıraç01
Aday Memur
09 Eylül 2025 07:29

Atama tebligatım şu an çalıştığım kurum olan sgkya geliyor o zaman tebligatı sgkdan alıyorum ve ayrılış yapıyorum, 15 günlük sürem de tebligatı kurumdan aldıktan sonra başlıyor bu şekilde oluyor değil mi süreç

Ahmetkıraç01
Aday Memur
09 Eylül 2025 17:18

Atandığım kurum personel birimiyle iletişime geçtim muvafakat konusuyla ilgili evraklarınız geldi dediler sadece bu muvafakatin verildiği anlamına mı geliyor

hsnd, 4 ay önce

Eğer çalıştığınız kurum sizin muvafakatınızı verirse çalıştığınız birime de yazı yazılacağı için haberiniz olacaktır. Ayrıca geçmek istediğiniz kurum da bu durumda sizin atamanızı yapacağından çalıştığınız kurumdan ilişik kesmenizi isteyecek. Bu durumlarda size haber verilecek ancak muvafakat verilmezse bu durumdan haberiniz bile olmayabilir.

Leonardei
Aday Memur
09 Eylül 2025 20:28

aday memura muvafakat veriliyor mu (üst kadroya geçiş için)

Ahmetkıraç01
Aday Memur
10 Eylül 2025 17:31

Bununla alakalı bilgisi olan var mı

Ahmetkıraç01, 4 ay önce

Atandığım kurum personel birimiyle iletişime geçtim muvafakat konusuyla ilgili evraklarınız geldi dediler sadece bu muvafakatin verildiği anlamına mı geliyor

Toplam 10 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi