Editörler : cihan27E.Kayı Han
03 Eylül 2025 16:02

Kütüphaneler ve Yayımlar Genel Müdürlüğü Naklen Atama

Kültür ve Turizm Bakanlığına bağlı olan Kütüphaneler ve Yayımlar Genel Müdürlüğü'ne naklen geçiş için başvuru yapan var mı? Dilekçenize cevap geldi mi yoksa herkesin söylediği gibi torpil mi gerekiyor?

baskent.0606
Aday Memur
03 Eylül 2025 16:10

Tanıdık, referans, torpil.. ne demek isterseniz artık.. Doğru noktada bulunan tanıdık kimsem yok, sanırım bu yüzden naklen atanma hakkımda yok.

slm08
Genel Müdür
03 Eylül 2025 16:12

size mesaj attım bakar mısınıız

baskent.0606
Aday Memur
03 Eylül 2025 16:21

Mesajınıza cevabım iletilmiyor.

slm08, 5 ay önce

baskent.0606
Aday Memur
03 Eylül 2025 16:58

Yeni üye olduğum için arkadaş olmadan cevap atılamadığını şimdi öğrendim. Şahsa Bağlı kadrodayım, 23 haziranda dilekçe verdim henüz cevap alamadım. Kadro Şube'si olumlu konuştu şahsa bağlı kadro olduğu için fakat evrak çok uzun süredir imza sürecinde. Şuan çalıştığım kurumdaki herkes referans yok ise evrakın işleme bile alınmamıştır, seni oyalıyorlar diye konuşuyorlar. Bende daha önce naklen geçiş yapabilmiş biri var mı diye merak ediyorum.

slm08, 5 ay önce

memurbilg
Aday Memur
04 Eylül 2025 10:45

boşa bekleme söyylnenleri ciddye al

04 Eylül 2025 12:10

mazeret tayini mi istediniz norml geçiş mi

baskent.0606, 5 ay önce

Tanıdık, referans, torpil.. ne demek isterseniz artık.. Doğru noktada bulunan tanıdık kimsem yok, sanırım bu yüzden naklen atanma hakkımda yok.

baskent.0606
Aday Memur
04 Eylül 2025 14:18

Sanırım haklısın. Hakkımızda hayırlısı olsun ne diyelim.

memurbilg, 4 ay önce

boşa bekleme söyylnenleri ciddye al

memurbilg
Aday Memur
04 Eylül 2025 15:38

dostum oraya ulaşmak bile mümmkn deil yaşadım biliyorum :D aylarca beklersin beklersin en sonunda bıkarsın başka kurumlarda şansını dene oyalamayanlara denk gelirsin elbt

04 Eylül 2025 15:45

arkadaşım sen moral bozmaya mı çalışıyorsun derdin ne

memurbilg, 4 ay önce

dostum oraya ulaşmak bile mümmkn deil yaşadım biliyorum :D aylarca beklersin beklersin en sonunda bıkarsın başka kurumlarda şansını dene oyalamayanlara denk gelirsin elbt

memurbilg
Aday Memur
04 Eylül 2025 15:48

eğer olumlu konuştularsa cevap verirler elbet atanırsan yaz buraya

memurbilg
Aday Memur
04 Eylül 2025 15:52

atanırsa yazsın :D

Xhhxfgn, 4 ay önce

arkadaşım sen moral bozmaya mı çalışıyorsun derdin ne

baskent.0606
Aday Memur
04 Eylül 2025 16:27

Kültür bakanlığına bağlı kurumlar arası naklen geçiş yapan birisi yazabilir mi lütfen 🙏 ben İzmir'den Ankara'ya halk kütüphanesine geçiş istedim var mı benim gibi mazeret tayini isteyip atanan????

05 Eylül 2025 17:24

Haziran ayından beri epey vakit geçmiş hukuken red sayılabilir, özelden yazıyorum size iletişim kuralım.

baskent.0606, 5 ay önce

Yeni üye olduğum için arkadaş olmadan cevap atılamadığını şimdi öğrendim. Şahsa Bağlı kadrodayım, 23 haziranda dilekçe verdim henüz cevap alamadım. Kadro Şube'si olumlu konuştu şahsa bağlı kadro olduğu için fakat evrak çok uzun süredir imza sürecinde. Şuan çalıştığım kurumdaki herkes referans yok ise evrakın işleme bile alınmamıştır, seni oyalıyorlar diye konuşuyorlar. Bende daha önce naklen geçiş yapabilmiş biri var mı diye merak ediyorum.

Toplam 13 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi