Editörler : E.Kayı Han
03 Eylül 2025 19:04

Dosyası AYM de olanlar buraya

Arkadaşlar idare,bim ve Danıştay kararları red aldım müstehcenlik suçlamasından ceza davasında 223/2b den beraat aldım Pomem den bu davadan dolayı cikartildim. şuan AYM de dosyam Mayıs ayında başvurduk avukatimla ne kadar sürer ne kadar bekleriz veya AYM beraatimden dolayı ihlal verir mi? şuan uyap da komisyonlar önünde incelemede olarak görünüyor artık adaletin zerresi kalmayınca beraat almışız acaba geri döner miyiz diye benim gibi kaç bin kişi var.Danıştay'a ben ceza davam sonuçlanınca başvurduk 4 yıl Danıştay da kaldı sonuç red daha ne olabilir 223/2b maddesinden beraat almışız yani konu hakkında bilgisi olan var ise paylaşırsa sevinirim.

08 Eylül 2025 00:31

Kesin dönersin ama AYM de sıra ne zaman gelir bilinmez benim adlı 1

yuccel888
Aday Memur
10 Eylül 2025 09:20

Ben de asılsız t@ciz iddiasından 223- 2/e ile beraat ettim. Sadece bir iddia dışında bir şey yok, olayı doğrulayan tanık beyanı da yok yine de danıştay reddetti aymye başvurdum 1 ay oldu. Senin için ihlal verme ihtimali kesin gibi görünüyor çünkü b harfi ile almışsın ama benim durumum kritik. Bu arada b harfi ile nasıl beraat ettin normalde hep e ile veriliyor. Suçu işlemediğine dair delil mi vardı yoksa mahkeme kanaati mi o şekilde oluştu?

Alparslan92
Aday Memur
10 Eylül 2025 09:24

Danıştay da da kesin dönerim dedim çok güvenmemek gerekiyor burası cebini dolduranin adamı olanın ülkesi inşallah adaletli merhametli bir insanlara denk geliriz. benim delillerim vardı hts kayitlari vs hepsi lehimeydi kendim talep ettim 223/2b maddesinden beraat istiyorum diye aksi durumda hiçbir beraati kabul etmiyorum benim geri dönüşüme engel olabilir dedim hakimin kararı da bu yönde olunca çok şükür aldim

Hannibal barcaa
Aday Memur
11 Eylül 2025 14:16

baba PKK'lılar memur olmuş hem de hapis yatmislar adaletin a si yok geçmiş olsun

Alparslan92
Aday Memur
11 Eylül 2025 14:18

aynen öyle devrem
Hannibal barcaa, 4 ay önce
baba PKK'lılar memur olmuş hem de hapis yatmislar adaletin a si yok geçmiş olsun
Toplam 5 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi