Editörler : Pangaea
05 Eylül 2025 17:44

Hizmetiçi Eğitim Modülünde bilgilemiz yabancı şirketlerle paylaşılıyor

MEBBİS'e girin, Hizmetiçi Eğitim Modülüne girin, orada solda "İletişim Bilgileri ve Paylaşım İzinleri" var. Oraya girdiğiniz yabancı bir sürü şirket göreceksiniz. CİMER üzerinden bu yabancı şirketlerle ne gibi bir protokol imzalandığını, hangi bilgilerimizin paylaşıldığını sordum. "Tik koymazsanız paylaşılmıyor" cevabından başka cevap gelmedi.

Bakanlık bizim bilgilerimizi yabancı şirketlere ne karşılığında veriyor? Bilen var mı?

mazıke
Şef
05 Eylül 2025 18:46

sen kimsin de bilgini paylaşacaklar

spock
Genel Müdür
05 Eylül 2025 18:50

Kaça satıldık onu öğrenmek istiyorum. Beş para etmiyoruz onu biliyorum da belki birkaç kuruş değerimiz vardır.

mazıke, 2 ay önce

okuryazar3
Müsteşar
05 Eylül 2025 20:33

Amann cebimde adımlarımı sayan ı phone:))Kozmik bilgilerin paylaşıldığını duyduğumuz güzelim ülkemde paylaşımcı zihniyet rızkımı bile paylaşıyorken kader deyip teselli oluyoruz sağlık olsun:))

Memleketinogretmeni
Genel Müdür
05 Eylül 2025 20:38

Millete okul müdürlerinin kimlik bilgileriyle aldıkları e imza ile sahte diploma,sahte yks giriş belgesi ve sonucu oluşturup üniversite mezunu yapmak için de YÖK başkan yardımcısının kimlik bilgilerini kullanmışlar.Hiç bir şeyden haberin yok anlaşılan.Bizim mebbis bilgilerimizle istedikleri öğrenciyi okul birincisi yapabilirler üstüne notları sen değiştirmişsin diye senin hakkında yasal işlem yapabilirler.İzlanda'da yaşıyor gibisin pes!

mazıke, 2 ay önce

kimuni
Genel Müdür
05 Eylül 2025 20:46

bende paylaşılmaması gerektiği kanaatindeyim ve kendimi hiç ama hiç öyle değersiz görmüyorum tam aksine ben kendime çok değer veriyorum zaten biz kendimize değer vermezsek kimse bize değer vermez.

neyse, yalnız bence ordaki şirketler mailimiz aracılığıyla bizlerle iletişim kurmuş olan birimler/şirketler olma ihtimali var. Ben sanki böyle gözlemledim ama tabi net bilgim yok.

Toplam 5 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi