Editörler : gül-feşan
17 Eylül 2025 13:11

İstifa sonrası atama zimmete düşme

Arkadaşlar belgelerimizi teslim ettik. Bu alım diğerlerinden farklı olarak Hastane tercihine göreydi.Önceki alımlar il bağlıydı.Süreç şimdi nasıl ilerleyecek.Daha erken çağırırlarmı önceki alıma göre.Nerden takip edecez çağrıldığımızı.

malikane.1999
Daire Başkanı
17 Eylül 2025 14:51

Ara ara atandığınız yerin il sağlık müdürlüğünü arayın ama en erken 3-4 ay sonra zimmete düşülüyor açıktan atama da

SA23
Aday Memur
25 Eylül 2025 13:35

Evet öyle diyorlar ama.Bu sefer hastane bazlıydı tercih.Daha kısa sürmesini bekliyoruz.

Taylanlaylanyaylan
Aday Memur
28 Eylül 2025 00:39

ben evraklarımı bizzat Ankara'ya götürüp elden teslim ettim ,çünkü kaç kalem evrak teslim edileceği vs çok net değildi ..tanıma bir tomar evrak alıp Ankara'ya gittim , ordaki memur ne istediyse sırasıyla verdim ,hatta yine tatmin olmadım 2.kata ebe-hemşire dairesine çıkıp ordaki memurla aşağıda teslim ettiğim evrakların PC'de kontrolünü yaptık . tamam dedi artık evraklarla ya da bizle ilgili bir işin kalmadı .. Bundan sonra yapacağın iş atandığın hastanenin, il sağlık müdürlüğünden tlfn beklemek dedi ..sağ olsun atandığım ili dün aradım cevap verdi telefon , T.C. mi istedi verdim ..Ataman daha bizim sisteme düşmemiş dedi .. çok sıkboğaz etmemek için aramicam bi 10-15 gün sonra tekrar bi çınlatırım..

Zgeek
Aday Memur
01 Ekim 2025 00:07

arkadaşlar merhaba ne kadar süredir bekliyorsunuz atanmak için

SA23
Aday Memur
06 Ekim 2025 12:26

Arkadaşlar belgeler Cumhurbaşkanlığına gitmiş dediler.Sizce atandığımiz ile de düşermi bu hafta

Taylanlaylanyaylan
Aday Memur
06 Ekim 2025 15:13

ben şimdi Ankarayı aradım ,evrakları arşiv araştırmasına yollamışlar , ordan temiz çıkan evraklar cumhurbaşkanına gidecek , bize kadro verecek .. O imza da ne zaman atılır net bi tarihi yok , bence ayları da bulabilir , benim ev de kentsel dönüşümde sürekli deprem yaşıyorum istanbulda , yeni bir yere taşınmak da çok pahalı .. napıcam bilmiyorum..bekliyorum .. aranızda aranan başlayan oldu mu arkadaşlar ?? başlığı okuyan yüzlerce kişi , fikir beyan eden bir kişi ..mesleki dayanışmaya bu kadar mı uzak acizsiniz?

İbrahim.3463
Aday Memur
11 Ekim 2025 14:20

Kardeşim merhaba . İsterseniz bununla ilgili bir Whatsapp grubu kuralım . Bende bir haber bir bilgi almaya çalışıyorum ama nafile . Bakanlığı arıyorum açmıyorlar, atandığım ilin il sağlık müdürlüğüne ulaşmaya çalışıyorum ama nafile . Bence bir Whatsapp grubu kuralım tabi size uyarsa

Taylanlaylanyaylan, 1 ay önce
ben şimdi Ankarayı aradım ,evrakları arşiv araştırmasına yollamışlar , ordan temiz çıkan evraklar cumhurbaşkanına gidecek , bize kadro verecek .. O imza da ne zaman atılır net bi tarihi yok , bence ayları da bulabilir , benim ev de kentsel dönüşümde sürekli deprem yaşıyorum istanbulda , yeni bir yere taşınmak da çok pahalı .. napıcam bilmiyorum..bekliyorum .. aranızda aranan başlayan oldu mu arkadaşlar ?? başlığı okuyan yüzlerce kişi , fikir beyan eden bir kişi ..mesleki dayanışmaya bu kadar mı uzak acizsiniz?

mvpblogger
Aday Memur
14 Ekim 2025 20:28

istifa sonrası dönüş kurasına 2025 yılı için başvuran varsa bir grup kuralım haberleşel,im telegramdan. kimse ne haber veriyor ne bilgi. TAYLANLANLAN kardeşim sana yazmıştım ayrıca bir dönüş sağla mümkünse

Sinem şeyma
Aday Memur
20 Ekim 2025 21:05

Bende hems. Olarak tekrar atandım

Ama hicbir dönüş alamadım hala bekliyorum

Sizin bir haberiniz var mı şuan yapabileceğimiz haber alabilecegimiz bir iletişim adresi dahi bilmiyorum

Taylanlaylanyaylan, 1 ay önce
ben evraklarımı bizzat Ankara'ya götürüp elden teslim ettim ,çünkü kaç kalem evrak teslim edileceği vs çok net değildi ..tanıma bir tomar evrak alıp Ankara'ya gittim , ordaki memur ne istediyse sırasıyla verdim ,hatta yine tatmin olmadım 2.kata ebe-hemşire dairesine çıkıp ordaki memurla aşağıda teslim ettiğim evrakların PC'de kontrolünü yaptık . tamam dedi artık evraklarla ya da bizle ilgili bir işin kalmadı .. Bundan sonra yapacağın iş atandığın hastanenin, il sağlık müdürlüğünden tlfn beklemek dedi ..sağ olsun atandığım ili dün aradım cevap verdi telefon , T.C. mi istedi verdim ..Ataman daha bizim sisteme düşmemiş dedi .. çok sıkboğaz etmemek için aramicam bi 10-15 gün sonra tekrar bi çınlatırım..

SA23
Aday Memur
01 Kasım 2025 06:48

Arkadaşlar dün atandığım ilin sağlık müdürlüğünü aradım hemşire atama dairesi,dediki büyük ihtimal haftaya bizim sistemimize düşersiniz haftaya arayın cuma tekrar bizi dediler.

Sinem şeyma
Aday Memur
01 Kasım 2025 17:36

Bana sizi aramamızı bekleyin demişlerdi

Çok sağ ol bilgi için

bir haber durumunda tekrar yazarsan seviniriz

SA23, 1 hafta önce
Arkadaşlar dün atandığım ilin sağlık müdürlüğünü aradım hemşire atama dairesi,dediki büyük ihtimal haftaya bizim sistemimize düşersiniz haftaya arayın cuma tekrar bizi dediler.
Toplam 11 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi