Editörler : bilgisayartekniker
27 Eylül 2025 20:22

Kadroluyken Sözleşmeli alıma başvurma hakkında soru

Arkadaşlar 2028 yılının ocak ayında 3 yılımı tamamlıyorum ve hizmetli olarak kadroya geçeceğim, geçtikten 2 3 ay sonra 2026 kpss puanımla sözleşmeli personel alım ilanlarına başvurmamda engel var mıdır ?

tatilde
Şef
27 Eylül 2025 21:00

okuduğunuz bölümle alakalı bir alım ise geçebilirsiniz

Benceste
Aday Memur
28 Eylül 2025 13:33

okuduğum bölümle alakalı değil yani sözleşmeli güvenlik veya yine destek personeli vs

tatilde, 1 ay önce
okuduğunuz bölümle alakalı bir alım ise geçebilirsiniz

Mehmet448
Memur
29 Eylül 2025 15:11

kadroludan sözleşmeliye geçişte istifa yeterli hocam. ben de kadrolu memurum sözleşmeli öğretmenliğe geçiş yapacağım

TR Türkistan
Genel Müdür
29 Eylül 2025 15:51

2024 kpss puanı ile son merkezi alımda 4 b li atandıktan sonra sağlık bakanlığı için bugün yayınlanan 4b li alıma başvurabiliyor muyuz? Henüz diğer kurumda göreve başlanmadı.

hettib
Aday Memur
29 Eylül 2025 20:27

sonuçlandıktan sonra istifa edip hemen başlayabiliyor muyuz, çalıştığımız kurumdan istifa için bir ay bizi bekletme durumları olur mu

Mehmet448, 1 ay önce
kadroludan sözleşmeliye geçişte istifa yeterli hocam. ben de kadrolu memurum sözleşmeli öğretmenliğe geçiş yapacağım

Mehmet448
Memur
29 Eylül 2025 20:29

kuruma göre değişir sayın hocam ortalama 1 hafta 10 gün sürüyor bildiğim kadarıyla ve evet onaylandıltan sonra sözleşme imzalayıp hemen başlayabilirsiniz
hettib, 1 ay önce

sonuçlandıktan sonra istifa edip hemen başlayabiliyor muyuz, çalıştığımız kurumdan istifa için bir ay bizi bekletme durumları olur mu

Sasukeuchiha
Aday Memur
30 Eylül 2025 21:59

Aynı pozisyon mu ?

TR Türkistan, 1 ay önce

2024 kpss puanı ile son merkezi alımda 4 b li atandıktan sonra sağlık bakanlığı için bugün yayınlanan 4b li alıma başvurabiliyor muyuz? Henüz diğer kurumda göreve başlanmadı.

hudut901
Aday Memur
01 Ekim 2025 15:41

Aynı bölüme ya da farklı bölüm olsun kadroludan sözleşmeliye rahat bir şekilde geçersin. Ben öyle yaptım istifa sürecim 4-5 gün sürdü. Sözleşmeliden sözleşmeliye de ancak üst kadroya geçerseniz gidebilirsiniz.

TR Türkistan
Genel Müdür
01 Ekim 2025 16:23

evet

Sasukeuchiha, 1 ay önce

Aynı pozisyon mu ?

Nosara
Aday Memur
02 Ekim 2025 15:20

hocam sorunuz ile başlık alakasız olmuş siz 2026 puanını sözleşmeli destek ve güvelik için sözleşmeli personel iken kullanamazsınız ek 4 sayılı cetveldeki ünvanlara geçişte kullanabilirsiniz 2028 de kadroya geçtikten sonra tekrar sözleşmeli olarak seçebilirsiniz

YusufYÜMLÜ
Aday Memur
07 Ekim 2025 12:16

aynı kadroya geçebilirmiyim peki danışma memuruyken yine farklı bir alımda danışma memuruna aynı bakanlık sözleşmeli personel ikiside
hudut901, 1 ay önce

Aynı bölüme ya da farklı bölüm olsun kadroludan sözleşmeliye rahat bir şekilde geçersin. Ben öyle yaptım istifa sürecim 4-5 gün sürdü. Sözleşmeliden sözleşmeliye de ancak üst kadroya geçerseniz gidebilirsiniz.

Benceste
Aday Memur
07 Ekim 2025 18:32

Aslında Görevde yükselme sınavını denemek istiyordum ama mülakat durumundan dolayı kpss puanı ile aklıma yatan yere ve pozisyona başvurmak istiyorum.

Mehmet448, 1 ay önce

Benceste
Aday Memur
07 Ekim 2025 18:35

2026 puanı 2028 yılının tahminen eylül ayına kadar geçerli olacağını hesaba katarak sormuştum da, 2028 ocak ayında kadroya geçince eylüle kadar bir yere yerleşebilirsem geçiş yapabilir miyim bunu merak etmiştim.

Nosara, 1 ay önce

hocam sorunuz ile başlık alakasız olmuş siz 2026 puanını sözleşmeli destek ve güvelik için sözleşmeli personel iken kullanamazsınız ek 4 sayılı cetveldeki ünvanlara geçişte kullanabilirsiniz 2028 de kadroya geçtikten sonra tekrar sözleşmeli olarak seçebilirsiniz

Toplam 13 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi