Editörler : supporters.
29 Eylül 2025 22:40

GSB destek personeli

gsb destek personeli atandım başlasam aralık ve temmuz merkezi alıma tercih yapabilirmiyim

SkuLL059
Şef
30 Eylül 2025 12:11

Sen ve ben bir türlü yer beğenemedik , benim bildiğim 399 kit sözleşmeli personele geçiş var.Yani TMO geçebilirsin elektrik teknisyeni olarak.Ama diğer sözleşmelilere geçişin yok maalesef.Orta öğretimde direk memur olarak yazanlarada geçme hakkın olması lazım.

Sinc4p
Aday Memur
02 Ekim 2025 00:02

Temmuz merkezi atamasında 4b sözleşmeli ve 4a kadrolu eleman alindi. Sen de Aralık ayı 2025/2 merkezi atamasında ancak 4a kadroları yazabilirsin, 4b sözleşmeli kadro da açabilir onları yazamazsın.

serseri21
Aday Memur
04 Ekim 2025 23:05

teşekkürler hocam o zaman gsb biraz tecrübe kazanırım boş kalmaktan iyidir
Sinc4p, 4 ay önce

Temmuz merkezi atamasında 4b sözleşmeli ve 4a kadrolu eleman alindi. Sen de Aralık ayı 2025/2 merkezi atamasında ancak 4a kadroları yazabilirsin, 4b sözleşmeli kadro da açabilir onları yazamazsın.

serseri21
Aday Memur
04 Ekim 2025 23:06

teşekkürler birade
SkuLL059, 4 ay önce

Sen ve ben bir türlü yer beğenemedik , benim bildiğim 399 kit sözleşmeli personele geçiş var.Yani TMO geçebilirsin elektrik teknisyeni olarak.Ama diğer sözleşmelilere geçişin yok maalesef.Orta öğretimde direk memur olarak yazanlarada geçme hakkın olması lazım.

serseri21
Aday Memur
05 Ekim 2025 00:42

birde hangi kurumlar isim verebilir misiniz son kez
serseri21, 4 ay önce
teşekkürler hocam o zaman gsb biraz tecrübe kazanırım boş kalmaktan iyidir

serseri21
Aday Memur
21 Ocak 2026 08:59

selamün aleyküm kardeş ne yaptın biryere atandın mı
SkuLL059, 4 ay önce

SkuLL059
Şef
21 Ocak 2026 17:36

teşekkür ederim.Bu merkezi atamada SGK teknisyen olarak bulunduğum il/ilçeye atandım.

Belge teslimini yaptım.2 ay süreceği söylendi.

Elektronik diplomasını görünce biz genel teknisyen yazdık dedi müdür.Elektrik işleri zaten dışarıya yaptırıyoruz gibi konuştu.

Vhki memuru genel olarak ofis mobilya montaj ve onarımından bahsetti.Bir nevi yanlış kod açmışlar 2071 açmaları lazımken 2023 ile atandık.Kısmet bizimmiş.

serseri21, 2 hafta önce
selamün aleyküm kardeş ne yaptın biryere atandın mı
Toplam 7 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi