Editörler : gül-feşan
01 Ekim 2025 00:06

2026 İstifa sonrası açıktan atama
merhaba arkadaşlar bekleyen varmııı

Tupak
Memur
01 Ekim 2025 20:35

Ben bekliyorum ama acaba atanma durumu nedir onu merak ediyorum kaç kişi başvurur çıkmama ihtimali v

Tupak
Memur
01 Ekim 2025 20:36

Var mıdır 2026 KPSS?ye hazırlansam mı diye

Tupak, 1 ay önce

Ben bekliyorum ama acaba atanma durumu nedir onu merak ediyorum kaç kişi başvurur çıkmama ihtimali v

Zgeek
Aday Memur
03 Ekim 2025 12:12

bende açıkçası bir yandan hazırlanmayı düşünüyorum siz hangi branştan başvuracaksınız

Yeniihesap
Aday Memur
04 Ekim 2025 12:16

arkadaşlar istifa sonrası kura kesin aciyor mu bende istifa edecegim

Tupak
Memur
04 Ekim 2025 14:28

Hemşireyim ben siz hangi branşsınız istediğim şehirlerin bu yıl ki açtığı sayıya baktım da hep 1-2 kişi yine KPSS?ye hazırlanmak lazım sanırım sadece buna bel bağlamayalım

Zgeek, 1 ay önce
bende açıkçası bir yandan hazırlanmayı düşünüyorum siz hangi branştan başvuracaksınız

Zgeek
Aday Memur
04 Ekim 2025 22:28

evet bende öyle düşünüyorum bende hemşireyim artık hayırlısı olsun

Zgeek
Aday Memur
04 Ekim 2025 22:29

sizin branşınız neydi
Yeniihesap, 1 ay önce
arkadaşlar istifa sonrası kura kesin aciyor mu bende istifa edecegim

Yeniihesap
Aday Memur
04 Ekim 2025 22:31

benim ebelik
Zgeek, 1 ay önce
sizin branşınız neydi

Zgeek
Aday Memur
04 Ekim 2025 22:32

hayırlısı olsun
Yeniihesap, 1 ay önce
benim ebelik

Yeniihesap
Aday Memur
04 Ekim 2025 22:32

Amin sizlerinde cok tercih veren oluyor mu bu sekil istifa sonrasına bilginiz var mi
Zgeek, 1 ay önce
hayırlısı olsun

Zgeek
Aday Memur
05 Ekim 2025 22:53

hiç bir bilgim yok malesef
Yeniihesap, 1 ay önce
Amin sizlerinde cok tercih veren oluyor mu bu sekil istifa sonrasına bilginiz var mi

Yeniihesap
Aday Memur
07 Ekim 2025 12:59

arkadaşlar istifa dilekçesi yazarken usulüne uygun olarak ayrılış nasil oluyor

Tupak
Memur
07 Ekim 2025 15:45

Usulüne uygun olarak istifa etmek istediğini söylüyorsun özlüğe dilekçeyi ona göre yazdırıyorlar 1 ay daha çalıştıktan sonra ayrılıyorsun cezan 6 ay oluyor ama hiç çalışmadan ayrılırsan 1 yıl

Yeniihesap, 1 ay önce

Yeniihesap
Aday Memur
07 Ekim 2025 15:48

teşekkür ederim ücretsiz izindeyken dilekçe yazabiliyor muyuz peki usulsüz mü olur
Tupak, 1 ay önce

Usulüne uygun olarak istifa etmek istediğini söylüyorsun özlüğe dilekçeyi ona göre yazdırıyorlar 1 ay daha çalıştıktan sonra ayrılıyorsun cezan 6 ay oluyor ama hiç çalışmadan ayrılırsan 1 yıl

Ümit KUZU
Aday Memur
07 Ekim 2025 16:46

Eşimin İstifasında biz bu şekilde bir dilekçe verdik kurumuna

657 Sayılı Devlet Memurları Kanununun:

??BÖLÜM: 3 Genel Haklar

Çekilme:

Madde 20 ? Devlet memurları, bu kanunda belirtilen esaslara göre memurluktan çekilebilirler.

BÖLÜM: 4

Memurluğun Sona Ermesi Çekilme

Madde 94 ? Devlet memuru bağlı olduğu kuruma yazılı olarak müracaat etmek suretiyle memurluktan çekilme isteğinde bulunabilir. (Ek hüküm: 31/7/1970 - 1327/75 md.) Mezuniyetsiz veya kurumlarınca kabul edilen mazereti olmaksızın görevin terk edilmesi ve bu terkin kesintisiz 10 gün devam etmesi halinde, yazılı müracaat şartı aranmaksızın, çekilme isteğinde bulunulmuş sayılır.

Çekilmek istiyen memur yerine atanan kimsenin gelmesine veya çekilme isteğinin kabulüne kadar görevine devam eder. Yerine atanan kimse bir aya kadar gelmediği veya yerine bir vekil atanmadığı takdirde, üstüne haber vererek görevini bırakabilir.

Olağanüstü mazeretle çekilenler, üstüne haber vermek şartiyle bir ay kaydına tabi değildirler.?? denilmektedir.

İlgili 94 üncü maddenin 2 nci fıkrasına uygun olarak ..../..../....... tarihi itibariyle Memuriyetten çekilme talebimi takdirlerinize sunar,

Yeniihesap, 1 ay önce

Yeniihesap
Aday Memur
07 Ekim 2025 16:52

teşekkür ederim
Ümit KUZU, 1 ay önce

Eşimin İstifasında biz bu şekilde bir dilekçe verdik kurumuna

657 Sayılı Devlet Memurları Kanununun:

??BÖLÜM: 3 Genel Haklar

Çekilme:

Madde 20 ? Devlet memurları, bu kanunda belirtilen esaslara göre memurluktan çekilebilirler.

BÖLÜM: 4

Memurluğun Sona Ermesi Çekilme

Madde 94 ? Devlet memuru bağlı olduğu kuruma yazılı olarak müracaat etmek suretiyle memurluktan çekilme isteğinde bulunabilir. (Ek hüküm: 31/7/1970 - 1327/75 md.) Mezuniyetsiz veya kurumlarınca kabul edilen mazereti olmaksızın görevin terk edilmesi ve bu terkin kesintisiz 10 gün devam etmesi halinde, yazılı müracaat şartı aranmaksızın, çekilme isteğinde bulunulmuş sayılır.

Çekilmek istiyen memur yerine atanan kimsenin gelmesine veya çekilme isteğinin kabulüne kadar görevine devam eder. Yerine atanan kimse bir aya kadar gelmediği veya yerine bir vekil atanmadığı takdirde, üstüne haber vererek görevini bırakabilir.

Olağanüstü mazeretle çekilenler, üstüne haber vermek şartiyle bir ay kaydına tabi değildirler.?? denilmektedir.

İlgili 94 üncü maddenin 2 nci fıkrasına uygun olarak ..../..../....... tarihi itibariyle Memuriyetten çekilme talebimi takdirlerinize sunar,

Toplam 16 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi