Editörler : E.Kayı Han

Zamazingo53
Aday Memur
21 Ocak 2026 22:09

Sağlam bir bilgi adalet güvenlik hizmetleri ve rotasyon gelmesi konusunda ben pek inanamadım ama sağ

psikurt
Aday Memur
21 Ocak 2026 23:26

ne dediğiniz pek anlaşılmıyor?
Zamazingo53, 2 hafta önce

Sağlam bir bilgi adalet güvenlik hizmetleri ve rotasyon gelmesi konusunda ben pek inanamadım ama sağ

wax meber
Şef
22 Ocak 2026 00:51

Bu sınıf gelirse peşine rotasyonda gelebilir. O zamanda keşke gelmeseydi diyecek binlerce kişi olacak adım gibi eminim. Maaşlar 5-10 bin artacak diye memleketini değiştirmeye ve mesai saatlerinin artmasına bu kadar hevesli olmayın bence.

psikurt
Aday Memur
22 Ocak 2026 00:53

rotasyon gelmesi şart. gerekirse puan sistemi gelsin. çalışan da çalışmayan belli olsun. herkes hak ettiği ücreti almasını dilerim.

sait okumuş
Memur
22 Ocak 2026 07:41

Rotasyon gelmez. Neden gelsin ki? Adalet hizmetleri sınıfı olusturuldugunda rotasyon gelecek diye bir şey de yok. Nerden çıkarıyorsunuz böyle şeyleri.
wax meber, 2 hafta önce

Bu sınıf gelirse peşine rotasyonda gelebilir. O zamanda keşke gelmeseydi diyecek binlerce kişi olacak adım gibi eminim. Maaşlar 5-10 bin artacak diye memleketini değiştirmeye ve mesai saatlerinin artmasına bu kadar hevesli olmayın bence.

Diesel06
Aday Memur
25 Ocak 2026 11:50

bu sendika ve oradan gelecek 3 kuruşla 1 pazar çıkması ürün için üye olan personeller varken bu hizmet sınıfı da gelmez gelse bile maddi faydası olmaz.

Toplam 46 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi