Editörler : cihan27E.Kayı Han
03 Ekim 2025 11:17

Memurun gazını alma işlemi
TÜİK, Temmuz-Ağustos-Eylülü 2'li, 3'lü açıkladığına göre; Ekim-Kasım-Aralıkı da 1'li 1'li açıklar artık. Zamma doğru yaklaşırken, böyle yaparlar.

insaatmuhendsi
Aday Memur
03 Ekim 2025 11:23

aralık enflasyonu kesin 1'in altında olur da diğerlerini bilemem.

firatli_genclik
Genel Müdür
03 Ekim 2025 11:57

Evet hocam aynen.

03 Ekim 2025 12:05

sana zam verilmemeli, cumalar tatil olsun yeterli senin için.
firatli_genclik, 4 ay önce

Evet hocam aynen.

üçbuçukali
Müsteşar
03 Ekim 2025 12:44

sabahtan beri ben de düşünüyordum

bugün neden daha çok gaz çıkarıyorum diye

üşüttüm mü acaba diye şüphelenmiştim

meğerse tüik sırtımı sıvazlıcakmış

küçük bebekler gibi milletin gazını aldı adamlar :))))

M Can
Genel Müdür
03 Ekim 2025 12:45

Memur ve emeklisine 16-19 aralığını ayarla demişler ona göre gaz alıyorlar. Ekim Kasım 2 civarı gösterip Aralıkta 1 civarı minimumla kapatırlar..

03 Ekim 2025 12:48

Yanlış anlama ama çocuk gibisin yemin ederim.
can-mekanik, 4 ay önce
sana zam verilmemeli, cumalar tatil olsun yeterli senin için.

ExpertE
Müsteşar Yardımcısı
03 Ekim 2025 14:39

Doğru söylemiş senle ekürin zam olmasın yeter şükür ve cumalar tatil olsun gibi boş işler peşinde koşan arkadaşlar değil misiniz? İnsanları provoke etmekten vazgeçin bir de savunduklarınız tutarlı olsun, dün gerek yok der başka işle uğraşırken TÜİK'i eleştirebilmen ve ekürinin buna katılması göz yaşartıyor...

ErkekGüzeliSefilBilo, 4 ay önce
Yanlış anlama ama çocuk gibisin yemin ederim.

firatli_genclik
Genel Müdür
03 Ekim 2025 14:43

İdrak sorunu yaşıyorsunuz okursanız meseleyi anlarsınız ama mesele anlamak değil işte.

ExpertE, 4 ay önce

Doğru söylemiş senle ekürin zam olmasın yeter şükür ve cumalar tatil olsun gibi boş işler peşinde koşan arkadaşlar değil misiniz? İnsanları provoke etmekten vazgeçin bir de savunduklarınız tutarlı olsun, dün gerek yok der başka işle uğraşırken TÜİK'i eleştirebilmen ve ekürinin buna katılması göz yaşartıyor...

03 Ekim 2025 17:20

Sen ile ekürin çok dolusun ya, gelip bize boş falan diyorsun. İkiniz elele verip memuru kurtaracaksınız inşallah.
ExpertE, 4 ay önce

03 Ekim 2025 19:39

Cuma tatil olsun zam verilmesin diyen birisi için iddialı başlıklar bunlar. bu sitede olduğum her an yüzünüze vuracağım
ErkekGüzeliSefilBilo, 4 ay önce
Sen ile ekürin çok dolusun ya, gelip bize boş falan diyorsun. İkiniz elele verip memuru kurtaracaksınız inşallah.

firatli_genclik
Genel Müdür
03 Ekim 2025 20:38

Elma ile armutu kim kıyaslar? Bu sorunun cevabını bu sayfada verecek biri var.

Hırboo
Yasaklı
05 Ekim 2025 02:32

boş yapmayın yüzde 20 ye yakın maaş zammı alacağız, belli işte...

05 Ekim 2025 12:03

Emin misin Hırboo kardeş
Hırboo, 4 ay önce

boş yapmayın yüzde 20 ye yakın maaş zammı alacağız, belli işte...

Toplam 13 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi