Editörler : cihan27E.Kayı Han
03 Ekim 2025 19:56

Memurların süper zam alacak olması

memurlar olarak bence devasa bir zam alacağız

03 Ekim 2025 20:05

ntv abd muhaberinin son günlerde bir videosu orada bir şey diyordu; aklıma o geldi bir şey almak deyince.

denrit
Aday Memur
04 Ekim 2025 00:35

İbrahim bey, seçim yaklaşmadan ciddi bir zam olmaz. deprem konutlarının da bitmesi gerekli.

sorumlumemur79
Aday Memur
04 Ekim 2025 12:14

alacak alacak devasa birşey alacak bence

İsmi Lazım Deil
Daire Başkanı
04 Ekim 2025 16:55

Geçen sene Ocak ayında enflasyon oranından bile düşük zam almıştık. Bu sene de aynısı olacak. Rezillik. Hiç pazarlık yapmasalar enflsayon oranını kabul etseler o bile daha iyi.

Hırboo
Yasaklı
05 Ekim 2025 02:24

yüzde 20-21 zam alacağız

prm.mamy
Aday Memur
06 Ekim 2025 08:43

yüzde 18 küsür ile - yüzde 19 küsür arası bir zam alacagız

06 Ekim 2025 14:07

Elimize devasa bir şey geçecek. Ama 'zam'mı olur, başka bir şey mi bilemem.

mutlu_50
Müsteşar
06 Ekim 2025 14:41

Bu deprem konutları kamu işçilerinin alacağı ücretleri etkilemiyor nedense. Hep memurdan tasarruf.

denrit, 4 ay önce
İbrahim bey, seçim yaklaşmadan ciddi bir zam olmaz. deprem konutlarının da bitmesi gerekli.

denrit
Aday Memur
06 Ekim 2025 23:55

öyle biz üvey evlatiz. hatta evlatlık ... kamu işçisine hayatlarının piyangosu vurdu. taserondan asıl kadroya geçtiler vasıfsız beş para etmez insanlar
mutlu_50, 4 ay önce

Bu deprem konutları kamu işçilerinin alacağı ücretleri etkilemiyor nedense. Hep memurdan tasarruf.

Evlekhesabi
Aday Memur
07 Ekim 2025 09:56

Bana hakkım olan sosyal denge tazminatı odensin yeter

07 Ekim 2025 10:13

sosyal denge tazminatı nasıl hakkın oluyor anlatsana
Evlekhesabi, 4 ay önce

alperen2300
Aday Memur
07 Ekim 2025 10:29

sana hem sosyal denge, hem döner sermaye verilsin hakkın
Evlekhesabi, 4 ay önce

üçbuçukali
Müsteşar
08 Ekim 2025 12:21

ben sgk da çalışıyorum

benim ikramiyem eşit işe eşit ücret zırvalığı ile kesiliyorsa

sonra belediyeler kendi memurlarına denge tazminatı diye para dağıtıyorsa

bunu hakkım olarak görmem

sizi neden rahatsız ediyor

hani eşit işe eşit ücret ya

nerde eşit iş, nerde eşit ücret

can-mekanik, 4 ay önce
sosyal denge tazminatı nasıl hakkın oluyor anlatsana
08 Ekim 2025 12:32

kardeşim, bu nasıl mantık. sosyal denge tazminatını almayan birisi olarak konuşuyorum, bu benim hakkım ben de istiyorum demek abes bir durum. her kurumun kendi içinde artı ve eksileri olur sadece memurların %7'sinin aldığı bir şeyi tüm memurlara veriyorum demek sürdürülebilir değildir. o zaman havacılık tazminatı da herkese verilsin, lojmanlar da herkese verilsin. tüm memurlara Oyak yapılsın, herkes 35-40 yaşında eyt ile emekli olsun. evet sgk'da haksızlık olmuştur olmamıştır, sen kendi hakkına sahip çıkamadın diye başkasının sahip olduğu hakka musallat olup onu da ortadan kaldırmaya çalışmak nedir? 3600 ek gösterge herkese verildi noldu? daha mı iyi oldu? mühendisler isyan etmeye başladı bu sefer de.
üçbuçukali, 3 ay önce

ben sgk da çalışıyorum

benim ikramiyem eşit işe eşit ücret zırvalığı ile kesiliyorsa

sonra belediyeler kendi memurlarına denge tazminatı diye para dağıtıyorsa

bunu hakkım olarak görmem

sizi neden rahatsız ediyor

hani eşit işe eşit ücret ya

nerde eşit iş, nerde eşit ücret

üçbuçukali
Müsteşar
08 Ekim 2025 14:18

uzun uzadıya tartışacak durumda değilim

tek soru sana

eşit işe eşit ücret var mıdır ?

buna cevap ver

diğer yazdıkların boş beleş muhabbet

benim hakkım alınıyorsa diğerlerinin de alınsın

onlara veriliyorsa bana da verilsin

nerde adalet hak öyleyse

hangi kurumdaki adam benim kadar çalışıyor

85 milyonun tamamına hizmet eden kim

sana emekli aylığı bile ben bağlıcam

can-mekanik, 3 ay önce
kardeşim, bu nasıl mantık. sosyal denge tazminatını almayan birisi olarak konuşuyorum, bu benim hakkım ben de istiyorum demek abes bir durum. her kurumun kendi içinde artı ve eksileri olur sadece memurların %7'sinin aldığı bir şeyi tüm memurlara veriyorum demek sürdürülebilir değildir. o zaman havacılık tazminatı da herkese verilsin, lojmanlar da herkese verilsin. tüm memurlara Oyak yapılsın, herkes 35-40 yaşında eyt ile emekli olsun. evet sgk'da haksızlık olmuştur olmamıştır, sen kendi hakkına sahip çıkamadın diye başkasının sahip olduğu hakka musallat olup onu da ortadan kaldırmaya çalışmak nedir? 3600 ek gösterge herkese verildi noldu? daha mı iyi oldu? mühendisler isyan etmeye başladı bu sefer de.

üçbuçukali
Müsteşar
08 Ekim 2025 14:20

memurun yüzde 7 si demişsin

sgk memuru tüm memurların yüzde kaçıdır

yüzde 1 i bile değil

benim hakkım alınıyorsa

yüzde 7 nin de alınsın

yüzde 20 nin de alınsın

veya onlara verilen bana da verilsin

ne yapıyorlar sanki de o paraları alıyorlar

can-mekanik, 3 ay önce

ibrhmbrn
Aday Memur
08 Ekim 2025 19:21

bana göre zam süper olacak. sendikalar sayesinde iyi bir şey alacağız.

Hırbow
Aday Memur
09 Ekim 2025 00:46

sosyal denge tazminatı dengesizliğin ta kendisidir. birilerine belesten veriliyor, birilerine verilmiyor gene her yerde olduğu gibi. ben seçimde hükümetle hesaplasacagim, 1 memur olarak bu hükümetten beklentim kalmadı

Pessetto
Aday Memur
09 Ekim 2025 12:14

Neden sizden biri çıkmak zorunda

Vedelii
Şef
09 Ekim 2025 20:42

Bu lafı hiç sevmem ama istifa et bilader ya. 85 milyonun işini yapıyorsan eğer senin cv epey doludur. özele geç bak keyfine. yıllardır burada yazdıklarını okuyorum sgk da sgk ne kafa ütüledin yahu. bayramın var, resmi tatilin var, şarkın yok, mesainde vardır muhtemelen. biz senin kadar ağlamıyoruz. Birde 15 ile 20 arasında çok fark yok bence demen yok mu beni benden aldı.
üçbuçukali, 3 ay önce

uzun uzadıya tartışacak durumda değilim

tek soru sana

eşit işe eşit ücret var mıdır ?

buna cevap ver

diğer yazdıkların boş beleş muhabbet

benim hakkım alınıyorsa diğerlerinin de alınsın

onlara veriliyorsa bana da verilsin

nerde adalet hak öyleyse

hangi kurumdaki adam benim kadar çalışıyor

85 milyonun tamamına hizmet eden kim

sana emekli aylığı bile ben bağlıcam