Editörler : Pangaea
03 Ekim 2025 23:15

Anasınıfı öğretmeninin çocukları yalnız bırakması.

anasınıfında öğretmen sürekli sınıf dışına çıkıyo. 22 çocuk yalnız kalıyo. öğretmen bunu defalarca yapıyo. çocuklari da çıkmayın ayağa bile kalkmayın diye korkutuyor. ne yapabiliriz? günde 7-8 defa bu davranışı yapıyor. yardımcısı stajyeri de yok

03 Ekim 2025 23:34

İhtiyacı için gidiyorsa (WC veya kişisel ihtiyaç) yapacak bir şey yok. Onun dışında gidiyorsa uyarı gelmeli amirinden

majesteleri7
Daire Başkanı
04 Ekim 2025 09:51

Önce Konuş sonra uyar baktın olmuyo aç soruşturmayı müfettişe hesap versin.bana kalsa bu tipler düzen tutmaz boşa laf anlatma derim müfettişe anlatsın derdini ceza alınca akıllanırlar genelde ya da okuldan kaçarlar

04 Ekim 2025 09:55

sözel uyarı > yazılı uyarı > mem muhakkik isteme

Memleketinogretmeni
Genel Müdür
04 Ekim 2025 19:28

Sınıfta bir olay olmasını bekleyin. Soruşturmayı birlikte geçirirsiniz.

asiia
Şef
04 Ekim 2025 19:32

Bu tarz insanlara konuşmak bir fayda etmez. Tut tutanağını gönder ilçeye muhakkik gelsin. Ders esnasında dışarıda olduğuna dair kamera kayıtlarınıda al ek olarak dosyaya koyarsın. Konuşarak hiçbir öğretmenin, insanın değiştiğini görmedim.

mazıke
Şef
04 Ekim 2025 22:01

ufak tefek cezadan korkacak insan bunu yapmaz ki zaten
04 Ekim 2025 22:31

Sen hangi vasıfla gözetliyorsun?

mazıke, 1 ay önce
ufak tefek cezadan korkacak insan bunu yapmaz ki zaten

mazıke
Şef
04 Ekim 2025 23:22

konumdan uzaklaşır mısınız sizin ne iş gördüğünüz belli

Sevdim-Seni
Genel Müdür
04 Ekim 2025 23:25

Arada velilerde giriyor buraya, çocuklarinın yerli yersiz okul dedikodularını sızlanmalarini bire beş ekleyip yazıyorlar.

Bu da öyle birsey.

05 Ekim 2025 14:21

Ne idüğü belirsiz diye senin gibi ebeveyni belli olmayana denir.

05 Ekim 2025 15:40

Senin ne çocuğu olduğunu söylememize gerek yok sanırım anlayan anladı. Hem ilk hakareti ediyor hem de şey gibi üste çıkıyor.

05 Ekim 2025 15:49

22 tane küçücük çocukla 5 saat boyunca bi odada kapalı kalmak zorunda kalsaydın sen napardın acaba? Meslektaşımın şartları iyileştirilsin yanına yardımcı verilsin ki insan gibi ihtiyaçlarını karşılasın diyeceğine arkasından ajanlık ve ispiyonculuk yaparsan alacağın cevaplara razı olman gerekir.

Braweheart01
Genel Müdür
05 Ekim 2025 15:51

Konuyu açan kişinin idareci olduğunu zannetmiyorum idareciler böyle durumda ne yapılacağını bilirler bu başlığı açan kişi o öğretmenin yalnız bıraktığı çocuklardan birisinin velisidir diye düşünüyorum , ona nasihatim bu konuyu okul müdürü ile konuşun tekrarı halinde cimere şikayet edin

mazıke
Şef
05 Ekim 2025 17:23

şikayet edersek öğretmen çocuğa karşı tavır alır bize zararı olur diye düşündüm

insaatmuhendsi
Aday Memur
06 Ekim 2025 08:12

Günde 5 saat, tenefüs olmadan, yardımcı olmadan, sürekli siz de kalsanız ihtiyacınız görmek için dahi olsa dışarı çıkarsınız. Okul aile birliği para toplayın ana sınıflarına yardımcı personel istihdam edin.

b3rn4
Müsteşar
06 Ekim 2025 09:55

Gözünüz le gördünüz mü?

Yoksa 4 5 yaşındaki çocuğun söylemleriyle aaa öğretmen de böyle yapıyormuş mu diyorsunuz?

ilker484
Şef
06 Ekim 2025 12:16

Sürekli? Hiç bir öğretmenin sürekli çıkıp öğrencileri sınıfta bırakacağını sanmıyorum. Rahatsız olabilir tuvalet ihtiyacı olabilir bunun için çıkması gerektiğinde ne yapabilir? Siz evde çocuğunuzu yalnız bırakıp tuvalete gitmiyor musunuz? Dışarı çıkma, kendine zarar verecek bir şey yapma diye sizin deyiminizle korkutmuyor musunuz? Yardımcı personel vardır mutlaka okulda anasınıfı için işe alınan. Muhtemelen o personeli okul idaresi farklı bir iş için kullanıyordur. Çözüm istiyorsanız yönetimi zorluk çıkarmak istiyorsanız öğretmeni şikayet edebilirsiniz.

yas1978
Şef
06 Ekim 2025 12:33

Öğretmenle uğraşmayı bırak 7-8 defa dışarı çıkması insani ihiyaçları için normal bir durum ha çıkıp saatlerce dönmüyorsa işin normal olmayan tarafı budur böyle bir durum yoksa sorunun çözümü okul idaresinde gidip okul idarecisinden yardımcı personel talep ediniz tutmuyorsa o zaman müdürü şikayet ediniz...

insaatmuhendsi
Aday Memur
06 Ekim 2025 15:44

Forumda açtığınız başlıklara baktım. Sanırım branş öğretmenisiniz. Öğretmenin öğretmene olan bu düşmanlığı nasıl bir düşmanlık?

mazıke, 1 ay önce
şikayet edersek öğretmen çocuğa karşı tavır alır bize zararı olur diye düşündüm
Toplam 19 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi