Editörler : supporters.
04 Ekim 2025 12:48

Yurtdışı turist vizesi

almanyaya biraderin yanına gitmeyi düşünüyorum. gereken evraklar nelerdir? birde aralık ayına herşey yetişir mi?

ta345
Şube Müdürü
04 Ekim 2025 19:56

Bu ülkeye giriş çıkışlar hk bilgim yok. Ancak Suudi arabistana gittim yazın. E vize aldım ve E vize başvurum aynı gün onaylandı.

Gerekli Evraklar: Vesikalık fotoğraf. (Açıklamaları mevcuttu ona göre yaptım) , göstermelik bir otel rezervasyonu. yaklaşık 450 riyal e vize başvuru ücreti de vardı. Bir de kimlik bilgilerinizi, mesleğinizi vs giriyorsunuz.

Ama dediğim gibi Almanya adlı ülke hakkında en ufak bir bilgim yok. siz kontrol edeceksiniz.

Bu arada Çin ülkesi için de e vize uygulaması varmış sanırım.

Melisa Sorgular
Aday Memur
07 Ekim 2025 14:21

e vize daha mı kolay oluyor. onaylanma oranı vs bakımından

EL CHAPO
Müsteşar Yardımcısı
29 Aralık 2025 17:59

vietnam e vizeli

vietnama gidin

Melisa Sorgular, 5 ay önce

e vize daha mı kolay oluyor. onaylanma oranı vs bakımından

ta345
Şube Müdürü
09 Ocak 2026 23:22

bence olmaz değil. Ama sanki.. biraz daha mali açıdan güçlenmem gerekebilir.

yalnız yaptığım bir hata var sanırım ben önce sosyolojik özelliklere bakıyorum bir yere gideceksem ve yaptığım en son şey haritaya bakmak.

Ah Allah'ım haritada bu yer kamboçya tarafında thailandın solunda sanırım hong kongun altında bir yerde. Uzak yani en azından çok yakın değil.

ama e vizeli olması bence güzel. teşekkür bilgi için.

EL CHAPO, 2 ay önce

vietnam e vizeli

vietnama gidin

alptemug007
Aday Memur
19 Ocak 2026 12:30

vizesiz önereceğiz yerler neresidir ?

meningioma
Aday Memur
13 Şubat 2026 12:05

hala şengen en son bıraktığım gibiyse direk almanyadan şengen vizesi birkaç aya alamazsınız. hele birde turistik. en mnatıklısı başka ülkeler üzerinden almanyaya gitmek. gerekli evraklar google a yazarsanız zaten çıkar ya da idataya bakın

Toplam 6 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi