Editörler : Pangaea

Braweheart01
Genel Müdür
05 Ekim 2025 22:32

ben bizzat saldırı aldım sınıf öğretmeniyim çocukluğum Adana Kiremithane'de geçti bu bölgeyi bilen bilir beni dövmeye gelen 3 köylüyü de yere serdim. Utancından insan içine çıkamadılar . Öğretmen olmasam o p..leri haraca bağlardım ama öğretmenim işte.. Google de "ikokul öğretmeni saldırıya uğradı" diye ara sayfalar dolusu haberi görürsün şiddetn mağduru sadece branşçılar değil sınıfçılar hepimiziz bu işin içindeyiz şiddet tüm öğretmenlerin sorunu.. Benim çocukluğum kavgayla gürültüyle geçti şahsen ben kendimi koruyabilirim ama her meslektaşım öyle değil.

Yalnız şu 21 saat ders zorunluluğuna karşı çıkmanız çok garip hani çocuklar ergenmiş mergenmiş onlara ders anlatmak zormuş hikaye gel 1. sınıflara öğretmenlik yap göreyim seni, gözünü seveyim ergenlerin.

Ayrıca yazmışsınız biraz daha fazla puan alsaydın da branş öğretmeni olsaydın diye, kardeşim benim bölümüm puanı branş öğretmenliklerinden yüksekti ben girerken haziranda mezun olup eylülde göreve başladım çoğu branşçı arkadaş yıllarca bekliyor...

durum böyle maalesf

MALATYA BATTALGAZİ, 1 ay önce

Branş öğretmenleri, hüst deyince susan süt bebeleriyle muhatap olmuyor. Bir insanın en sıkıntılı dönemine denk gelen ergen öğrencilerle muhatap oluyor ve sizden daha çok efor sarf edip daha çok yoruluyorlar. Bırak da bir günleri boş olsun. Öğrenci ve veli tarafından bıçaklı, silahlı saldırıya uğrayan çok branş öğretmeni gördüm ama sınıf öğretmeni görmedim. Branş öğretmenleri kelle koltukta geziyor. Sınıf öğretmenleri çok rahatlar. Kaldı ki mesleğin avantaj ve dezavantajlarını bilerek bu mesleği seçmişsiniz, şikayet edip branş öğretmenlerine saldıracağınıza görevinizi layıkıyla vevhile icra ediniz lütfen. Bu arada yan alan saçmalığından ne kadar branş öğretmeninin hakkına ve kul hakkına girdiğiniz de ortada. Branş öğretmenlerinin hakkına giren yan alan saçmalığı acilen kaldırılmalıdır

Abıhayat2
Memur
06 Ekim 2025 05:04

herkes işini düzgün yapsın. görev neyse o olur oturun oturdugunuz yerde. ya da kapı orada ....

berkaydal
Daire Başkanı
06 Ekim 2025 17:27

21 saat istemeyiz, cuma günü boş olmazsa küserim, ben 8. Sınıf istemiyorum diyen branşçıların kulağına küpe olsun.

Abıhayat2, 1 ay önce
herkes işini düzgün yapsın. görev neyse o olur oturun oturdugunuz yerde. ya da kapı orada ....

GeT_LoST
Aday Memur
06 Ekim 2025 19:55

Lisede branş öğretmeniyim.

berkaydal
Daire Başkanı
06 Ekim 2025 19:57

https://forum.memurlar.net/konu/2588954/bazi-branslar-tazminat-almali.html

Doymuyorlar. Doyuramıyoruz.

Başlığı değiştiren editör. Umarım mutlusundur. Çünkü senin başlığın bu doyumsuzluğu anlatmıyor.

GeT_LoST
Aday Memur
06 Ekim 2025 19:57

21 saat uygulamasını normal buluyorum.

Ayrica 1 boş gün yeterli, 3 gün mesai isteyenin talebini karşılamaya gerek yok.

Her istek karşılanmamali

GeT_LoST, 1 ay önce

Lisede branş öğretmeniyim.

Toplam 46 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi