Editörler : Pangaea
04 Ekim 2025 23:30

Okulda olmadan öğrenciyi sınava hazırlamak.

Arkadaşlar böyle bir şey mümkün mü? Akşam ödev yapıyor çocuk. Yapamıyor birkaç tanesini. Ertesi gün okulda git öğretmene sor diyorum. Öğretmen yarın yok diyor. Ne zaman gelecek diyorum. İki gün dersi yok diyor. İyi madem geldiği gün sor diyorum. O zaman şu öğretmene sorularım var diyor. Haftada 3 gün okulda olup hem derse girip hem nöbet tutup hem de nasıl çocukla ilgilenecek bu branş öğretmenleri.

Bence branş öğretmenleri nöbet tutmamalı ama iki katı para almalı.

Ayrıca branş dersleri 20 dakikaya inmeli. geri kalan 20 dakikada böylece soru çözebilirler.

Ayrıca çözdükleri her soru için bir ek ders almalılar. 100 soru çözende +2 hizmet puanı almalı.

atahoca
Müsteşar Yardımcısı
05 Ekim 2025 10:15

Milletin ne öğle arası ne teneffüsü var. aAkşam bile atılan soruları çözdükleri oluyor. Size çok yanlış anlatmışlar ya da bir iki misal yüzünden çok yanlış değerlendirmişsiniz.

Bu arada maaş karşılığı bellidir. Olumlu isteklerinizde diğer kısma vurmazsanız daha çok destek görürsünüz.

yldzhmt
Şube Müdürü
05 Ekim 2025 10:30

Bu ayin trolu belli oldu. Hadi devam et kocum.

berkaydal
Daire Başkanı
05 Ekim 2025 10:34

Hahahah. Kaybol.

yldzhmt, 1 ay önce

Bu ayin trolu belli oldu. Hadi devam et kocum.

yldzhmt
Şube Müdürü
05 Ekim 2025 10:51

Hadi ordan. Asil sel kaybol, sacma sapan basliklar acmaktan ne anliyorsun. Derdin ne, neyin ezikligini yasiyorsun anlam veremedim

berkaydal, 1 ay önce

Hahahah. Kaybol.

berkaydal
Daire Başkanı
05 Ekim 2025 10:55

En çok senin boş günün var herhalde. Bu kadar ağzın bozuk bu kadar öfkeli olduğuna göre :))

yldzhmt, 1 ay önce

Hadi ordan. Asil sel kaybol, sacma sapan basliklar acmaktan ne anliyorsun. Derdin ne, neyin ezikligini yasiyorsun anlam veremedim

yldzhmt
Şube Müdürü
05 Ekim 2025 15:03

Benim.bos gunum var ya da yok. Seni ilgilendirmez

berkaydal, 1 ay önce

En çok senin boş günün var herhalde. Bu kadar ağzın bozuk bu kadar öfkeli olduğuna göre :))

jajacoelho
Genel Müdür
05 Ekim 2025 15:17

admin şu trollü banla artık

yldzhmt
Şube Müdürü
05 Ekim 2025 15:53

Adminin de isine geliyor. Sayfa hareketleniyor. O da farkinda. Tartisma devam etsin diye baska bir basligin adini degistirmis

jajacoelho, 1 ay önce

admin şu trollü banla artık

Toplam 8 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi