Editörler : supporters.
08 Aralık 2025 09:51

konuşuyorum, ama senin futbol bilginde bi araştırma yap,

bu tip pozisyonlarda da PENALTI VERİLMEMİŞTİR.

geçmişte Skınarın ELLE (ama arkadan) pozisyonu vardı verilmedi

geçmişte beşiktaşın elle olanı var verilmedi

daha çaykur rize maçında bile var verilmedi

ispanya da bir maçta vardı verilmedi.

var oğlu var.

ne yani ucu size dokununca bi şey yokta BİZE dokunca mı var.

hırsa gerek yok.

o kol açık bile değil.

KALDIKİ MAÇ ANINDA (topluca seyrediyoruz) yanımdaki fenerli bunda penaltı yok bile dedi.

g.a.k.k.o.s.2.3, 2 ay önce
hadi konuş Samsun'un son dk verilmeyen penaltısını açık net el var penaltı vermedi izlemeye dahi gitmedi kara bir gece daha gs bu sene de olur 100 sene arka arkaya şampiyon olur
08 Aralık 2025 09:53

eveett:

Fenerbahçe- başakşehir maçında skınırın attığı gol FAULdu. Resmen adamı itiyor.

(nitekim başakşehirli yere düşmedi diye faul çalınmadı) ille çalınması mı gerekiyordu.

08 Aralık 2025 13:54

ek olarak,; GS-Samsunspor maçında...

Kazimcanin el pozisyonu geçenler de Real Madrid Atletico Madrid maçında aynı pozisyon yaşandı vücut koşu halinde eline gelen top el olarak sayılmaz gidin kuralları açın bakın

Ayrıca,

davinson pozisyonu kırmızı verilmedi

kazimcanin ayağına basılıyor penaltı yok

16 Aralık 2025 08:42

Geldik bu haftaya :))

çok güzel hafta oldu. Özellikle fb-Konya maçındaki penaltı (duran) yı konuşalım.

Ne oldu şimdi.

fb bu penaltıya penaltı mı diyor. Aaaa nedense penaltı diyor dersiniz tabii..:DDD

Başka da pozisyon var da neysem.

Bu arada ts-bjk maçındaki KIRMIZI çookkk ENTERESAN. nak yaa. Yukarıdaki aynı penaltıya GS alsa, aynı KIRMIZI yı GS alsa. ABOOOOWWWW. ALGIYA geeel algıya

algıda inecek var.

22 Aralık 2025 16:04

eyüpspor:0 fb:3 bu maçta eyüp lehne verilmeyen 3 penaltı var.

evlere şenlik oyunla fener yendi.

fıkra bu kadar

bu kadar kollanılır mı be..

19 Ocak 2026 09:57

uzun bir süre ara bitti, şaklabanlıklar başladı.

ALANYASPOR- menerbahçe maçı diyoruz ve ostorwolde diyoruz, ya bir futbolcu (demeye dilim varmıyor da) buı kadar mı kollanılır. bu futbolcuya kart vermekte zorlanma olur mu.. hele hele duranın alanyasporun arkasına vurmalar, taliscanın yerlere kendisini atmaları (bi de torrera derlar :DDD) ve Alanya sporun şahane kalecileri.

Alanyanın hakkı yenildi, yazacak çok şey var da uzatmayayım.

he tamam verin gitsin menere kupayı ağlamasınlar..

G.a.kk.o
Yasaklı
21 Ocak 2026 10:21

düşünce özgürlüğü yokmu bu forumda artık ?

21 Ocak 2026 12:24

senin istediğin diktatörlük asıl şimdi düşünce özgürlüğü var.

aaa bak sende düşünce özgürlüğü yok mu diye sorabiliyorsan ve de ceza almıyorsan, (hakaret etmiyorsan.) demek ki burada düşünce özgürlüğü vardır kardeşim. Neyse bazı şeylerle beni meşgul edip ceza almama sebep olmayınız. Malum takım zaten ve yeterince kollanılıyor.

G.a.kk.o, 3 hafta önce

düşünce özgürlüğü yokmu bu forumda artık ?

G.a.kk.o
Yasaklı
21 Ocak 2026 12:58

seni kucaklıyorum yeğenim

urfa bana küsmüş, 3 hafta önce

senin istediğin diktatörlük asıl şimdi düşünce özgürlüğü var.

aaa bak sende düşünce özgürlüğü yok mu diye sorabiliyorsan ve de ceza almıyorsan, (hakaret etmiyorsan.) demek ki burada düşünce özgürlüğü vardır kardeşim. Neyse bazı şeylerle beni meşgul edip ceza almama sebep olmayınız. Malum takım zaten ve yeterince kollanılıyor.

21 Ocak 2026 13:10

bende sana amca..:)

G.a.kk.o, 3 hafta önce

seni kucaklıyorum yeğenim

03 Şubat 2026 11:49

Gelelim bu haftaki maça fb- KOCALİSPOR maçına

-Oosterwolde eli kolu ayağı özellikle ağzı durmayan futbolcuya hakemler ne zaman KART YOK. Ne zaman gösterecekler. Yahu bunun yarısını yapınca 10 maç ceza alıyoz be.

- Talisca, adamın yüzüne vuruyor KART YOK. Rezillik.

-Milan ?kriniar, bu futbolcu fenerbahçenin en iyi yüzü. Ne kadar da güzel temsil ediyor di mi. adam tombala çıkarıyor, tikini gösteriyor ve netice de maçın hakemi utancından kıpkırmızı olduğu için görmedi. Hakem görmedi var da mı görmedi. O da utandı göremedi. Yazıklar olsun.

EYYYY FEDERASYON 6 maç ceza VERİLMESİ ması lazım. bu mutbolcuya. Bize uyduruk silikleşmiş foto ile 1 maç ceza veren Federasyon. AMA ne yapacaksınız canım ne var tiki vardı. Dersiniz kupa da bir maç ceza ile kapatırsınız mevzuyu di mi.

Saçmalık.

YAZIKLAR OLSUN

ha sonra dersiniz ki GS hükümet, GS AKP'li, GS şu bu. GS kapatılmalı. GS Kollanıyor dersiniz. Tabi tabi tabi....

Toplam 51 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi