Editörler : E.Kayı Han
10 Ekim 2025 09:14

Cezaevlerinde güvenlik sorunları ve çözümleri..

cezaevlerinde son yıllarda en büyük sorun uyuşturucu girişi.. bu illet aranmadan giren ve kamerasız odada görüşen avukat. ziyaretci tarafından getirilen giysi.(emdirilerek ), açık görüste sokulan.. son yıllarda memurlara saldırılar arttı.. genelde cam bardak, jilet ve meyve bıcağı ile yapılıyor bu saldırılar. bunun için yıllardır değişmeyen bir esya yönetmeiği mevcut ve burada hükümlü basına 1 bıcak deniyor.. kağıt bardak, plastık bıcak verilebilir. jilet yerine tüy dökücü mevcut beden temizliği için. zaten yüz traşı olanda yok. içerde ayrıca elektirikli tras makinesi mevcut. ayrıca bu saldırılar basit yaralama değil. planlayarak ve tasarlayarak görevli memuru öldürmeye tam teşebbüstür.. biran önce çözüm bulunmalı. gerekirse tek tip kıyafete geçilmelidir..

ÇOTANAK
Başbakan Müsteşarı
10 Ekim 2025 13:02

Sevgili, sevgi ve aşk,

Sorunları kalem kalem yazıp bana özelden veya e postama yollar mısın ?

10 Ekim 2025 15:59

Avukatların kesinlikle aranarak kuruma alınması gerekiyor.Ben cezaevi personeliyim kendi kurumuma girerken aranıyorum avukat benden daha mı güvenilirde bana uygulanan prosedür avukata uygulanmıyor?
11 Ekim 2025 16:45

cecot usulü yapacaksın

sevgi ve aşk
Daire Başkanı
13 Ekim 2025 10:11

birgün gelecek gerekeni yapın diyecekler ama o gün geldiğinde gerekeni yapmayacağız..tavuz taviz ...

İsmi Lazım Deil
Daire Başkanı
14 Ekim 2025 10:28

Bıçak işine bir çözüm bulunamaz mı?

sevgi ve aşk
Daire Başkanı
14 Ekim 2025 12:13

sert plastık bıcak olabilir.. önemli olan ekmek. meyva sebze kesmesi.

İsmi Lazım Deil, 4 hafta önce

Bıçak işine bir çözüm bulunamaz mı?

İsmi Lazım Deil
Daire Başkanı
15 Ekim 2025 09:21

Plastik bıçakla nasıl kesecek ekmeği, meyveyi?

sevgi ve aşk, 4 hafta önce

sert plastık bıcak olabilir.. önemli olan ekmek. meyva sebze kesmesi.

sevgi ve aşk
Daire Başkanı
15 Ekim 2025 09:27

tırtılllı keskin tarafı keser...millet çay kasığı ile adam kesiyor :)

anten10
Memur
16 Ekim 2025 15:08

o da onların sorunu. verilen eşyayı saldırı amaçlı kullanmadan önce düşüneceklerdi. Genel müdürlüğün acilen personele saldırılarda kullanılan bıçak, jilet, kaynar su vb eşyalara çözüm bulması gerekiyor. Personelinin can güvenli için önlemleri almaları gerekmektedir. personelin cezaevine girerken anne baba eş çocuk ve sevenlerinin olduğu unutulmamalı. Cezaevine işe gel telefon yok, internet yok, iletişim kuracağın herhangi bir şey yok, her an saldırıya uğrama ihtimalin var, personel eksikliği, en düşük memur maaşının verilmesi ve mobing cabası. artık birilerinin infaz ve koruma memurlarını düşünmesi lazım.

Toplam 9 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi