Editörler : cihan27E.Kayı Han

Thalesemre
Genel Müdür
18 Ekim 2025 15:35

Ocak zammı yüzde 19 ile yüzde 21 arasında olur. Temmuz zammı da en fazla 8 veya 8,5 olur.

Çorluilolsun
Şube Müdürü
18 Ekim 2025 17:09

Yüzde 7'yide bulamayabiliriz, tes diye bisey çıkardılar zorunlu olarak maaslardan %3 kesinti yapılacak. Haziran 2026da devreye girecek, eğer bir erteleme olmazsa temmuzda tes kesintisi vergi dilimi derken ocak maaşını aralıkta alamayabiliriz arkadaslar.

Ahmet Sevigen, 3 hafta önce

Sadece %7 başka yok

ayhann06
Memur
18 Ekim 2025 17:23

1000 tl memur emeklisine var mı ?

firatli_genclik
Genel Müdür
18 Ekim 2025 18:00

Taban aylık olduğu için var.

volkanv38
Genel Müdür
18 Ekim 2025 18:50

Evet alacak 25 yıl üzerinden emekli olana 750 tl + her yıla 10 tl şeklinde hesaplayabilirsiniz.

ayhann06, 3 hafta önce

1000 tl memur emeklisine var mı ?

Uzman-karacalı
Daire Başkanı
19 Ekim 2025 16:52

Tea sadece bir tasarı ve zaten memurları kapsayan bişey değil. Millete yanlış bilgi vermeyin burda.

Çorluilolsun, 3 hafta önce

Yüzde 7'yide bulamayabiliriz, tes diye bisey çıkardılar zorunlu olarak maaslardan %3 kesinti yapılacak. Haziran 2026da devreye girecek, eğer bir erteleme olmazsa temmuzda tes kesintisi vergi dilimi derken ocak maaşını aralıkta alamayabiliriz arkadaslar.

Thalesemre
Genel Müdür
19 Ekim 2025 16:57

Tes memurlar için zorunlu olmaz hocam.

Çorluilolsun, 3 hafta önce

Mirhan Demirbilek
Aday Memur
19 Ekim 2025 17:39

Ocak zammı 21 olur, temmuz ise 8 9 arası olur.

Çorluilolsun
Şube Müdürü
31 Ekim 2025 18:30

Bugün resmi gazetede yayınlandı, memurları kapsamıyor diye bir madde de yok az önce haberlerde memur ve işçileri kapsıyor dedi.. benimde istemediğim bir uygulama ama yanlış bilgi değil doğru bilgiyi vermişim sanirim

Uzman-karacalı, 3 hafta önce

Tea sadece bir tasarı ve zaten memurları kapsayan bişey değil. Millete yanlış bilgi vermeyin burda.

şaşkın tarihçi
Genel Müdür
31 Ekim 2025 18:33

yüzde 3 tamamlayıcı emeklilik geldi. hesabınızı buna göre yapın. 70 alandan 2100 lira kesilecek mesela.

Perseus Altar
Aday Memur
31 Ekim 2025 20:54

Kamu çalışanlarını kapsamıyor. Millete yanlış bilgi vermeyin

şaşkın tarihçi, 1 hafta önce
yüzde 3 tamamlayıcı emeklilik geldi. hesabınızı buna göre yapın. 70 alandan 2100 lira kesilecek mesela.

Uzman-karacalı
Daire Başkanı
31 Ekim 2025 20:57

Resmi gazetede yayınlandığı biliyorum zaten. En az 10 yerde memurları kapsamıyor diye okudum. Hatta kendi sendikama da sordum kapsamıyor dediler.

Çorluilolsun, 1 hafta önce

Bugün resmi gazetede yayınlandı, memurları kapsamıyor diye bir madde de yok az önce haberlerde memur ve işçileri kapsıyor dedi.. benimde istemediğim bir uygulama ama yanlış bilgi değil doğru bilgiyi vermişim sanirim

Anuşirvann
Genel Müdür
31 Ekim 2025 21:00

Yanlış anlama kardeş ama ben bugün önemli iki haber sitesinde memurları kapsamıyor diye okudum. Ne kadarı doğru ne kadarı yanlış bilemem ama memurları kapsıyor olsaydı şuanda muhalif memur sendikaları ayağa kalkmıştı emin ol.

Çorluilolsun, 1 hafta önce

Çorluilolsun
Şube Müdürü
31 Ekim 2025 21:21

İnşallah sen haklisindir

Anuşirvann, 1 hafta önce

Yanlış anlama kardeş ama ben bugün önemli iki haber sitesinde memurları kapsamıyor diye okudum. Ne kadarı doğru ne kadarı yanlış bilemem ama memurları kapsıyor olsaydı şuanda muhalif memur sendikaları ayağa kalkmıştı emin ol.

şaşkın tarihçi
Genel Müdür
31 Ekim 2025 22:23

asıl siz cahil cahil konuşup milleti yanıltmayın. oks ve tes adında iki sistem var. özel sektörü ikisi de kapsıyor ancak oks den çıkış var. tes ise bütün çalışanları kapsıyor işçi, memur ne varsa ve çıkış yok. iki tık alacağım diye sallayanları değil ahmet kıvanç gibi işi bilenleri okuyun.
Toplam 35 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi