Editörler : gül-feşan
02 Kasım 2025 23:04

Atama ve yer değiştirme yönetmeliğinde değişiklik

Haber sitelerinin bazılarına değişiklik yapılacağına dair bilgiler düşmeye başladı. Boşanma mazeretinin kaldırılacağı söyleniyor. Ek olarak yapılacak düzenlemeler ve bu konu ile ilgili görgüsü ya da bilgisi olanlar bizlerle paylaşabilir mi?


Yeniihesap
Aday Memur
06 Kasım 2025 18:50

insallah güzel düzenlemeler yapılır iller arası tayinlerle ilgili

Tiamo00
Şef
06 Kasım 2025 21:41

hangi haber sitesinde paylaşıldı? kaynak ne.

drmaverick
Aday Memur
07 Kasım 2025 14:06

https://x.com/sagliktanhabr/status/1984133786087649294?s=46
Tiamo00, 1 ay önce
hangi haber sitesinde paylaşıldı? kaynak ne.

berkehan81
Şube Müdürü
07 Kasım 2025 14:40

Bir ara yine böyle bir söylenti oldu geçen sene ve kasım 2024 yılında atama ve yer değiştirme yönetmeliği değişti. Değişebilir ayrıca milli eğitim bakanlığında daha önceden boşanma ile mazeret tayini var iken kaldırmış yani bir çok kurum boşanma tayinini kaldırmış onun için öyle bir mazeretiniz varsa bir an önce değerlendirin çünkü ne olur ne olmaz mesela eğitim durumu tayin önceden kolaydı son çıkan yönetmelikte zorlaştı. Her an her şey olabilir.


socialnew
Aday Memur
07 Kasım 2025 14:41

Bizim yararimiza bir şey olacağını düşünmüyorum. Ne yaptıkları, neler yapabileceklerini gayet net gösteriyor.
Yeniihesap, 1 ay önce
insallah güzel düzenlemeler yapılır iller arası tayinlerle ilgili

Yeniihesap
Aday Memur
07 Kasım 2025 15:44

insallah iyi bisey olur en kötüsü de benim iller arası tayinde cezam var :(
socialnew, 1 ay önce
Bizim yararimiza bir şey olacağını düşünmüyorum. Ne yaptıkları, neler yapabileceklerini gayet net gösteriyor.

SAĞLIÇI36
Aday Memur
07 Kasım 2025 23:36

Boşanma durumu ile ilgili çok suistimal olduğu için kaldıracaklarmış doğru ama yönetmeliği yumuşatmayacaklar çok enteresan ama mağdur sayısı çok arttı arkadaşım red yiyenler dava açsın haksızlık uğrayanlar şikayet yazsın susmayın be arkadaşlar


Yeniihesap
Aday Memur
18 Kasım 2025 13:27

arkadaslar iller arasi tayin icin ben yazdim sizde yazin bu kadar zorlastirilmamali

Kvsrruncll
Aday Memur
18 Kasım 2025 20:05

merhaba sağlık tayini yapan birinin eşi eş tayini ile bölge grup bakılmadan yanına eş durumuyla gidebiliyor mu acaba ??
Tiamo00, 1 ay önce
hangi haber sitesinde paylaşıldı? kaynak ne.

garibimmemur
Memur
19 Kasım 2025 11:31

İnşaAllah adam gibi bir düzenleme gelir. Mesela düz memur veya VHKİ lere 2005 te alt bölge için liste çıkmış ve bu güne kadar değişmemiş. Onların başı kelmi anlamadım. şimdikiler her ay değişiyor.

Toplam 10 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi