Editörler : E.Kayı Han

muhendisbey06
Kapalı
14 Kasım 2025 16:15

somadığımın da kayıtları var zaten sitede

muhendisbey06, 4 ay önce

senin ne zıkkım içtiğini sormadıysam ki sormadığım halde sen söylemişsin sanki bir marifetmiş gibi boşuna "Özel hayata kimin meraklı olduğu anlaşıldı:)))" işin içinden nasıl sıyrılırım diye düşünme, boşuna bana iftira atma yani. boş boş konuşarak daha da rezil olma bence

14 Kasım 2025 20:42

Sen benim konularıma yazmak dışında neler yaparsın, her hangi bir şeyle iştigalin var mı?

muhendisbey06, 4 ay önce

senin ne zıkkım içtiğini sormadıysam ki sormadığım halde sen söylemişsin sanki bir marifetmiş gibi boşuna "Özel hayata kimin meraklı olduğu anlaşıldı:)))" işin içinden nasıl sıyrılırım diye düşünme, boşuna bana iftira atma yani. boş boş konuşarak daha da rezil olma bence

gtot
Kapalı
15 Kasım 2025 09:12

Mühendis arkadaşın başka konularda da yazmışlığı var. İnsanların günahını alıp hakkına girme derim kardeşim

Mstfkmlnskrlryz, 4 ay önce

Sen benim konularıma yazmak dışında neler yaparsın, her hangi bir şeyle iştigalin var mı?

15 Kasım 2025 13:39

:)))

Maalesef stalk yapacak vaktim yok.

Benim konularıma girip girip aklınca laf sokmaya çalışan birini hele hiç stalklamam. Günah işine hiç girmeyelim istersen

gtot, 4 ay önce

Mühendis arkadaşın başka konularda da yazmışlığı var. İnsanların günahını alıp hakkına girme derim kardeşim

gtot
Kapalı
15 Kasım 2025 14:13

O zaman arkadaş hakkında şikayette bulun

Mstfkmlnskrlryz, 4 ay önce

Maalesef stalk yapacak vaktim yok.

Benim konularıma girip girip aklınca laf sokmaya çalışan birini hele hiç stalklamam. Günah işine hiç girmeyelim istersen

15 Kasım 2025 16:26

Çok önemli değil, şikayette bulunacak kadar.

gtot, 4 ay önce

O zaman arkadaş hakkında şikayette bulun

Canimİstanbul
Aday Memur
12 Şubat 2026 11:04

sen neden benim özelimi sordun özel mesajla?

muhendisbey06, 4 ay önce

İnsanmarın 100bin TLyi nasıl değerlendireceğini sorup üstüne vazife olmayan şeylerle ilgilenirsen kapatırlar. Milletin özelina karışmak özelini merak eden senin gibilerden gına geldi

muhendisbey06
Kapalı
12 Şubat 2026 11:46

sorduğum sorunun cevabını bakanlıkta biliyorsa bunun neresi özel

Canimİstanbul, 3 hafta önce

sen neden benim özelimi sordun özel mesajla?

Canimİstanbul
Aday Memur
12 Şubat 2026 13:56

benim özlük haklarım, mesleğim. neyi niçin savunduğum seni hiç ilgilendirmez

kişisel bilgilerimi sana vermek zorunda değilim

muhendisbey06, 3 hafta önce

sorduğum sorunun cevabını bakanlıkta biliyorsa bunun neresi özel

Canimİstanbul
Aday Memur
17 Şubat 2026 14:30

Kaçtı gitti

Toplam 30 mesaj