Editörler : gül-feşan
05 Kasım 2025 11:39

Eş durumu tayini

yeni çıkarılan yönetmelikle eş durumu tayinleri çok zorlaştı . sağlık baknşığında çalışan eşler olarak bizler mağdur oluyoruz tayin isteyemiyoruz . bu konu hakkında memurlar netin hber yapması gerekiyor . birde sağlıkçılar olarak kimse durumdan muzdarip değil galiba sesi çıkanda yok . birlik olmamız gerekiyor

SAĞLIÇI36
Aday Memur
06 Kasım 2025 16:49

Bu durumdan çok kişi mağdur maalesef saçma sapan bir yönetmelik olmuş . Ben red cevabıma dava açtım ama gerçekten kimsenin sesi çıkmıyor çok garip

Osmandcr7
Aday Memur
06 Kasım 2025 16:54

herkes koyun sürüsü gibi olmuş anlamış değilim

SAĞLIÇI36
Aday Memur
06 Kasım 2025 17:00

Maalesef her duruma alışıyorlar ve çabuk kabulleniyorlar ben yasal olarak elimden geleni yapacağım . Bakanlık kendince önlem alıyor ama bu şekilde olmamalı her yerde hastane var her yerde sağlık kuruluşu var inan bir şekilde sirkülasyon oluyor.

Osmandcr7, 1 ay önce
herkes koyun sürüsü gibi olmuş anlamış değilim

Osmandcr7
Aday Memur
06 Kasım 2025 20:37

aynen öyle gardaşım . aile yılı ilan edildi ama aile birliği sağlanamıyor yaptıkları yönetmelik yüzünden . Allah sonumuzu hayreylesin artık çekilecek gibi değil

Osmandcr7
Aday Memur
06 Kasım 2025 21:11

siz hangi gruptan hangi gruba gidecektiniz.dava sonuçlanınca haber edermisin

prm.Ebubekir
Aday Memur
07 Kasım 2025 11:41

Sendika avukatı ile de görüştüm . 8 kez red cevabına istinaden dava açmaya karar verdik. Bulunmuş olduğum ilde doluluk oranı öne sürülüyor , iller arası açıyor , personel ihtiyacı doğuyor ama hala red geliyor . Avukat vereceğimiz praya yazık dedi yine kaybederiz dedi . Bizde mecbur askıya aldık .

Osmandcr7
Aday Memur
07 Kasım 2025 11:44

gerçekten insanları çok mağdur ediyorlar . hayır giden kişi geride gelemiyor . en az 2 yıl orda çalışması gerekiyor geri gelmesi için

SAĞLIÇI36
Aday Memur
07 Kasım 2025 12:51

Ankara?dan Mersin?e gideceğim ikiside hem bende hem eşimde 1/A bizim işler biraz karışık dava uzun sürecek gibi belki yönetmelik değişir belki başka bir şey bakacağız artık

Osmandcr7, 1 ay önce
siz hangi gruptan hangi gruba gidecektiniz.dava sonuçlanınca haber edermisin

SAĞLIÇI36
Aday Memur
07 Kasım 2025 12:55

Ankara?dan Mersin?e gideceğim ikiside hem bende hem eşimde 1/A bizim işler biraz karışık dava uzun sürecek gibi belki yönetmelik değişir belki başka bir şey bakacağız artık. Eşim Hatay?dan Ankara?ya gelecekti red verdiler sen hataya git dediler bana sonra eşim Mersin?e geçti bu sefer bana red verdiler eşin gelsin Ankara?ya ama bir yıl sonra daha yeni gitti 😂

Osmandcr7, 1 ay önce
gerçekten insanları çok mağdur ediyorlar . hayır giden kişi geride gelemiyor . en az 2 yıl orda çalışması gerekiyor geri gelmesi için

Gknaydnn
Aday Memur
07 Kasım 2025 13:19

Benim eşim sağlık Bakanlığında sözleşmeli tıbbi sekreter Ocak ayında kadrosu doluyor ben polis memuru olarak onun yanına gelmek için eş durumundan dilekçe verdim sağlık Bakanlığının yeni yönetmeliğini tam bilmiyorum bu durumda ben eşimin yanına gelebilir miyim yardımcı olur musunuz bilgisi olan var mı

Osmandcr7
Aday Memur
07 Kasım 2025 13:19

sen kendin tayin vwreceksin bizim yönetmelik seni bağlamaz hocam sen gidersin

Gknaydnn
Aday Memur
07 Kasım 2025 15:45

Emniyet o gelsin diyebiliyor sizin yönetmeliğe göre kaçıncı yılda eş durumundan tayin olabiliyorsunuz acaba

Osmandcr7, 1 ay önce
sen kendin tayin vwreceksin bizim yönetmelik seni bağlamaz hocam sen gidersin

Osmandcr7
Aday Memur
07 Kasım 2025 16:05

1 yıl sonra
Toplam 13 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi