Editörler : gül-feşan
05 Kasım 2025 22:47

Önlisans mezunuyken Lisans Bölümü bitirmek

Merhaba arkadaşlar

Önlisans mezunu olduktan sonra aynı sene memuriyete başlayan ve memurken üst öğrenim lisans bölümü bitiren var mı? Lisan bölümü mezunu olmak Derece kademeye etkisi ne oldu ?

berkehan81
Şube Müdürü
06 Kasım 2025 09:22

sağlık ile ilgili bir bölüm bitirirsen bir derece alırsın ve maaşına da biraz etki eder

Ugur06645
Aday Memur
06 Kasım 2025 11:58

1 dik 1 yan alırsın maaşında 1300-1800 arası brüt değişir

Odyometrist555
Aday Memur
06 Kasım 2025 19:44

2015 yılında önlisans mezunu oldum ve aynı sene memuriyete başladım.(Memuriyet başlangıç yaşım 22 yaş 2 ay ) Memuriyetimde üst öğrenim sayılan Sağlık yönetimi bölümünden mezun oldum. 1 derece verildi . Ben 1 derece 1 kademe veya 1 derece 2 kademe verileceğini düşünüyordum. Konuyla ilgili bilgisi olan yardımcı olabililecek birisi var mı ?

berkehan81
Şube Müdürü
07 Kasım 2025 08:16

Önlisans mezunu olduğun için 1 derece veriliyor eğer lise mezunu iken sağlık bilimleri lisansiyeri unvanı kazanırsan 1 derece ve 2 kademe verilirdi sen zaten önlisans mezunuyken atandığın için veya çalıştığın iki kademeyi almış oluyorsun ancak önlisans mezunuyken çalışırken sağlık alanı dışında bir lisans bitirseydin muhtemelen 1 derece değilde sadece iki kademe alırdın yalnız derece ve kademe durumlarında emsale takılma gibi bir şeyler oluyor konu ile ilgili kurumunun maaş mutemetliğinden daha net bilgi alırsın

Odyometrist555, 1 ay önce

2015 yılında önlisans mezunu oldum ve aynı sene memuriyete başladım.(Memuriyet başlangıç yaşım 22 yaş 2 ay ) Memuriyetimde üst öğrenim sayılan Sağlık yönetimi bölümünden mezun oldum. 1 derece verildi . Ben 1 derece 1 kademe veya 1 derece 2 kademe verileceğini düşünüyordum. Konuyla ilgili bilgisi olan yardımcı olabililecek birisi var mı ?

Toplam 4 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi