Editörler : E.Kayı Han

Kapalı
07 Kasım 2025 10:23

Nedenini merak ediyorum

Özellikle cezaevlerinde neden genç gösteren yaşı büyük personellere yaşça küçük personeller tarafından manipülasyon mobbing ve azarlamaya bile varabilen saygısızlık yapılır

catman23
Aday Memur
07 Kasım 2025 14:15

çünkü ahlaklı memur değil Dayılı memur alıyor bakanlığımız

İsmi Lazım Deil
Daire Başkanı
07 Kasım 2025 17:16

Çünkü liyakatsizlik kamu kurumlarının temeli haline geldi.

memuraday-y
Şube Müdürü
08 Kasım 2025 22:02

Soruyu soranın hesabı kapalı mı ?

Yener73
Şef
10 Kasım 2025 07:22

Bu hayatta önemli kuraldır. Seni ezeni sen daha fazla ez kardeşim. Bağır, çağır, çıngar çıkar. O kişiyi senle uğraştığına pişman et. Yoksa çok ezilirsin.

Unknowq
Memur
10 Kasım 2025 11:29

Liyakat! Ülkede ki bütün vasıfsızların ağzına kadar doldurulduğu 18-20 yaşında dayısı amcasi hakim, savcı yiğenlerinin elinde tespihle dayı, gardaş diye ortada dolanan bebelerin özellikle ve özellikle cezaevi gibi kurumlarda bunlar normaldir. Bu tarz başka bi kurumda yok diye biliyorum. Muhatap bile olma ben şahsen artık öyle yapıyorum, cezaevinde şoförlükten, teknisyenden, dışarıdan alınan müdürlerin, amirlerin kalitesi ne ki memurların olsun...

AcenteKatip
Aday Memur
10 Kasım 2025 20:11

öncelikle şahısların nasıl işe alındıklarına bakmak lazım. Sonrası ip söküğü gibi gelir. Şu bakanlığa refsiz girebilen nadir insanlardanım. Refli girenlerin neler yaptığını yakından izliyorum. Ha benim alanıma girenin içinden geçmeyi ihmal etmiyorum.

To-re-p-il
Aday Memur
11 Kasım 2025 14:47

inşallah refliler reflü olur emek hırsızlarının Allah belasını versin .
AcenteKatip, 1 ay önce

öncelikle şahısların nasıl işe alındıklarına bakmak lazım. Sonrası ip söküğü gibi gelir. Şu bakanlığa refsiz girebilen nadir insanlardanım. Refli girenlerin neler yaptığını yakından izliyorum. Ha benim alanıma girenin içinden geçmeyi ihmal etmiyorum.

gtot
Kapalı
15 Kasım 2025 09:20

Yaşça büyük aynı ünvandaki personellerin de sanki onları memnun etmek için devletin bize maaş verdiklerini sanmaları acı gerçek. Birde bazı memnuniyetsizliklerini yüzümüze karşı hakaret eder gibi söylemeleri marifet sanıyorlar. En iyisi bu durumu genel müdürlüğe bi sorayım

Toplam 8 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi