Editörler : cihan27E.Kayı Han

mutlu_50
Müsteşar
19 Kasım 2025 15:11

Bu sorunun cevabı yetkili ve etkisiz memur sendikalarıdır. 5 yıl önce bu dediğiniz kişiler asgari ücret alıp şimdi memurdan 20.000 TL ortalama aylık geliri fazlaysa tüm memurlar düşünmelidir. Fakirleşen memur, zenginleşen işçi var şu durumda. Memurun emekliliği de fakirlik olacak şu tabloda. Vay haline memurun.

anti.kor4
Yasaklı
19 Kasım 2025 16:29

kamu işçisi bu ay 65 bin aldı biz memurlar 48 bin dağılabilirsiniz yandaş makarna beyinli amipler

aytekin92
Memur
19 Kasım 2025 18:20

3 üniversite mezunuyum bilgisayarıda programları da çok iyi kullanabilkiyorum dilekçe yazmayı vb. herseyide biliyorum sana her kulvarda 10 çekerim ve kamu işçisiyim sizin gibi masa başında laklakla ömrümüzü geçirmiyoruz biz birbirimizi biliriz türkiye kamuoyuda memurun ne işi yapıp yapmadıgını çok iyi biliyor sen kafanı yorma ha çok meraklıysan istifa et kamu işçisi ol bakalım kaç gün dayanabileceksin görelim

Karizmaunl, 2 ay önce

Masa başında göbek büyütmek gibi lafı ortaya atan kişinin hem kamuyu hem işi hem de memurluğu hiç bilmediği çok açık. Eğitim seviyesi yerlerde sürünen, yaptığı işin niteliğini bilmeyen insanların memuriyet gibi ağır sorumlulukları olan bir mesleği küçümsemesi gerçekten trajikomik. Devletin tüm işleyişi memurun sırtındayken, mevzuatı bilmeyen, bir dilekçe yazmayı beceremeyen, bilgisayarı zar zor kullanan birinin kalkıp memura akıl vermesi ancak cehaletin cesaretiyle açıklanabilir.

Bu cümleyi kuran kişi önce kendi kapasitesine bakmalı. Liyakatsiz gelip kadro bulmuş olanların, işi bilmeyenlerin, sorumluluk almayanların memura laf etmesi tam da kamudaki çürümenin göstergesi. Memurluk masa başında oturmak değildir; iş bilmeyenlerin hatalarını toplamak, kurumun işleyişinin yükünü taşımak, yaptığın her işten hukuken sorumlu olmak demektir. Bu seviyede bir cümle kuran kişinin tek gösterdiği şey de budur: Bilgisi yok, görgüsü yok, emeğe saygısı yok ama memura tepeden konuşacak kadar özgüveni var. Bu cümle bile kimin hangi seviyede olduğunu fazlasıyla ortaya koyuyor.

Kpss12binincisi
Aday Memur
19 Kasım 2025 19:18

Beyni yok Fikri var. Yaşamak ne kolay senin gibilere.

jackreacher52, 2 ay önce

memur çay akhve keyfi yaparken, işçi milletin b*kuyla uğraşıyor belki ondandır

saçmalama40
Aday Memur
19 Kasım 2025 21:50

masabaşında artık işçiler var kadrosu temizlik vermişler masabaşına binlercesi var görmüyormuyuz memur kendi hakkını aramadığı sürece siz çok güzek manüpüle edersiniz böyle suç sizde değil kendi konumuna sahip olamayan memurda
aytekin92, 2 ay önce

Siz memurlar gibi masa başında göbek büyütmemeleri

Karizmaunl
Genel Müdür
20 Kasım 2025 15:35

Üç üniversite mezunu olduğunu iddia edip ilk cümlende sergilediğin ifade bozuklukları bile söylediklerinin ne kadar iddialı ama bir o kadar boş olduğunu gösteriyor. Eğitim gerçekten alınca insana üslup, mantık ve tartışma becerisi kazandırır; sende bunlardan hiçbiri görünmüyor. Kamu işçisi olabilirsin, saygı duyarım, işini de iyi yapıyor olabilirsin, ona da lafım yok. Ama memurluğu küçümseyen, işi bilmeyen memur genellemesi yapan birinin önce kendine ve söylediği sözün seviyesine bakması gerekir.

Madem her kulvarda on çekecek kadar özgüvenin var, o zaman en temel konularda bile hakaret ve karşılaştırmaya sarılmadan konuşmayı becerebilmeliydin. Ayrıca memurluğu masa başında laklak zanneden kafa yapısı zaten sorunun ta kendisi. Memurun yaptığı iş seni ilgilendirmez, çünkü sen o işin sorumluluğunu taşımıyorsun; biz hem işlemden hem imzadan hem hukuki sonuçtan sorumluyuz. Senin tek sorumluluğun fiziksel emek olabilir, bizim sorumluluğumuz işlemin yanlışından doğacak kamu zararına kadar uzanıyor.

İstifa et gel işçi ol bakalım diye meydan okumak da ayrı bir komedi. Sanki kamuda işçi olmak üzerinden güç testi yapıyorsun. Benim derdim meslek kıyası değil, kamudaki dengesizliği konuşmak. Senin cevabın ise konudan tamamen kopup kişisel üstünlük hikâyelerine dönmüş. Bu bile tartışmayı kimin hangi seviyeye çektiğini göstermeye yetiyor. Sen kendini ispat etmek istiyorsan memura hakaret ederek değil, yaptığın işi gerçekten iyi yaparak ispat edersin. Burada gösterdiğin ise sadece kompleks ve agresif özgüven patlaması.

aytekin92, 2 ay önce

3 üniversite mezunuyum bilgisayarıda programları da çok iyi kullanabilkiyorum dilekçe yazmayı vb. herseyide biliyorum sana her kulvarda 10 çekerim ve kamu işçisiyim sizin gibi masa başında laklakla ömrümüzü geçirmiyoruz biz birbirimizi biliriz türkiye kamuoyuda memurun ne işi yapıp yapmadıgını çok iyi biliyor sen kafanı yorma ha çok meraklıysan istifa et kamu işçisi ol bakalım kaç gün dayanabileceksin görelim

20 Kasım 2025 16:09

sallamaya devam, mal sağlammış he torbacın kim? :d

mutlu_50, 2 ay önce

Akşama kadar temizlik yapıyorlar değil mi? Kadroyu aldınız temizlik de bitti. İş memurla yarış yapmaya geldi her konuda. Onu da başardınız tebrikler. Memuru karalaya karalaya çok güzel algı oluşturdunuz. Memur 120.000 alıyor biz 50.000 alıyoruz diye yalan söyleyenlerden misin sen de? Temizlik şuan en son işiniz. Ellerde telefon akşama kadar sosyal medya, borsa, döviz, altın takip. Temizlik ve güvenlik konusuna hiç girme etrafına bak.

20 Kasım 2025 16:10

salla kıçınızdan torpilcikler :)

20 Kasım 2025 16:11

yaşamak kolay karşim bize, sizin gibilerle çok muhattap olduk biz sosyal medyadan sallayanların çok aklını aldık :d

Kpss12binincisi, 2 ay önce

Beyni yok Fikri var. Yaşamak ne kolay senin gibilere.

20 Kasım 2025 16:13

kendi anan ucuz heralde ana kattığına göre, aklını alıcam senin torpil ağababan gelsin bakalim nerenin torpillisin araştırıcaz

20 Kasım 2025 16:17

makarna kuyruğuna senin gibi anası ucuzlar girer, sanarsın memur yemekhanesinde portakallı ördek yiyor torpilcik, seni memur diye atayan özlük biriminle görüşürüm ben yakında at fava bekle :)

anti.kor4
Yasaklı
20 Kasım 2025 16:18

bekliyom tosunum makarnayı az tüket beynine oksijen gitmiyo belli ki
jackreacher52, 2 ay önce

makarna kuyruğuna senin gibi anası ucuzlar girer, sanarsın memur yemekhanesinde portakallı ördek yiyor torpilcik, seni memur diye atayan özlük biriminle görüşürüm ben yakında at fava bekle :)

20 Kasım 2025 16:19

önce bi ettiğin küfürden suç duyurusu, kimliğin adın sanın belli olunca bakarız aslan parçası oksijen kime gidiyo kime gitmiyo :)

anti.kor4, 2 ay önce
bekliyom tosunum makarnayı az tüket beynine oksijen gitmiyo belli ki

Karizmaunl
Genel Müdür
20 Kasım 2025 16:20

Beyler üslubunuz hoş değil. Burada sizden başka kimselerde var. Birbirinize küfürler eşliğinde hakaretler edecekseniz bunu özelden yapın.

anti.kor4
Yasaklı
20 Kasım 2025 16:20

senin ettiğin gibi mi aslan parçası
jackreacher52, 2 ay önce

önce bi ettiğin küfürden suç duyurusu, kimliğin adın sanın belli olunca bakarız aslan parçası oksijen kime gidiyo kime gitmiyo :)

anti.kor4
Yasaklı
20 Kasım 2025 16:22

sen kendini çok büyütmüşsün gözünde makarnayı azalt dedim sana
jackreacher52, 2 ay önce

20 Kasım 2025 16:22

ben suçum varsa cezasını çekerim aslan parçası, senin cezan ne olacak sen onu düşün, hagb ile kurtaracağını zannediyorsundur heralde ,güldüm

anti.kor4, 2 ay önce
senin ettiğin gibi mi aslan parçası

anti.kor4
Yasaklı
20 Kasım 2025 16:23

yorumlarına baktımda senin baya kuyruk acın var koçum çok basmışlar kuyruğuna belli ki senden çok var yürrü işine
20 Kasım 2025 16:25

bütün yorumlarıma iyi bak, belki işine yarar, kuyruk acısı değil o hoplatma keyfi, piston aşağı düştü ,güldüm

anti.kor4, 2 ay önce
yorumlarına baktımda senin baya kuyruk acın var koçum çok basmışlar kuyruğuna belli ki senden çok var yürrü işine

anti.kor4
Yasaklı
20 Kasım 2025 16:26

hadi lan ordan
jackreacher52, 2 ay önce

bütün yorumlarıma iyi bak, belki işine yarar, kuyruk acısı değil o hoplatma keyfi, piston aşağı düştü ,güldüm

Toplam 92 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi