Editörler : cihan27E.Kayı Han

anti.kor4
Yasaklı
20 Kasım 2025 16:28

hoplatma kryfiymiş seni güzel zıplatıyolar belli burda olsan bende güzel zıplatırdım seni
anti.kor4, 2 ay önce
hadi lan ordan
20 Kasım 2025 16:31

merak etme bizim bilişimci çocuklar seninle ilgilenecek, sana yaklaşık 1 hafta içinde bi telefon gelecek, açmazsan sıkıntı olur ,kim kime çöker kim kimi hoplatır belli olmaz, güldüm

anti.kor4, 2 ay önce
hoplatma kryfiymiş seni güzel zıplatıyolar belli burda olsan bende güzel zıplatırdım seni

anti.kor4
Yasaklı
20 Kasım 2025 16:32

ooo tehditte var akdım bunları merak etme bizde oyuna dahil olalım bakalım
jackreacher52, 2 ay önce

merak etme bizim bilişimci çocuklar seninle ilgilenecek, sana yaklaşık 1 hafta içinde bi telefon gelecek, açmazsan sıkıntı olur ,kim kime çöker kim kimi hoplatır belli olmaz, güldüm

20 Kasım 2025 16:32

piston aşağı, mimiksiz güldüm

anti.kor4, 2 ay önce
ooo tehditte var akdım bunları merak etme bizde oyuna dahil olalım bakalım

anti.kor4
Yasaklı
20 Kasım 2025 16:33

hadi sen bok temizlemeye senin gibisini çok gördük velet
jackreacher52, 2 ay önce

piston aşağı, mimiksiz güldüm

20 Kasım 2025 16:35

milletin bokunu temizlemek bizim işimiz koçum, ama o bok tuvallete ki bok manasında değil ,güldüm

anti.kor4, 2 ay önce
hadi sen bok temizlemeye senin gibisini çok gördük velet

anti.kor4
Yasaklı
20 Kasım 2025 16:38

lan oğlum tuvaöetime paspas yaparım seni
jackreacher52, 2 ay önce

milletin bokunu temizlemek bizim işimiz koçum, ama o bok tuvallete ki bok manasında değil ,güldüm

anti.kor4
Yasaklı
20 Kasım 2025 16:39

sesli güldüm piston yukarı yallah lobiye arabik roka
anti.kor4, 2 ay önce
lan oğlum tuvaöetime paspas yaparım seni

mutlu_50
Müsteşar
20 Kasım 2025 16:40

Kimin salladığı belli. Akşama kadar herkes kimin ne yaptığını biliyor.

jackreacher52, 2 ay önce

sallamaya devam, mal sağlammış he torbacın kim? :d

anti.kor4
Yasaklı
20 Kasım 2025 16:40

amirinin havlusunuda tuvaletten çıkınca veriyosundur sen şimdi yalamsk için iyi yala ki seni öpmesinler koçum
jackreacher52, 2 ay önce

20 Kasım 2025 16:41

bu benim işçi felan olduğumu zannediyor hala, güldüm

anti.kor4, 2 ay önce
amirinin havlusunuda tuvaletten çıkınca veriyosundur sen şimdi yalamsk için iyi yala ki seni öpmesinler koçum

anti.kor4
Yasaklı
20 Kasım 2025 16:42

doğru sen bu mantıkla onu biöe beceremezsin sesli güldüm piston yukarı
jackreacher52, 2 ay önce

bu benim işçi felan olduğumu zannediyor hala, güldüm

Karizmaunl
Genel Müdür
20 Kasım 2025 16:43

Burayı adeta mahalle kavgasına çevirenlerin seviyesizliği tam bir trajedi. Küfür, tehdit, torpil nutukları? Söyleyecek tek cümlesi olmayanın başvurduğu yöntemler bunlar. Memur‑işçi tartışması bir kenara bırakılmış, konu tamamen kişisel kompleks patlamalarına dönmüş. Bu tablo kimin neyi taşıyabildiğini, kimin ne kadar bilgisiz ve boş olduğunu gözler önüne seriyor.

Açık konuşuyorum: Argümanı olmayan küfre sığınır, bilgisi olmayan tehdide sarılır, özgüveni olmayan ise ekranın arkasından kabadayılık yapar. Buradaki güruh tam olarak bunu yapıyor. Bir cümle kurmadan, sosyal medya kabadayılığıyla kendini güçlü sanmak, kendi bilgisizliğini ve liyakatsizliğini kanıtlamaktan başka bir işe yaramıyor. Siz hoplatmaya, piston indirmeye, tehdit savurmaya devam edin; biz işin özünü, gerçeği ve sorumluluğu konuşuyoruz. Seviyeniz ne kadar düşerse düşsün, bizim haklılığımız ve yaptığımız işin ağırlığı o kadar belirgin oluyor. Bu ortamda kimin gerçekten neyi taşıyabildiği, kimin gerçek güç ve bilgiye sahip olduğu çok net ortaya çıkıyor.

20 Kasım 2025 16:48

AI değil de kendi fikirlerin daha değerli olur belki, güldüm

Karizmaunl, 2 ay önce

Burayı adeta mahalle kavgasına çevirenlerin seviyesizliği tam bir trajedi. Küfür, tehdit, torpil nutukları? Söyleyecek tek cümlesi olmayanın başvurduğu yöntemler bunlar. Memur‑işçi tartışması bir kenara bırakılmış, konu tamamen kişisel kompleks patlamalarına dönmüş. Bu tablo kimin neyi taşıyabildiğini, kimin ne kadar bilgisiz ve boş olduğunu gözler önüne seriyor.

Açık konuşuyorum: Argümanı olmayan küfre sığınır, bilgisi olmayan tehdide sarılır, özgüveni olmayan ise ekranın arkasından kabadayılık yapar. Buradaki güruh tam olarak bunu yapıyor. Bir cümle kurmadan, sosyal medya kabadayılığıyla kendini güçlü sanmak, kendi bilgisizliğini ve liyakatsizliğini kanıtlamaktan başka bir işe yaramıyor. Siz hoplatmaya, piston indirmeye, tehdit savurmaya devam edin; biz işin özünü, gerçeği ve sorumluluğu konuşuyoruz. Seviyeniz ne kadar düşerse düşsün, bizim haklılığımız ve yaptığımız işin ağırlığı o kadar belirgin oluyor. Bu ortamda kimin gerçekten neyi taşıyabildiği, kimin gerçek güç ve bilgiye sahip olduğu çok net ortaya çıkıyor.

Karizmaunl
Genel Müdür
20 Kasım 2025 16:51

AI değil de kendi fikirlerim daha değerli olur demişsin ama ortada fikir falan yok, sadece zorlama bir küçümseme çabası var. Kendi argümanını ortaya koyamadığın için işi alaya vurmaya çalışman zaten tartışma kapasitenin sınırını ele veriyor. Ben burada konuya dair görüşümü yazdım, sen ise bunu cevaplayacak bir şey bulamadığın için lafı yapay zekâya bağlayıp kaçmaya çalışmışsın. Güldüğünü söylüyorsun ama aslında kendi ciddiyetsizliğine gülüyorsun, çünkü ortada tartışılacak tek bir somut cümlen bile yok. Burada seviyeyi belirleyen ben değilim, yazdığın boşluk belirliyor.

20 Kasım 2025 17:27

mimiksiz tebessüm :)

Karizmaunl, 2 ay önce

AI değil de kendi fikirlerim daha değerli olur demişsin ama ortada fikir falan yok, sadece zorlama bir küçümseme çabası var. Kendi argümanını ortaya koyamadığın için işi alaya vurmaya çalışman zaten tartışma kapasitenin sınırını ele veriyor. Ben burada konuya dair görüşümü yazdım, sen ise bunu cevaplayacak bir şey bulamadığın için lafı yapay zekâya bağlayıp kaçmaya çalışmışsın. Güldüğünü söylüyorsun ama aslında kendi ciddiyetsizliğine gülüyorsun, çünkü ortada tartışılacak tek bir somut cümlen bile yok. Burada seviyeyi belirleyen ben değilim, yazdığın boşluk belirliyor.

reis63
Şef
20 Kasım 2025 19:28

Tam bir rezalet ilk kez memurlar net sayfasında küfürlü yazışmalara tanık oluyoruz çok Ayıp

hiiammia
Şef
20 Kasım 2025 20:48

Oy vermeleri

cafercalisir
Aday Memur
21 Kasım 2025 08:46

partiden torpiile işe alınmış olmaları

Hırbow
Aday Memur
22 Kasım 2025 02:28

nereden çıkaracak, tabiki maaşından