Editörler : cihan27E.Kayı Han

nihavendbey
Aday Memur
29 Kasım 2025 10:57

1998 yılında öğretmenliğe başladım. Kayınbabam ilkokul mezunu tekel işçisiydi. Benim 2.5 katım maaş aldığını söyleyerek bıyık altından güldüğünü net hatırlıyorum. Bugünkü ortalama maaşla kiyaslayin lutfen. Eğer üstünlükle kasdettiginiz maaş ise sebebi belli; işçiler 1960 lardan beri organize olmuşlar ve devletten çok büyük kazanımlar elde etmişlerdir. O kazanımlar bugün de kendini gösteriyor. Birbirimize hakaret etmenin lüzumu yok.

eskidenberiburdayim
Daire Başkanı
29 Kasım 2025 20:44

memur sendikası ne yazık ki çalışmıyor

net bilgi
Şef
30 Kasım 2025 15:00

kahrolası siyasiler ve onları yalakaları bürokrasi

fuatbaba
Aday Memur
01 Aralık 2025 07:10

maalesef memur sendikal sistemide memurları

flotasyon1
Daire Başkanı
01 Aralık 2025 12:01

siyasi partilere üye olma ve iş yeri açma gibi memurda olan engelleri yok. birde bolşevik ihtilali
01 Aralık 2025 14:12

senin gibileri çok gördük boş lakırtı
jackreacher52, 4 hafta önce

merak etme bizim bilişimci çocuklar seninle ilgilenecek, sana yaklaşık 1 hafta içinde bi telefon gelecek, açmazsan sıkıntı olur ,kim kime çöker kim kimi hoplatır belli olmaz, güldüm

01 Aralık 2025 14:15

yürü git lan sana mı kaldı işine bak
Karizmaunl, 4 hafta önce

Burayı adeta mahalle kavgasına çevirenlerin seviyesizliği tam bir trajedi. Küfür, tehdit, torpil nutukları? Söyleyecek tek cümlesi olmayanın başvurduğu yöntemler bunlar. Memur‑işçi tartışması bir kenara bırakılmış, konu tamamen kişisel kompleks patlamalarına dönmüş. Bu tablo kimin neyi taşıyabildiğini, kimin ne kadar bilgisiz ve boş olduğunu gözler önüne seriyor.

Açık konuşuyorum: Argümanı olmayan küfre sığınır, bilgisi olmayan tehdide sarılır, özgüveni olmayan ise ekranın arkasından kabadayılık yapar. Buradaki güruh tam olarak bunu yapıyor. Bir cümle kurmadan, sosyal medya kabadayılığıyla kendini güçlü sanmak, kendi bilgisizliğini ve liyakatsizliğini kanıtlamaktan başka bir işe yaramıyor. Siz hoplatmaya, piston indirmeye, tehdit savurmaya devam edin; biz işin özünü, gerçeği ve sorumluluğu konuşuyoruz. Seviyeniz ne kadar düşerse düşsün, bizim haklılığımız ve yaptığımız işin ağırlığı o kadar belirgin oluyor. Bu ortamda kimin gerçekten neyi taşıyabildiği, kimin gerçek güç ve bilgiye sahip olduğu çok net ortaya çıkıyor.

net bilgi
Şef
01 Aralık 2025 21:45

kahrolası siyasiler ve bürokrasi sendikalar

the back of furkan
Daire Başkanı
02 Aralık 2025 10:45

partizan memur sendikaları yüzünden

pekgozenes
Aday Memur
02 Aralık 2025 10:56

OY

memur1461
Aday Memur
03 Aralık 2025 17:38

Bir memur olarak diyorum ki işçi memurun amiridir. Bize bu layık. Daire başkanı 75 alıyor, çayını getiren 80. Sen söyle kim üstün.

Kpsbirincisi, 4 hafta önce

Kamu işçisi devlet memurundan üstün değildir. Bunu nerden çıkarıyorsunuz

Yapramazan
Aday Memur
11 Aralık 2025 08:10

Ücret adaletsizliğinde tek sorumlu: Memur Sendikasıdır. Çalışanların (işçi-memur) hiç bir suçu yok.

Toplam 92 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi