Editörler : supporters.alex 10

Yasaklı
18 Kasım 2025 11:46

2026 da Hangi takım Şampiyon Olur ?

Bu ankete 26 gün 17 saatte, 4 kişi oy kullandı

19 Kasım 2025 10:27

GALATASARAY'lıyım diyenin açtığı başlığa bak.:)))

bekarmemur74
Yasaklı
23 Kasım 2025 03:57

evet Galatasaraylıydım ama bıraktım çünkü gülen hoca yıllarca yardım etti ve haram şampiyonluklar aldık önce Haluk Ulusoy zamanında teknede ağar Ulusoy terim zirveleri ile ariffff düş ile 1 sezonda 24 penaltı ile şampiyonluklar geldi büyükekşi zamanında da fener 99 aldı biz 102 aldık Arif ve Hakan şükür uğur tütüneker Erdal kaçtı biz onları bile sansürledik enaz 10 şampiyonluğumuz Haram ve düşünce özgürlüğü var düşüncemi yazdım bende
urfa bana küsmüş, 4 hafta önce

GALATASARAY'lıyım diyenin açtığı başlığa bak.:)))

24 Kasım 2025 09:51

eehehehe yadıklarını bi daha oku istersen, araya bir virgül koy nokta koy. Ne yazdığın belli değil. Bir de bana imladan bahsedersin.

He yavrum Galatasaray'dan dönme menerli arkadaşım.. aynen senin dediklerin oldu o nasıl bir şeydi ki UEFA'yı da SÜPER KUPA'yı da terörist başı mı(senin gibi de hoca moca da demem) yardım etti.

A benim Galatasaray'dan dönme menerli arkadaşım....

hahahha

komik yaa

Galatasaraylıymışmış da fenerli olmuşmuş. Baştan algı yapacam diye Galatasarylıyım de olsun bitsin. zorlama kendini...

neyse

tamam tamam sakin ol.. o elindeki klavyeni bir kenara koy

anketinin sonucunu bekle

cehalet ne kötü bir şeysin.

bekarmemur74, 3 hafta önce
evet Galatasaraylıydım ama bıraktım çünkü gülen hoca yıllarca yardım etti ve haram şampiyonluklar aldık önce Haluk Ulusoy zamanında teknede ağar Ulusoy terim zirveleri ile ariffff düş ile 1 sezonda 24 penaltı ile şampiyonluklar geldi büyükekşi zamanında da fener 99 aldı biz 102 aldık Arif ve Hakan şükür uğur tütüneker Erdal kaçtı biz onları bile sansürledik enaz 10 şampiyonluğumuz Haram ve düşünce özgürlüğü var düşüncemi yazdım bende
Toplam 3 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi