Editörler : Pangaea
26 Kasım 2025 16:59

Eğitim süresi iş takviminde 1-2 ay kısaltılsa nasıl olur ?

böylece toplam 3-4 ay tatil yapmış olur hem eğitimci hem öğrenci.

Doğayla daha çok etkileşim kurma, ve çok az da olsa bi nebze kendine daha fazla vakit ayırma imkanı bulur.

atahoca
Müsteşar Yardımcısı
26 Kasım 2025 17:12

Öğretmenlerin de evlere bakıcı olarak görevlendirip çocuklarla parklara gidip doğa ile etkileşim kurmaları sağlanır. Kendi çocuklarını da beraberce parka götürür.

Hocam, Allah aşkına olacak şey var olmayacak şey var.

Çalışma hayatında mesai saatleri, okullarda günlük ders saatleri düşse diyerek çift taraflı bir istekte bulunsanız anlaşılır fakat bu olmaz.

38ögrt
Şef
27 Kasım 2025 08:59

adam 1 iş günü eksik diye bir hafta uzattı 26 haziran yaptı herkes uyudu 2 aydan bahsediyorsunuz

Mehmet Özdemir123
Aday Memur
28 Kasım 2025 01:25

Hocam bayram tatili, haftasonu tatili, 15 tatil, ara tatil, saat 3 de mesai bitimi, yaz tatili zaten

28 Kasım 2025 08:38

Hocam sizin için eğitim süresini 3 ay yapalım. Arkadaş zaten yeteri kadar tatil süreniz yokmu? Yok doğaymış yok şuymuş buymuş. Bahanelerle uğraşmayın. Güzel ülkemize faydalı öğrenciler yetiştirin. Şu tatil tatil modundan da çıkın.

okuryazar3
Müsteşar
28 Kasım 2025 09:40

Eğitime de gerek yok aslında, kâhya ve marabaları, çiftlik timsali bir yaşam tarzı çok bile. Çiftliğin sahipleri Ağalar mutlu olsun yeter. Gidişat ve istikamet o yönde zaten:))

Eğitimli insan çok tehlikeli oluyor, düşünüyor araştırıyor, sorguluyor, kolaylıkla istediğin şekilde manipüle edilemiyor. Dolayısıyla derhal eğitim işine son verilmeli:))

majesteleri7
Daire Başkanı
28 Kasım 2025 10:57

Adamlar uzatmanın derdinde sen kısalsın diyosun.

snc79
Aday Memur
28 Kasım 2025 11:45

bu zihniyet devam ederse yaz tatili de kaldırılır öğretmenlere. Rahatlamanın sınırı yok biraz kıyaslama yap daha zor şartlarda çalışan insanları düşününce öğretmenliği mumla ararsın.
28 Kasım 2025 13:08

Bence 12 ay eğitim olsun. Düz öğretmenlere 30 gün, uzmanlara 45 gün, başöğretmenlere 60 iş günü tatil olsun. Öğrencilere tatil YOK.
28 Kasım 2025 13:09

Tatil demişim, özür dilerim. Yıllık izin.
muhalif çocuk, 1 hafta önce
Bence 12 ay eğitim olsun. Düz öğretmenlere 30 gün, uzmanlara 45 gün, başöğretmenlere 60 iş günü tatil olsun. Öğrencilere tatil YOK.
28 Kasım 2025 14:18

kanun var kardeşim bilmeden konuşmayın 180 iş gününden az olamaz
38ögrt, 1 hafta önce

adam 1 iş günü eksik diye bir hafta uzattı 26 haziran yaptı herkes uyudu 2 aydan bahsediyorsunuz

okuryazar3
Müsteşar
28 Kasım 2025 21:54

Tatil kavramının içini iyiden boşalttılar yahu:)

Tatil deyince yıldızlı otel,eğlence,gezme,görme ,beslenme vs..geliyor aklımıza da..

Maaleseef sadece hayal, bu enflasyonu beşe katlayan adı konulmamış devalüasyon ekonomisiyle!

Ule bir hafta ara tatil verdi 2 günde zor bitirdim üç beş video izleyebilme eziyetini.. ÖBA veri tabanı sağ olsun:)

firatli_genclik
Genel Müdür
29 Kasım 2025 09:47

Esas okumuş insan dediğin diploma sahibi insanlar çok daha kolay manipüle ediliyor zira okuyor araştırıyor dediğin kişilerin bu eylemleri Google araması ve yapay zekanın dışına çıkamıyor.

okuryazar3, 1 hafta önce

Eğitime de gerek yok aslında, kâhya ve marabaları, çiftlik timsali bir yaşam tarzı çok bile. Çiftliğin sahipleri Ağalar mutlu olsun yeter. Gidişat ve istikamet o yönde zaten:))

Eğitimli insan çok tehlikeli oluyor, düşünüyor araştırıyor, sorguluyor, kolaylıkla istediğin şekilde manipüle edilemiyor. Dolayısıyla derhal eğitim işine son verilmeli:))

29 Kasım 2025 12:35

Hocam sanki hukuk devletiymişiz gibi konuştun :) Adamlar Anayasa Mahkemesi kararlarını tanımıyor ve saygı duymuyor, işlerine gelmeyince. Saygı duymayabilir, ama uymama lüksü yok normalde.
bilinçlivatandas, 1 hafta önce
kanun var kardeşim bilmeden konuşmayın 180 iş gününden az olamaz

kimuni
Genel Müdür
29 Kasım 2025 13:14

muhtemelen son zamanlarda gördüğüm en saçma yorum bu oldu.

firatli_genclik, 1 hafta önce

Esas okumuş insan dediğin diploma sahibi insanlar çok daha kolay manipüle ediliyor zira okuyor araştırıyor dediğin kişilerin bu eylemleri Google araması ve yapay zekanın dışına çıkamıyor.

Sansasyonell
Aday Memur
29 Kasım 2025 18:49

Daha da kısalır bu gidişle

38ögrt, 1 hafta önce

okuryazar3
Müsteşar
29 Kasım 2025 18:56

Diplomalı cahillerle hayatı okumuş eğitimli insanları karıştırmışsın:)

firatli_genclik, 1 hafta önce

Toplam 16 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi