Editörler : cihan27E.Kayı Han

Aksiyaset
Yasaklı
17 Ocak 2026 14:37

O köprüler yollar çoktan yapılmalıydi, 1990'larda. Neden yapılmadı acaba? Demek ki "zamanla olur" diye bir şey söz konusu degil.

Ne zaman ki dirayetli, çalışkan, dürüst kadrolar geldi, tüm bu dev eserler öyle ortaya çıktı.

Millet görüyor.

egop0, 5 gün önce
oradan ne demek istediğini gayet iyi anladın ancak yine burada İşine gelmiyor ve manipülasyona, provokasyona başvuruyorsun bizler neden daha az alım gücüne, yüksek enflasyona, Hayat puanına maruz kalıyoruz da bizi yönetenler ve Milyonerler kendileri lüks şatafat içerisinde yaşıyorlar bunu sorgulamamız lazım bunu sorgulamadığımız müddetçe hiçbir zaman ne ülke olarak ne insanlık olarak nereye gidemeyiz ki zaten son 25 yılda ileriye gidemediğimizin apaçık göstergesidir ha diyorsun Yollar Köprüler yapıldı Bunlar zamanla Tabii ki yapılacak 65 milyonluk nüfus en az 85-90 milyona dayandı mültecilerle birlikte Daha da artıyor olması gereken bu onunki ben bu yöneticileri seçmişsem onların görevi yapmak zorunda bunlar zaten onların görevi ve senin benim verdiğim vergilerle yapılıyor sen hala bu hizmetleri onların kendilerinin cebinden yaptığını zannediyorsun otur şapkayı önüne koy İyice düşün derim!

egop0
Şef
17 Ocak 2026 15:22

Kalkınma planları olur Devletin Kalkınma planlarına göre tüm yatırımlar zamanında ve yerinde yapılır O zamanki nüfusla O zamanki köprü ve otoyollar yapıldı ki yapılmaya devam ediyor sanki sadece son 25 yılda yapılmış gibi değil zaten İdare geldiğinde eski olanlar devam etti eski yatırımlar yapılmaya devam etti Onun üzerine yenileri yapılmaya başladı hızlı nüfus artışına göre zaten artık özel şirketleri yaptırılıyor devletin kasasından paralar her sene çıkıyor faiziyle ve bunların Londra mahkemelerinde imzalar aldım altına alınarak yapılıyor vatandaş kendi vergileriyle ödeyip yapılan köprü ve otoyolları bile faiz ücretlerle geçiyor.
Aksiyaset, 5 gün önce

O köprüler yollar çoktan yapılmalıydi, 1990'larda. Neden yapılmadı acaba? Demek ki "zamanla olur" diye bir şey söz konusu degil.

Ne zaman ki dirayetli, çalışkan, dürüst kadrolar geldi, tüm bu dev eserler öyle ortaya çıktı.

Millet görüyor.

Toplam 42 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi