bu ve diğer yorumunuzdaki yazdıklarınızın çoğuna katıldım. Ben her önüne gelen psikiyatrist kendi düşündüğünü yazdığı için galiba her tanıyı veya birçok tanıyı aldım. haddizatında tanılara takılmıyorum da artık.
hayatımda hiç halüsinasyon görmedim elhamdulillah allah beni korusun amin. anksiyete felan da yok. obsesyon da yok. Tanıda halen daha kötü bişi yazılı sanırım
hayatımın kalitesi önemli şahsen. Ehliyetim kontrollü ama olsun araba sürüyorum çok şükür.
çok dsiplinli biriyim bu geçen 5 yılda hemen hiç geç kalmadım okula.
evet öğretmenim ben 5 yıldır elhamdulillah. çok mutluyum yüce Allah'a binlerce kez şükürler olsun. Ben aslında paragöz müyüm neyim bilmiyorum açıkçası gözüm süreklli başka yerlerde sürekli araştırma halindeyim.
ama bu hususta nesnel olsam bile kendime hak veriyorum. Şöyle ki bir kaç dil biliyorum (kullanıyorum da)
ve her birini bu seviyeye getirmek en az 5 yılımı aldı benim. Biraz işkolikim galiba (bazen 1 gün neden 24 saat aceba 35 saat olsa daha iyi olmaz mıydı dediğimi de biliyorum) :) ama bence iyi bişey (kendinizi sıkmıyor ve sağlığınıza dikkat ediyor iseniz evet iyi birşey).
ayyy birde elhamdulillah bitip tükenmek bilmeyen bir enerjim var ki sorma :D haha çok mutluyum. Elhamdulillah.
:) :) :)
bu ve diğer yorumunuzdaki yazdıklarınızın çoğuna katıldım. Ben her önüne gelen psikiyatrist kendi düşündüğünü yazdığı için galiba her tanıyı veya birçok tanıyı aldım. haddizatında tanılara takılmıyorum da artık.
hayatımda hiç halüsinasyon görmedim elhamdulillah allah beni korusun amin. anksiyete felan da yok. obsesyon da yok. Tanıda halen daha kötü bişi yazılı sanırım
hayatımın kalitesi önemli şahsen. Ehliyetim kontrollü ama olsun araba sürüyorum çok şükür.
çok dsiplinli biriyim bu geçen 5 yılda hemen hiç geç kalmadım okula.
evet öğretmenim ben 5 yıldır elhamdulillah. çok mutluyum yüce Allah'a binlerce kez şükürler olsun. Ben aslında paragöz müyüm neyim bilmiyorum açıkçası gözüm süreklli başka yerlerde sürekli araştırma halindeyim.
ama bu hususta nesnel olsam bile kendime hak veriyorum. Şöyle ki bir kaç dil biliyorum (kullanıyorum da)
ve her birini bu seviyeye getirmek en az 5 yılımı aldı benim. Biraz işkolikim galiba (bazen 1 gün neden 24 saat aceba 35 saat olsa daha iyi olmaz mıydı dediğimi de biliyorum) :) ama bence iyi bişey (kendinizi sıkmıyor ve sağlığınıza dikkat ediyor iseniz evet iyi birşey).
ayyy birde elhamdulillah bitip tükenmek bilmeyen bir enerjim var ki sorma :D haha çok mutluyum. Elhamdulillah.
:) :) :)
VHKİ-MEB , 1 ay önce
Sevgili kardeşim bir şey daha var, eğer seni derse girmeye layık görmeyip öğretmen çalışma saatlerinden, yaz ve diğer tatillerden, haftaiçi bir gün izin hakkından mahrum bırakıp 12 ay 8-5 çalışmaya mahkum edeceklerse sana kesinlikle FULL ek ders vermeliler. Sen bu öğretmenliği kazanmışsın, bunları yapmazlarsa hakkaten hakkını gasp etmiş olurlar. İlla kararlarında diretiyorlarsa sana bunu muhakkak vermeliler. Seni GİH sınıfına geçirmemeliler. Dualarım seninle, ihtiyacın olursa bir hukukçudan destek al, dava aç, mutlu öğrencilerini ve mesai arkadaşlarını delil göster. Uzun zamandır ne mani ne de depresyon atağı geçirmediysen sen bu öğretmenliği Allah'ın izniyle yaparsın. Bu arada diğer okuyanlar için de genel bir bilgi, zaten bu hastalık insalarla ilişki kurdukça, çocuklarla ilgilendikçe HAFİFLİYOR. Beni 2,5 yıl kütüphaneye koydular. Hiç insan görmeyince kendi kendinin başının etini yiyebiliyorsun. Daha görünürde olunca, o geliyor bu gidiyor, biri hal hatır soruyor, biri sohbet ediyor dolayısıyla ruh halin iyileşiyor. İnsan insanın ağusunu alır. Çocuklar ve gençlerde de çok bambaşka bir enerji var, onlarla birlikte olmak başlı başına şifa. O yüzden okul aslında çalışmak için çok güzel bir yer, öğrencilik en güzel meslek, ama para vermiyorlar, onun para verilen versiyonu öğretmenlik.