Editörler : Pangaea
04 Aralık 2025 16:43

Kurul raporum çalışamaz olarak çıktı. Emekliliğime engel var mı?

merhaba. geçen hafta girdiğim hastane sağlık kurulundan çalışamaz raporu çıktı. karar gerekli yerlere gönderiliyor şu anda. 1/2/2011 tarihinde sözleşmeli olarak işe başladım ve öncesinde ücretli öğretmenlik yaptım. aynı yılın 2 eylülünde kadrolu olarak öğretmenliğe devam ettim ancak var olan hastalığım ciddileşince geri hizmet istemek zorunda kaldım. sık rapor verilince de hastaneden; kadromun bulunduğu ilçe milli eğitim çalışabilir mi çalışamaz mı diyerek sağlık kurulu raporu istedi hastaneden. o kağıtta hastalıklarım ve çalışamaz diye yazıyor sadece. emekliliğe sevk edilebilir miyim herhangi bir yer tarafından ?

gokhankakiz41
Aday Memur
04 Aralık 2025 16:51

majör depresyon; okb, anksiyete rahatsızlığım var ve çok şiddetli yaşıyorum.

Peyami.safa81
Aday Memur
04 Aralık 2025 16:59

Emekli olmak için en az %60 raporun olması ve 1800 gün prim şartı var. Bunlar olursa malulen emekli olabilirsin ancak çok çok düşük bir maaş bağlanmasına da hazır ol

gokhankakiz41
Aday Memur
04 Aralık 2025 17:20

çıkan raporda oran yok yalnız çalışamaz yazdılar. nasıl bir süreç bekliyor beni ?
04 Aralık 2025 17:28

bunlar herkeste var sen emekli mi olmak istiyorsun çalışmak mı istiyorsun

kimuni
Genel Müdür
04 Aralık 2025 17:32

bunlar birçok kişide olabilir ama bu herkeste aynı şekilde ve aynı etkide değil. bazen daha şidetli bilinen bir tanı kminde pek hafif olduğu düşünülen bir tanıdan daha hafif kalabiliyorken tam tersi durumlar da mümkün. ama bunlar okuduklarımdan belli yazılı bir döküman bilmiyorum buna dair.

benim görüşüm emeklilik (malulen) yüksek ihtimal ama öteki başlıkta da konuştuğumuz üzere 657 sayılı kanunun ilgili maddesi gereği sanıyorum izinlerin kullanılması gerekli önce.

daha fazla bilgim yok.

blackdesert, 1 ay önce

bunlar herkeste var sen emekli mi olmak istiyorsun çalışmak mı istiyorsun

gokhankakiz41
Aday Memur
04 Aralık 2025 19:42

izinlerin kullanılması derken ???
kimuni, 1 ay önce

bunlar birçok kişide olabilir ama bu herkeste aynı şekilde ve aynı etkide değil. bazen daha şidetli bilinen bir tanı kminde pek hafif olduğu düşünülen bir tanıdan daha hafif kalabiliyorken tam tersi durumlar da mümkün. ama bunlar okuduklarımdan belli yazılı bir döküman bilmiyorum buna dair.

benim görüşüm emeklilik (malulen) yüksek ihtimal ama öteki başlıkta da konuştuğumuz üzere 657 sayılı kanunun ilgili maddesi gereği sanıyorum izinlerin kullanılması gerekli önce.

daha fazla bilgim yok.

gokhankakiz41
Aday Memur
04 Aralık 2025 22:00

GÜNCEL

BanuAlkan
Memur
05 Aralık 2025 10:17

malulen emekli ederler hayırlı olsun hiç değilse kafanı dinlersin bir müddet bu meslek insanı tüketiyor çalışamaz hale getiriyor
gokhankakiz41, 1 ay önce
çıkan raporda oran yok yalnız çalışamaz yazdılar. nasıl bir süreç bekliyor beni ?

gokhankakiz41
Aday Memur
05 Aralık 2025 11:53

onun için dilekçe istedi müdür az önce. ne kadar kıdem tazminatı alırım dilekçem onaylanırsa ? 13-14 yıldır çalışıyorum.

BanuAlkan, 1 ay önce
malulen emekli ederler hayırlı olsun hiç değilse kafanı dinlersin bir müddet bu meslek insanı tüketiyor çalışamaz hale getiriyor

jajacoelho
Genel Müdür
05 Aralık 2025 12:09

700 bin civarı emekli ikramiyesi olur

gokhankakiz41, 1 ay önce

onun için dilekçe istedi müdür az önce. ne kadar kıdem tazminatı alırım dilekçem onaylanırsa ? 13-14 yıldır çalışıyorum.

gokhankakiz41
Aday Memur
05 Aralık 2025 12:17

dilekçemi verdim raporla beraber. tahminen işlemler ne kadar sürer ? yer kocaeli- gebze. ocak ayında promosyonlar da yatacak onu alabilir miyim ? ocağın sonuna doğru yatacak promosyon.

gokhankakiz41
Aday Memur
05 Aralık 2025 18:00

güncel

gokhankakiz41
Aday Memur
08 Aralık 2025 12:51

güncel
Toplam 13 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler