Editörler : E.Kayı Han
09 Aralık 2025 03:55

Disiplin Soruşturmalarına İlişkin Cumhurbaşkanlığı Kurumlara ve Disiplin Amirlerine Uyarı Yazısı

Demekki ne kadar gereksiz lüzumsuz keyfi disiplin soruşturması açılıyorsa artık personel genel müdürlüğü disiplin amirlerine uyarı yazısı gönderiyor. En ufak basit konularda neymiş görev yerini terketmiş neymiş ise 5 dakika geç gelmiş istedikleri gibi amirler soruşturma açıyor herkes ekmek yiyor kimse kimsenin ekmeğiyle oynamamali

Oyaa79
Aday Memur
09 Aralık 2025 04:02

Zimmet uyuşturucu hırsızlık namussuzluk teröre bulaşma bunlarda ceza verilmeli ama neymiş işe 5 dakka geç gelmiş neymiş 2 dakika görev yerini terketmiş hemen disiplin soruşturmasi açmak nedir yahu ayıptır günahtır insanların siciliyle oynamak nedir çocuk oyuncağını herkes ev gecindiriyor su ekonomik zorlukta muhakkikler ve disiplin amirleri bu konuya biraz babalık yapmaları gerekir

Oyaa79
Aday Memur
09 Aralık 2025 04:09

Disiplin cezaları veriyorlar idare mahkemesinden geri dönüyor deliller tanıklar birçoğunda keyfi yasayla alakası yok cumhurbaşkanlığı artık uyarı yapıyor

Oyaa79
Aday Memur
09 Aralık 2025 04:15

Disiplin cezası alırsanız eğer sendikanizin avukatini bulun idare mahkemesine itiraz yapın cekinmeyi

AcenteKatip
Aday Memur
09 Aralık 2025 11:39

:) Yalancı tanık yüzünden disiplin cezası almış biri olarak eğer TRABZON İDARE MAHKEMESİNE yolunuz düşerse ne kadar da ispat etseniz aldığınız cezayı iptal edemezsiniz.

Oyaa79
Aday Memur
10 Aralık 2025 03:07

Ceza almana konu neydi olay neydi

AcenteKatip, 1 ay önce

:) Yalancı tanık yüzünden disiplin cezası almış biri olarak eğer TRABZON İDARE MAHKEMESİNE yolunuz düşerse ne kadar da ispat etseniz aldığınız cezayı iptal edemezsiniz.

ahmetzeki
Şube Müdürü
10 Aralık 2025 09:03

Bataklığı kurutmadan bataklığa parfüm sıkmak gibi birşey yapılıyor.

yazaryazman
Aday Memur
13 Aralık 2025 16:30

O kadar haklısınız ki... Şu anda hastaneye gittim diye görev yerini terk etmekten soruşturma geçiriyorum

Oyaa79, 1 ay önce

Zimmet uyuşturucu hırsızlık namussuzluk teröre bulaşma bunlarda ceza verilmeli ama neymiş işe 5 dakka geç gelmiş neymiş 2 dakika görev yerini terketmiş hemen disiplin soruşturmasi açmak nedir yahu ayıptır günahtır insanların siciliyle oynamak nedir çocuk oyuncağını herkes ev gecindiriyor su ekonomik zorlukta muhakkikler ve disiplin amirleri bu konuya biraz babalık yapmaları gerekir

İsmi Lazım Deil
Daire Başkanı
15 Aralık 2025 09:28

İzin almadan mı gittin?

yazaryazman, 1 ay önce

O kadar haklısınız ki... Şu anda hastaneye gittim diye görev yerini terk etmekten soruşturma geçiriyorum

Toplam 8 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi