Editörler : E.Kayı Han

halowick
Aday Memur
31 Aralık 2025 15:38

Peki sizce bilgi işlemde uzun sürer mi birde bilgi işlem daire başkanlığını arayıp hangi birime bağlanmam gerekşyor

Kardiac, 3 hafta önce
Bugün sorduğumda bilgi işleme gitti dediler. İsterseniz bide orayı arayıp sorun.

Kardiac
Aday Memur
31 Aralık 2025 15:50

Emin olmamakla birlikte Ortak Uygulamalar Şubesi bakıyordu sanırım. Uzun bi işlem değil ancak ilgilenen(ler)in izin vb. durumu olabilir.
halowick, 3 hafta önce

Peki sizce bilgi işlemde uzun sürer mi birde bilgi işlem daire başkanlığını arayıp hangi birime bağlanmam gerekşyor

halowick
Aday Memur
31 Aralık 2025 15:56

Şimdi ulaşabildim Kasım 30 a kadar olanları gönderdik dediler dedim isimle bakabilir misiniz? Liste çok uzun ağustos 1 se düşmüşsünüzdğr dediler. Artık hayırlısı bakalım bilgi işlem ne kadar sürede yapacak

Kardiac, 3 hafta önce
Emin olmamakla birlikte Ortak Uygulamalar Şubesi bakıyordu sanırım. Uzun bi işlem değil ancak ilgilenen(ler)in izin vb. durumu olabilir.

simdireklamlar
Aday Memur
05 Ocak 2026 10:04

Kimsenin verilmiş hakkının elinden alınmasını istemem ama tanıdığım birkaç kişi bu şekilde yeşil pasaportunu çoktan aldı.

Kardiac, 3 hafta önce
Dönenlerin büyük çoğunluğuna şahsa bağlı kadro açıldı. Şahsa bağlı kadrolar derece aralıklı açılıyor. Örneğin kişi teknisyen(ş) kadrosuna atanıyor, sisteme kadrosu 3-13 olarak açılıyor. Kişinin derece kademesi 7/1 bile olsa kadroya bakıldığında 3 görünüyor UYAP sisteminden kaynaklı. Yeşil pasaport talebinde bulunduğunda red ediliyor derece kademesi 3/1 olmadıysa ancak bazen gözden de kaçırılabiliyor. En son bildiğim kadarıyla halen UYAP'ı tam düzeltemediler bu konuda.

halowick
Aday Memur
05 Ocak 2026 11:07

Bilgi işlem halen işlemedi acaba niye bu kadar uzun sürüyor?

Tayfun544
Aday Memur
05 Ocak 2026 14:30

bigm ortak uygulamalar şubeyi arayan oldu mu ?
05 Ocak 2026 15:35

Arkadaşlar 3/1 ine 11 ağustosta düştüm. Az önce ekranımı kontrol ettiğimde düşmüştüm. hmn talep ettm

adalet.hukuk
Aday Memur
05 Ocak 2026 22:54

Bende Temmuz ayında düşmüştüm 3/1'e, Mesajınız üzerine bende ekranımı kontrol ettiğimde benimde kadromu 3'e düşürmüşler.

katibe__adayı, 2 hafta önce

Arkadaşlar 3/1 ine 11 ağustosta düştüm. Az önce ekranımı kontrol ettiğimde düşmüştüm. hmn talep ettm

Emre.677
Aday Memur
11 Ocak 2026 08:11

Ben bu ocak itibariyle 4/3 ü oldum kadromda 4 gözüküyor; önümüzdeki ocakta 3/1 i olacağım peki kadromda o zaman 3 olacak mı ? Veya ne zaman 3 olacak ?

Toplam 49 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi