Editörler : E.Kayı Han

halowick
Aday Memur
31 Aralık 2025 15:38

Peki sizce bilgi işlemde uzun sürer mi birde bilgi işlem daire başkanlığını arayıp hangi birime bağlanmam gerekşyor

Kardiac, 2 ay önce
Bugün sorduğumda bilgi işleme gitti dediler. İsterseniz bide orayı arayıp sorun.

Kardiac
Aday Memur
31 Aralık 2025 15:50

Emin olmamakla birlikte Ortak Uygulamalar Şubesi bakıyordu sanırım. Uzun bi işlem değil ancak ilgilenen(ler)in izin vb. durumu olabilir.
halowick, 2 ay önce

Peki sizce bilgi işlemde uzun sürer mi birde bilgi işlem daire başkanlığını arayıp hangi birime bağlanmam gerekşyor

halowick
Aday Memur
31 Aralık 2025 15:56

Şimdi ulaşabildim Kasım 30 a kadar olanları gönderdik dediler dedim isimle bakabilir misiniz? Liste çok uzun ağustos 1 se düşmüşsünüzdğr dediler. Artık hayırlısı bakalım bilgi işlem ne kadar sürede yapacak

Kardiac, 2 ay önce
Emin olmamakla birlikte Ortak Uygulamalar Şubesi bakıyordu sanırım. Uzun bi işlem değil ancak ilgilenen(ler)in izin vb. durumu olabilir.

simdireklamlar
Aday Memur
05 Ocak 2026 10:04

Kimsenin verilmiş hakkının elinden alınmasını istemem ama tanıdığım birkaç kişi bu şekilde yeşil pasaportunu çoktan aldı.

Kardiac, 2 ay önce
Dönenlerin büyük çoğunluğuna şahsa bağlı kadro açıldı. Şahsa bağlı kadrolar derece aralıklı açılıyor. Örneğin kişi teknisyen(ş) kadrosuna atanıyor, sisteme kadrosu 3-13 olarak açılıyor. Kişinin derece kademesi 7/1 bile olsa kadroya bakıldığında 3 görünüyor UYAP sisteminden kaynaklı. Yeşil pasaport talebinde bulunduğunda red ediliyor derece kademesi 3/1 olmadıysa ancak bazen gözden de kaçırılabiliyor. En son bildiğim kadarıyla halen UYAP'ı tam düzeltemediler bu konuda.

halowick
Aday Memur
05 Ocak 2026 11:07

Bilgi işlem halen işlemedi acaba niye bu kadar uzun sürüyor?

Tayfun544
Aday Memur
05 Ocak 2026 14:30

bigm ortak uygulamalar şubeyi arayan oldu mu ?
05 Ocak 2026 15:35

Arkadaşlar 3/1 ine 11 ağustosta düştüm. Az önce ekranımı kontrol ettiğimde düşmüştüm. hmn talep ettm

adalet.hukuk
Aday Memur
05 Ocak 2026 22:54

Bende Temmuz ayında düşmüştüm 3/1'e, Mesajınız üzerine bende ekranımı kontrol ettiğimde benimde kadromu 3'e düşürmüşler.

katibe__adayı, 1 ay önce

Arkadaşlar 3/1 ine 11 ağustosta düştüm. Az önce ekranımı kontrol ettiğimde düşmüştüm. hmn talep ettm

Emre.677
Aday Memur
11 Ocak 2026 08:11

Ben bu ocak itibariyle 4/3 ü oldum kadromda 4 gözüküyor; önümüzdeki ocakta 3/1 i olacağım peki kadromda o zaman 3 olacak mı ? Veya ne zaman 3 olacak ?

nburaksahin
Aday Memur
22 Ocak 2026 17:40

adliyede koruma ve güvenlik memurları yeşil pasaport alabilir mi? bilgisi olan varsa cevaplar mı?

piacio
Memur
23 Ocak 2026 10:29

Arkadaşım maalesef Adalet Bakanlığında hakim-savcı, müdür. VHKİ ve zabıt katibi dışında kalan memurların yeşil pasaport almasına izin verilmiyor. Mesela ben şu anda 1/4 maaş derecesinde olmama rağmen yıllardır kadro derecem 5 görünüyor. defalarca başvurdum ama ısrarla 3. derece kadro yapılmıyor. Ben 22 yıllık devlet memuruyum. ben neden memur olarak görülmüyorum? Halbuki Avukatlar memur olmadığı halde onlara bu hak tanındı. sayın ÇOTANAK arkadaşımdan bir ricam var. Bu haksızlığı ve eşitsizliği ana sayfada haber yaparsa belki gündem olur.

nburaksahin, 3 hafta önce

adliyede koruma ve güvenlik memurları yeşil pasaport alabilir mi? bilgisi olan varsa cevaplar mı?

Toplam 51 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi