13 Aralık 2025 00:57

Lojman süresi uzatılması

Merhaba arkadaşlar bı konu hakkında bilgisi olan varsa bilgi almak istiyorum.

Lojman süresi bittiği zaman çocuğun ilköğretim'e gittiği için süre uzatılıyor diye bilgi duydum sağda solda böyle bi durum söz konusu mu acaba bilgisi olan var mıdır.

Yasin bambi
Aday Memur
13 Aralık 2025 08:25

çocuğun ilköğretime gitmesi ile lojman süresinin uzatılması arasında bir bağlantı kuramadım ben neden böyle bir durum olsun ?

Champion Gs
Aday Memur
13 Aralık 2025 08:35

Böyle birşey yok net bilgi.

avci3416
Aday Memur
13 Aralık 2025 08:50

Lojman yönetmeliğini açıp oku Pbs den. Öyle bir şey yok

Werty309
Aday Memur
13 Aralık 2025 13:14

Eğitim düzeni bozulmasın diye

Yasin bambi, 1 ay önce
çocuğun ilköğretime gitmesi ile lojman süresinin uzatılması arasında bir bağlantı kuramadım ben neden böyle bir durum olsun ?

TÜRK1512
Memur
13 Aralık 2025 13:26

lojmanda mi alıyor eğitimini:(
Werty309, 1 ay önce

85200258
Müsteşar Yardımcısı
13 Aralık 2025 13:27

Ailesi kira ödeyince cocugun psikolojisi bozuluyor. Onun da direk ders notlarına olumsuz etkisi oluyor.
TÜRK1512, 1 ay önce

Yasin bambi
Aday Memur
13 Aralık 2025 17:06

lojmandan çıkıp o civarda başka ev tutabilirsiniz böylece çocuğunuzun eğitim düzeni bozulmaz bu şekilde yaparsanız bekleyen arkadaşlar sırada fazla beklemez
Werty309, 1 ay önce

34Kosovalı
Memur
13 Aralık 2025 17:50

Süren bitiyorsa çıkar gidersin. Beleşçiliğin adı da çocuklar mağdur olmasın olmuş. Kesin sende lojmanda oturup sıfır arabalara binen bedavacılardansındır

Enginpol
Aday Memur
13 Aralık 2025 18:00

benim lojman sürem bitti aynı civardan ev tuttum çıktım

TÜRK1512
Memur
13 Aralık 2025 22:56

Anladım mantıklı yani:)
85200258, 1 ay önce
Ailesi kira ödeyince cocugun psikolojisi bozuluyor. Onun da direk ders notlarına olumsuz etkisi oluyor.

Werty309
Aday Memur
13 Aralık 2025 23:12

Evet lojmanda alıyor

TÜRK1512, 1 ay önce

Werty309
Aday Memur
13 Aralık 2025 23:14

Süre bitmiyor daha 1 ay oldu gireli sadece böyle bi konuşma olduğu için lojman içinde boyle bı durum var mı diye soru sordum maşallah herkes geyik muhabbetinde 🤪

34Kosovalı, 1 ay önce
Süren bitiyorsa çıkar gidersin. Beleşçiliğin adı da çocuklar mağdur olmasın olmuş. Kesin sende lojmanda oturup sıfır arabalara binen bedavacılardansındır

TÜRK1512
Memur
14 Aralık 2025 18:55

Kolpaçino serilerini çok mu izledin:)
Werty309, 1 ay önce

Süre bitmiyor daha 1 ay oldu gireli sadece böyle bi konuşma olduğu için lojman içinde boyle bı durum var mı diye soru sordum maşallah herkes geyik muhabbetinde 🤪

Klav.ye
Şube Müdürü
14 Aralık 2025 21:43

duyum doğru. ama ilkokulda hiç sınıfta kalmaması lazım. notlarının hepsinin 10 olması gerek. yönetmeliğe göre...

zeki sunal
Aday Memur
14 Aralık 2025 23:18

hatta senede en az 3 etkinlige katilmayab cocuk olunca da olmuyo. mesela folklor siir tiyatro vb
Klav.ye, 1 ay önce

duyum doğru. ama ilkokulda hiç sınıfta kalmaması lazım. notlarının hepsinin 10 olması gerek. yönetmeliğe göre...

Bizekiydilar
Şube Müdürü
16 Aralık 2025 19:38

Su bitane lojmanda oturup sıfır arabalara binen bedavacı diyen abzurt kafalı arkadas??? 15 yıl ne dogu göreblerinde ne batı görevlerinde hiç lojman kullanmamıs biri olarak devlet sana boyle bir avantaj (sözde) sağlıyorsa ve hakkım va4sa tabi ki lojmanda da otururum, sıfır arabada binerik. Oladar rezillik kcekmiş sıra gelmeyinfe heryerde kira ödemişsem artık bu haktan bende faydaşanabilirim sıram gelmişse. Birde arabamın değerinin hesabını mı verecez sende zamanında rezillik cektiysen simdi kullan hakkını, kaldı ki o cok birşey beklediğin lojmanda iti baglasan durmayacak halde millet içine dünyanın masrafını edip oturuyor bırakta sefasını sürsün. Bunun geçmişi de var sanki memurmolur olmaz altımıza sıfır lojman sıfır araba veriyotpar. O bedavacı dedigin adamın belki bilmedigij kadar rezil hayatı çilesi sıkıntısı oldu ne biliyprsunda hemen alısmıslar yok dayıcı yok torpilli heme yapıstırr bir damga hemde okadar emin ve kesin konusuyor ki diger okuyanlarda onun üzerinden yürüyor.

Toplam 16 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi