Editörler : cihan27E.Kayı Han

Apirlo
Aday Memur
06 Ocak 2026 13:36

2026 ocak ayında fark açılarak devam ediyor

t.parlar
Memur
07 Ocak 2026 01:58

Memur bu kendine yaşatılanları Unutmayacak, artık bu saçmalık haddini aştı. Seçim öncesi havuçla tavşan kandırır gibi yapacakları sözde iyileştirmeler de kendilerini kurtarmayacak. Bundan sonra oyu; torpille, tanıdık vasıtasıyla kamuya doldurdukları vasıflı işler yapanlardan daha fazla ücret verdikleri vasıfsız, nitelik istemeyen işleri yapan kıymetlilerinden isteyecekler ama kaderin cilvesidir en çok kazığı onlar atacak. Geçmiş olsun, memura altta kalıp ezilmeyi reva görenler altlarındaki koltuklar çekilince altta kalmak neymiş iyi bir öğrensinler, yeter şımartıldıkları.
MEHMETHAN OSMANLI, 3 hafta önce
memur bir kenara kariyer memuru ve uzman maaşları taşerondan kadroya alınan vasıfsız temizlik işçisi maaşına ezdirdi. bunu yapanın adı Adalet ve kalkınma partisi. kimin için adalet ve kalkınma acaba?

Chocolator
Aday Memur
07 Ocak 2026 02:28

Yarın seçim olsa koşa koşa yine aynı yere basacaksınız zaten, neyi tartışıyoruz?!

m444444
Aday Memur
07 Ocak 2026 15:09

Koruma ve güvenlik memuru olarak çalışıyorum yılbaşında yanında çalışan işçi arkadaş 5 bin TL ek ücret alacak bende 1200 TL alacam diye beklerken maaş kaleminde ödeme yapılacak kalem yokmuş alamadım benim ki daha güzel

celil4343
Daire Başkanı
07 Ocak 2026 15:52

Onlar gibi sizde gece nöbet tutuyormusunuz ?

m444444, 2 hafta önce

Koruma ve güvenlik memuru olarak çalışıyorum yılbaşında yanında çalışan işçi arkadaş 5 bin TL ek ücret alacak bende 1200 TL alacam diye beklerken maaş kaleminde ödeme yapılacak kalem yokmuş alamadım benim ki daha güzel

m444444
Aday Memur
07 Ocak 2026 17:46

Evet bayram olsun resmi tatil olsun tutuyoruz

celil4343, 2 hafta önce

Podesta
Genel Müdür
07 Ocak 2026 21:50

Şu dünyadaki en kebap iş gece nöbetidir.. abartmayın sanki her gün tutuyor.. aksine her gün tutmak için araya adam sokan bile oluyor. Ertesi gün başka iş yapıyor.. anlayın artık kimsenin ağır iş yapana lafı sözü yok.. Ya hu evde kısır günü yaparken taseronda çalışmaya başlamış devlet dairesidir rahattır demis..tak kadroya alınmis tak 70 bin maaş.. vallahi de billahi de iki paspas atıyorlar.. cam falan hayatta silmezler.. sorsan hemen ama çay servisi yapmak da benim işim değil der..yok den az alıyorsun onlar çok almayın da demeyin.. devletin parası bu..

celil4343, 2 hafta önce

Hırbow
Aday Memur
08 Ocak 2026 08:03

mevcur iktidarın sanat eseri sendikayla bir ilgisi yok. hükümet bir daha kazanırsa işçi memuru 3 e katlayacak, zihniyet meselesi memuru sevip sevmeme meselesi. matematik liyakat ortada maaşlar ortada.

MEHMETHAN OSMANLI
Daire Başkanı
08 Ocak 2026 08:05

memur hiç bu kadar rencide edilmedi yanında çalışan taşeron dan kadroya alınan vasıfsız temizlik işçisi memurdan %50 daha fazla maaş alıyor. ikramiye, tediye,yol,yemek, yakacak, eğitim yardımı vs oh ne ala. memurun bir servisi vardı onu da kaldırdılar. bu kadar memur düşmanlığı olmaz.

t.parlar
Memur
13 Ocak 2026 10:26

Taşeron olarak, kurayla, il başkanlıklarında el etek öperek, amcasıyla dayısıyla tanıdığıyla işe giren birini; akıllı, vasıflı, onurlu ve omurgalı olan, alın teri, emeği, puanıyla sınavlardan geçerek yarışarak işe giren ve nitelikli işler yapan hiçkimse kıskanmaz. Herkes hakkını arıyor. Ekmekten çok hak yiyen ama lafa gelince adamlık abidesiymiş gibi yüzü kızarmadan konuşan hırbolar tabi nereden bilsin hakkı?

Mehmet denix
Aday Memur
19 Ocak 2026 22:39

yhs'nin durumu içler acısı.
Toplam 131 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi