Editörler : gül-feşan

sante0
Memur
29 Ocak 2026 19:23

Hocam bir hata mevcut. Kadronuz ilgili yere çekilmeden sosyalleştirmeden yeriniz belli olmaz. Yani geri dönemezsiniz. Gidip bakayım durumu mevcut değil bende çok şaşkınım 170 km uzakta da ilçe var ne yapılır buna çözüm

köroglu14, 1 hafta önce
Sosyalleştirme diye birşey uydurmuşlar gele kişiler il emrime düşüyor oradan da ilçeye bile verilebiliyormuş. Bugün nerelerde ihtiyaç var diye İl Sağlık Müdürlüğüne sordum ama tamamen rastgele, nerede ihtiyaç olursa o gün değerlendirilir dediler. Hastaneden yine kurtulamıyorum, istediğim yerlere verirlerse gideceğim yoksa atamadan feragat edeceğim

KıbrıslıTR
Aday Memur
30 Ocak 2026 08:46

ben geçen aslında bunun için sormustum

engelliyim, tutup beni 150 km uzaga verirlerse hayatta gidemem oralara

demek istediğim buydu

diyelim ki atandık il sağlık müdürlüğü çok uzaga verdi,resti çekip ben gitmek istemiyorum diyebilir miyiz, memuriyetimize bir şey olur mu,yani gitmek zorundasınız derler mi ?

şımarıklıktan değil yanlıs anlamayın engelden dolayı yapamam

sante0, 1 hafta önce

Hocam bir hata mevcut. Kadronuz ilgili yere çekilmeden sosyalleştirmeden yeriniz belli olmaz. Yani geri dönemezsiniz. Gidip bakayım durumu mevcut değil bende çok şaşkınım 170 km uzakta da ilçe var ne yapılır buna çözüm

sante0
Memur
30 Ocak 2026 11:04

Benim bilgim sosyalleştirme ile başka şekilde gelen arkadaşlara da sorduğumda önce kurumdan ayrılış yapıp sonra sosyalleştirme ile yerlerinin belirlendiği yönünde. İsterseniz il sağlığı arayıp tekrar teyit alın. Ayrılış yaptığımız yere dönemeyiz

KıbrıslıTR, 1 hafta önce

demek istediğim buydu

diyelim ki atandık il sağlık müdürlüğü çok uzaga verdi,resti çekip ben gitmek istemiyorum diyebilir miyiz, memuriyetimize bir şey olur mu,yani gitmek zorundasınız derler mi ?

köroglu14
Aday Memur
30 Ocak 2026 12:43

Ben yüksek ihtimalle tercih yapmayacağım. Çünkü verecekleri yer mevcut bulunduğum hastane olacak. Tercih yapsaydım da öncesinde sözlü sorup yeri öğrendikten sonra tebliğ tebellüğ belgesine imza atmayıp feragat dileçesi yazardım. Siz de öncesinde sözlü sorabilirsiniz az çok yerler bellidir.

sante0
Memur
30 Ocak 2026 13:46

Haklı olabilirsiniz hocam il sağlığın tavrına bağlı. Büyükşehirde zor ama nasip

köroglu14, 1 hafta önce
Ben yüksek ihtimalle tercih yapmayacağım. Çünkü verecekleri yer mevcut bulunduğum hastane olacak. Tercih yapsaydım da öncesinde sözlü sorup yeri öğrendikten sonra tebliğ tebellüğ belgesine imza atmayıp feragat dileçesi yazardım. Siz de öncesinde sözlü sorabilirsiniz az çok yerler bellidir.

flyyy
Aday Memur
31 Ocak 2026 14:56

Konuyla ilgili net bir şey öğrenebildiniz mi? yer belli olduktan sonra vazgeçersek illa gitmek zorundasın derlerse diye korkuyorum

KıbrıslıTR, 1 hafta önce

demek istediğim buydu

Luckyskywalker
Aday Memur
02 Şubat 2026 11:39

Hocam ben paramediğim vhki kazandım tercih vereyimmi kararsızım yardım edecek var mi

Luckyskywalker
Aday Memur
02 Şubat 2026 12:00

Hocam yeriniz belli olunca tebligat alacaksınız yeri gidip başlamadan eski yerinizdeyken istemezseniz feragat dilekçesi verip hiç başlamasının bisey olmaz

sante0, 1 hafta önce

Taylandiyorlar
Aday Memur
02 Şubat 2026 12:35

Ben de paramediğim odyoloji için girdim, en uzak yere kadar yazacağım. Senin ünvanında maaşın biraz daha düşecek, nöbet boşlukların olmayacak ama kafan daha rahat olacak.
Luckyskywalker, 5 gün önce

Hocam ben paramediğim vhki kazandım tercih vereyimmi kararsızım yardım edecek var mi

flyyy
Aday Memur
02 Şubat 2026 15:11

Ben hemşireyim memur kadrosu kazandım. Tercih yapma konusunda ben de kararsızım. Maaş farkı ne kadar olur tahmini? 8-5 çalışma fikri cazip ama mesleğimi bıraktığım için pişman olur muyum?

flyyy
Aday Memur
02 Şubat 2026 17:35

Memur WhatsApp grubu atabilir misiniz

ahmet232, 2 hafta önce

sana atamıyorum hocam mesaj alımını kapatmışsın mesaj yazamıyorum

köroglu14
Aday Memur
02 Şubat 2026 18:35

Hocam bugün ben sordum İl Sağlığa bir kez daha, bu sefer Allah'tan başkası yardımcı oldu güzel açıkladı. Tebligata ima atmaz ve başlamadan feragat edersen sorun olmaz dedi. Benim de VHKİ sıralama 9. Tercih vermeye karar verdim, ona göre bakacağız

KıbrıslıTR
Aday Memur
02 Şubat 2026 22:48

20 bin tl civarı oynuyor

yanımda bir memur bir hemşire çalısıyor ordan biliyorum

ama sizin durumunuzu bilemem

flyyy, 5 gün önce

Ben hemşireyim memur kadrosu kazandım. Tercih yapma konusunda ben de kararsızım. Maaş farkı ne kadar olur tahmini? 8-5 çalışma fikri cazip ama mesleğimi bıraktığım için pişman olur muyum?

köroglu14
Aday Memur
03 Şubat 2026 07:51

Bu arada vhki ve memurlar 4' üncü dereceye inerse 5500-6000 arası taban+teşvik alıyolarlar. Net maaş o hariç vhki'de 6/2 63.000

KıbrıslıTR
Aday Memur
03 Şubat 2026 10:59

Ben VHKİ yim 7/1 73.500 tl alıyorum

köroglu14, 4 gün önce
Bu arada vhki ve memurlar 4' üncü dereceye inerse 5500-6000 arası taban+teşvik alıyolarlar. Net maaş o hariç vhki'de 6/2 63.000

Şef00
Aday Memur
03 Şubat 2026 11:04

Hastanede çalışan GİH personeli o kadar teşvik+taban alıyor..?

köroglu14, 4 gün önce
Toplam 136 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi