Editörler : gül-feşan
24 Aralık 2025 09:51

ASDEP alımları

Merhabalar Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı 3000 kişi alacak ben asdep (sosyoloji) olarak başvurmayı düşünüyorum. Görev yapan arkadaşlar bilgi verirse çok sevinirim çalışma şartları nasıl? Olumsuz konuşanlar da oldu ama tecrübelerinize dayanarak tavsiye eder misiniz?

Sansasyonell
Aday Memur
24 Aralık 2025 11:29

Puanınız kaç hocam

Denizdeniz.
Aday Memur
24 Aralık 2025 12:55

86

Sansasyonell, 2 ay önce

Puanınız kaç hocam

Sansasyonell
Aday Memur
24 Aralık 2025 14:46

Anladım hocam sınırda gibi

Denizdeniz., 2 ay önce

86

Denizdeniz.
Aday Memur
24 Aralık 2025 23:18

" Sizce puanım nasıl atanır mıyım" diye sormadım. Bu alanda görev yapan arkadaşlar tavsiye eder mi diye sordum. Çalışan arkadaşlar cevap verirse çok sevinirim 🙏🏻

Sansasyonell, 2 ay önce

Anladım hocam sınırda gibi

Sansasyonell
Aday Memur
25 Aralık 2025 11:57

Atanamazsın zaten boşuna sorma diyorum ben de haha

Denizdeniz., 2 ay önce

" Sizce puanım nasıl atanır mıyım" diye sormadım. Bu alanda görev yapan arkadaşlar tavsiye eder mi diye sordum. Çalışan arkadaşlar cevap verirse çok sevinirim 🙏🏻

Denizdeniz.
Aday Memur
26 Aralık 2025 08:24

Size ne beyefendi? Müneccim misiniz? Ayrıca algınızda problem mi var? Sorum çok net: ÇALIŞAN ARKADAŞLAR TAVSİYE EDER Mİ? Atanır mıyım diye sormadım. Puanla ilgili yorum yapın demedim. Hala konuyu uzatıp sorumla alakası olmayan yorumlar yapıyorsunuz. Üstelik de ben ?siz? derken bana ?sen? diye hitap ederek? Lütfen işinize bakın, sorduğum soruyu anlayıp sadece o soruya cevap verecek arkadaşlar için de konu başlığımı kirletmeyin artık. İyi günler.

Sansasyonell, 1 ay önce

Atanamazsın zaten boşuna sorma diyorum ben de haha

Denizoztekin
Aday Memur
26 Aralık 2025 14:02

O puana zor gelir asdep yüksek kapatcak bu yıl

Denizdeniz., 2 ay önce

86

Denizdeniz.
Aday Memur
26 Aralık 2025 23:01

Yorumları okudunuz mu yoksa sizde de mi algı problemi var?

Denizoztekin, 1 ay önce

O puana zor gelir asdep yüksek kapatcak bu yıl

Sansasyonell
Aday Memur
19 Ocak 2026 13:09

Atandın mı

Denizdeniz., 1 ay önce

Yorumları okudunuz mu yoksa sizde de mi algı problemi var?

Denizdeniz.
Aday Memur
19 Ocak 2026 15:16

Çok şükür. En düşük puan 84'tü bu arada. Tebrik ederim sadece algısız değil, aynı zamanda tahmini tutmayan basiretsiz bir insansınız. Bu zamana kadar hayatta kalmanız mucize. Size iyi şanslar diliyorum.

Sansasyonell, 3 hafta önce

Atandın mı

Sansasyonell
Aday Memur
19 Ocak 2026 18:06

Hakkari hayırlı olsun kral ona da atandım dersen ahssjgk

Denizdeniz., 3 hafta önce

Çok şükür. En düşük puan 84'tü bu arada. Tebrik ederim sadece algısız değil, aynı zamanda tahmini tutmayan basiretsiz bir insansınız. Bu zamana kadar hayatta kalmanız mucize. Size iyi şanslar diliyorum.

Denizdeniz.
Aday Memur
21 Ocak 2026 08:22

Hakkari alım yapmadı. 84 ile kapatan da Muğla bu arada. Google diye bir şey var kullanın. Kendinizi de daha fazla rezil etmeyin sizin adınıza ben utandım. Defalarca kez ağzının payını almasına rağmen daha fazlası için gelen yüzsüz birinin seviyesiz muhabbetini burada bitiriyorum kusura bakmayın. Üslubunuzla dengim olmadığınızı net bir şekilde ortaya koydunuz. Allah şifa versin ne diyeyim.

Sansasyonell, 3 hafta önce

Hakkari hayırlı olsun kral ona da atandım dersen ahssjgk

Sansasyonell
Aday Memur
21 Ocak 2026 13:54

Yav he he hadi yürü git bide memur olmuş kıyamammm ajsjsglg

Denizdeniz., 2 hafta önce

Hakkari alım yapmadı. 84 ile kapatan da Muğla bu arada. Google diye bir şey var kullanın. Kendinizi de daha fazla rezil etmeyin sizin adınıza ben utandım. Defalarca kez ağzının payını almasına rağmen daha fazlası için gelen yüzsüz birinin seviyesiz muhabbetini burada bitiriyorum kusura bakmayın. Üslubunuzla dengim olmadığınızı net bir şekilde ortaya koydunuz. Allah şifa versin ne diyeyim.

Toplam 13 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi