Asberkemal
Aday Memur
07 Ocak 2026 11:58

Şark yaptığın süreye ekleniyor.. gittiğin şark ilinin süresinden de düşüyor . 2 kez 6 ay süre ile yapan kişiye denk gelmediğinden muaf olayınin olup olmadığını duymadım ..zaten daire 1 kez 6 ay süre görevini yapan kişinin uzatmasıni kabul etmiyor

Mrugy, 2 hafta önce

Suriye görevi çarpı 1.5 olarak hesaplanıyor diye biliyorum yani 6 ay kalan kişi 9 ay hesaplıyor. Hiç şark görevine gitmeyip veya suriyeye 2 kere gidip 2. Şarktan muaf olan varmı yada tanıdığınız yada konu hakkında bilgisi olan varmı ? Teşekkürler

Asberkemal
Aday Memur
07 Ocak 2026 13:29

Borcu olan ekonomik cikmazda olan meslektaşlarımız gelin derim . Emekliliğin son zamanları yada mesleğin ilk yıllarında olun hiç fark etmiyor . Zaten uyum sağlamada sorun yaşarsanız Feragat verince 15 gün içinde hemen Suriye'den ayrilabiliyorsun . Ortamdan sıkıldın mi izne mi ihtiyacin var .dilediğin kadar izin alabilirsin .gelip görmekte fayda var . Ekonomik olarak çıkmaza girdi isen denemekte fayda var.

SapiensX
Aday Memur
09 Ocak 2026 11:48

Yatacak yer, kumanya temin ediliyor, yani Suriye görevine gidenin kuruş masrafı yok doğru mu?
Asberkemal, 2 hafta önce

Borcu olan ekonomik cikmazda olan meslektaşlarımız gelin derim . Emekliliğin son zamanları yada mesleğin ilk yıllarında olun hiç fark etmiyor . Zaten uyum sağlamada sorun yaşarsanız Feragat verince 15 gün içinde hemen Suriye'den ayrilabiliyorsun . Ortamdan sıkıldın mi izne mi ihtiyacin var .dilediğin kadar izin alabilirsin .gelip görmekte fayda var . Ekonomik olarak çıkmaza girdi isen denemekte fayda var.

Asberkemal
Aday Memur
09 Ocak 2026 14:32

Sigara iciyorsan sigara masrafı var .. ATA marka sigara var .paketi 6 TL (tekel2000 kalitesine yakın) .. bı o masrafin var . Dediğim gibi cikmazda isen çevrene ve ailene zarar verecegine denemek de fayda var . Gidenler kötü olsa uzatma verirmi .. kadronun yarısi uzatma veriyor . Ama daire uzatmayi kabul etmiyor.

SapiensX, 2 hafta önce
Yatacak yer, kumanya temin ediliyor, yani Suriye görevine gidenin kuruş masrafı yok doğru mu?

Fedaral03
Memur
09 Ocak 2026 16:47

Duyumu bilgisi vs olan var mı ?

poliscemal
Aday Memur
11 Ocak 2026 10:42

Var mı haber edilen?

Mustfa4444
Şube Müdürü
11 Ocak 2026 14:20

Adam bi soru soruyor,belli ki ihtiyacı var.Keza benim de ihtiyacım var, dört gözle gelecek haberi bekliyorum.Daireyi arıyoruz cevaplayan yok.Bi umut biri haber alır da burdan yazar diye bekliyoruz.Hemen eksiliyor.Beğenmiyorsan girme başlığa
poliscemal, 2 hafta önce
Var mı haber edilen?

siyahbeyaz88
Genel Müdür
11 Ocak 2026 14:28

emniyetteki çaycı ablalar bu ay 87 bin maaş alacaklar bizde biraz fazla alalım diye suriyeye gidelim mi diyoruz onun bile çıkmama ihtimali var:)
Asberkemal, 2 hafta önce

karanka111
Şube Müdürü
11 Ocak 2026 16:49

dilekçene maddi durumundaki olumsuzluktan bahsetmekte fayda var mı devrem
Asberkemal, 2 hafta önce

Asberkemal
Aday Memur
11 Ocak 2026 19:05

Teknik elemanda dikkata aldiklarina şahit olmuştum . Adam kepçe operatörü..dilekçeye direk kepçe operatörü evrakini koyup geldiğini duymuştum .maddi durumu dikkate alamazlar , çünkü herkes maddi durum yazıyor ..

( internet alt yapısı , kepçe operatörü, elektrik)

karanka111, 2 hafta önce
dilekçene maddi durumundaki olumsuzluktan bahsetmekte fayda var mı devrem

Polis3123
Aday Memur
11 Ocak 2026 20:57

SGG Hatay Kilis ve Urfa'da bitti polisleri geri çektiler. Hatta ben bittiği için erken dönmek zorunda kaldım. Dış ilişkiler yolluyosa bilmem ancak yerleskeler boşaltıldı kullandığımız pcler e kadar geri getirdik

Oguler58
Aday Memur
11 Ocak 2026 21:12

Rahatlıkta kudurup birbirlerine giriyorlar.icip içip sıkıntı çıkarıyorlar.yerel polisden karı isteyen bile vardı.adamlardan dayak yiyecekti dayı .1 tane aklı başında adam yoktu...

White3425, 3 hafta önce
Tel Abiad ve Suluq çalıştığınız tüm şubelerden rahat, o kadar net konuşuyorum bakın.

Asberkemal
Aday Memur
12 Ocak 2026 06:26

Suriye Barış Pınarı kadro için bugün tarihli hala devam etmektedir. 1 hafta sonra 1 ay sonra yada 1 yıl sonra farklı karar alınır kapanır bilemeyiz .ama şuan tel abyat hala devam etmektedir.

Polis3123, 2 hafta önce

SGG Hatay Kilis ve Urfa'da bitti polisleri geri çektiler. Hatta ben bittiği için erken dönmek zorunda kaldım. Dış ilişkiler yolluyosa bilmem ancak yerleskeler boşaltıldı kullandığımız pcler e kadar geri getirdik

Aspirin46
Aday Memur
13 Ocak 2026 00:48

Suriye görev gücü kaldırıldı bitti 2-3 Eylül itibari ile gidilmiyor artik

Asberkemal
Aday Memur
13 Ocak 2026 08:58

Suriye görev gucu afrin tarafları idi ..kapandı orası Eylül'de doğru ....

Ama Suriye Barış planı .. Şanlıurfa kadrosuna geçici görev ile ataniyorsunuz ... Halen devam ediyor .kapanmadi

Aspirin46, 1 hafta önce

Suriye görev gücü kaldırıldı bitti 2-3 Eylül itibari ile gidilmiyor artik

Asberkemal
Aday Memur
13 Ocak 2026 08:59

Suriye Barış pınarı devam ediyor

Asberkemal, 1 hafta önce

Suriye görev gucu afrin tarafları idi ..kapandı orası Eylül'de doğru ....

Ama Suriye Barış planı .. Şanlıurfa kadrosuna geçici görev ile ataniyorsunuz ... Halen devam ediyor .kapanmadi

yenalll
Aday Memur
14 Ocak 2026 19:26

Merhaba bugün dış ilişkiler daireden arandım başvurum olumlu değerlendirilmiş süreç nasıl işliyor bilen biri anlatabilir mi aranan oldu mu başka..?

poliscemal
Aday Memur
14 Ocak 2026 20:12

Ne zaman dilekçe vermiştiniz acaba bir de hangi il
yenalll, 1 hafta önce

Merhaba bugün dış ilişkiler daireden arandım başvurum olumlu değerlendirilmiş süreç nasıl işliyor bilen biri anlatabilir mi aranan oldu mu başka..?

yenalll
Aday Memur
14 Ocak 2026 20:22

Eylül 24 nasıl ilerliyor bilen var mı

poliscemal, 1 hafta önce
Ne zaman dilekçe vermiştiniz acaba bir de hangi il

Mustfa4444
Şube Müdürü
14 Ocak 2026 22:21

Şuan orda nasıl çalışılıyor resmi mi sivil mi aceba bilgi verebilir misin devrem
Asberkemal, 3 hafta önce

DIS ILISKILER DAIRE BASKANLIGINA

(Sunulmak Üzere)

PERSONEL SUBE Müdürlüğüne

ile Suriye Gorev Gücu'nde geçici olarak görevlendirilmek istiyorum.

Geregini bilgilerinize arz ederim.

Toplam 71 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi