ezelisevdam
Aday Memur
06 Ocak 2026 22:43

Memleket d.bakir yogun olmasına rağmen isterim orayı ama çok tercih yapılınca biraz sıkıntı

Alpyigit3535, 2 hafta önce

Nerelisin iz acaba şefim bende doğu istiyorum Diyarbakır yoğun diyorlar mesela ben çift şark yaptım ama batıda 4 yılım

Brse
Şef
07 Ocak 2026 02:17

D. Bakır her türlü gelir . Personel ihtiyaci var

ezelisevdam, 2 hafta önce

Memleket d.bakir yogun olmasına rağmen isterim orayı ama çok tercih yapılınca biraz sıkıntı

Smlpls
Aday Memur
07 Ocak 2026 03:53

buton ayın kaçına kadar açık kalır ?
POMEM1, 2 hafta önce

Benim merak ettiğim şey de; gönüllü atanmak istiyorum diye formu imzalayıp verdikten sonra, tercih dönemi geldiğinde sadece atanmak istediğin illeri yazıp yazamayacağın. Örneğin ben 1. tercih büyükşehir memleket, ikinci tercih yakın bir il yazıp, sadece o şekilde tercihte bulunabilecek miyim acaba?

Smlpls
Aday Memur
07 Ocak 2026 03:54

ne zamana kadar sistemde görünüyor bende istiyorum 3. şark
tcdebiraynasiz, 2 hafta önce

Bu sorunun cevabı acilen bana da lazım 10 una kadar karar vermemi istiyorlar gönüllü tercihle 2. Şarka gitmeyi düşünüyorum ama kaç tercih yapacağız ben 20 tercih yaptıktan sonra öyle gönüllü şark saçmalığı mı olur acil bilen cevap yazarsa sevinirim kesin olarak 20 tercih mi yapacağız ???

Chucky25
Aday Memur
07 Ocak 2026 08:58

bu sorunun cevabı için personel daireyi arayan oldu mu. ya bu teşkilatın belirsizlikleri hiç bitmez mi arkadaş.
tcdebiraynasiz, 2 hafta önce

Bu sorunun cevabı acilen bana da lazım 10 una kadar karar vermemi istiyorlar gönüllü tercihle 2. Şarka gitmeyi düşünüyorum ama kaç tercih yapacağız ben 20 tercih yaptıktan sonra öyle gönüllü şark saçmalığı mı olur acil bilen cevap yazarsa sevinirim kesin olarak 20 tercih mi yapacağız ???

ezelisevdam
Aday Memur
07 Ocak 2026 09:59

5 -11 Ocak arası buton açık

Smlpls, 2 hafta önce
buton ayın kaçına kadar açık kalır ?

ezelisevdam
Aday Memur
07 Ocak 2026 10:00

Tek tercih yapılamıyor sıkıntı orda ilk sırayı d.bakir yazarsak diğer illerden biri de gelebilir

Brse, 2 hafta önce

D. Bakır her türlü gelir . Personel ihtiyaci var

Never give up 21
Aday Memur
07 Ocak 2026 21:24

2022

Oznendr, 2 hafta önce

Arkadaşlar süre için batıya 2023 donuslulere mi açılıyor 2022 donuslulere mi??

ezelisevdam
Aday Memur
08 Ocak 2026 20:23

Personel şube tlf Lara bakmiyorki

Chucky25, 2 hafta önce
bu sorunun cevabı için personel daireyi arayan oldu mu. ya bu teşkilatın belirsizlikleri hiç bitmez mi arkadaş.

Çehzat B
Şef
09 Ocak 2026 18:01

Başvurumuzu yaptık. Hayırlısıyla güzel bir yere gideriz inş. Tercih önerilerine açığım.

ezelisevdam
Aday Memur
09 Ocak 2026 21:06

Butonda istiyorum tıklayıp dilekçe yazmasak durum ne olur bilgisi olan

Çehzat B, 2 hafta önce

Başvurumuzu yaptık. Hayırlısıyla güzel bir yere gideriz inş. Tercih önerilerine açığım.

Çehzat B
Şef
09 Ocak 2026 23:17

Dilekçe yazmıyosun zaten dilekçeyi döküm olarak çıkarıyo imzalayıp veriyosun. Gelen yazıda istiyorum deyip tercih yapmasan bile tayinin çıkar itiraz edemezsin gibi bişeyler yazıyor.

ezelisevdam, 2 hafta önce

Butonda istiyorum tıklayıp dilekçe yazmasak durum ne olur bilgisi olan

omresl
Şube Müdürü
10 Ocak 2026 08:40

Ortada bir belirsizlik var. Önceki yıllar gönüllü şark tercihi yapanlar istediği ili yaziyordu ona göre ya gidiyordu ya da olduğu yerde kalıyordu. Geçen yıl sistem değişti tüm illeri yazdiriyorlar. Kimse ne olacağını bilmiyor. Puan sistemi geldi herşey iyice mahvoldu. Mesleğinin 5. yılındaki adam iyi yere giderken 16. yılındaki adam kötü yere gidiyor. Hani adalet. Adamın puanı yüksek ama neymiş kendi grubunda en altta. E o zaman puan sistemi niye var.
10 Ocak 2026 09:42

Max 2 sene sonra ne böyle düzensiz ne olduğu belli olmayan gönüllü isteyenlerin önünü kapatan bu saçma sapan puan sistemi kalır ne 2. Şark kalır çok takmayın devreler bu yazdıklarımı unutmayın dedi dersiniz

omresl, 1 hafta önce
Ortada bir belirsizlik var. Önceki yıllar gönüllü şark tercihi yapanlar istediği ili yaziyordu ona göre ya gidiyordu ya da olduğu yerde kalıyordu. Geçen yıl sistem değişti tüm illeri yazdiriyorlar. Kimse ne olacağını bilmiyor. Puan sistemi geldi herşey iyice mahvoldu. Mesleğinin 5. yılındaki adam iyi yere giderken 16. yılındaki adam kötü yere gidiyor. Hani adalet. Adamın puanı yüksek ama neymiş kendi grubunda en altta. E o zaman puan sistemi niye var.

ezelisevdam
Aday Memur
10 Ocak 2026 10:24

Demek istediğim istiyorum dedik fakat döküm çıkarmadik ve imzalamadik durum ne olur

Çehzat B, 2 hafta önce

Dilekçe yazmıyosun zaten dilekçeyi döküm olarak çıkarıyo imzalayıp veriyosun. Gelen yazıda istiyorum deyip tercih yapmasan bile tayinin çıkar itiraz edemezsin gibi bişeyler yazıyor.

Çehzat B
Şef
10 Ocak 2026 14:54

Rastgele bir yere tayin olabilirsin işte gelen yazıda onu söylemiş. İmzalamasan da çok önemli değil. Sonra ah vah etme diyor, kesin istiyorsan istiyorum de diyor, sonrasına karışmam diyor. Personel bile 2 defa sordu kesin istiyor musun diye.

ezelisevdam, 1 hafta önce

Demek istediğim istiyorum dedik fakat döküm çıkarmadik ve imzalamadik durum ne olur

Hukukçupoliss
Aday Memur
10 Ocak 2026 22:44

İlk defa bu şekilde normal şark tercihi haricinde gönüllü şark talebi alındığına şahit oluyorum. Muhtemelen bu sene 2.şark için tercih alınmayacağı içindir. Büyük şehirlerde bulunanlar haricinde talep olmaz tahminimce. Ben istanbuldayım ve talepte bulundum, bakalım hakkımızfa hayırlısı...

Brse
Şef
11 Ocak 2026 10:11

Bundan sonra böyle . Zorunlu 2. Şark kalktı. Herkese hayırlı olsun

Hukukçupoliss, 1 hafta önce

İlk defa bu şekilde normal şark tercihi haricinde gönüllü şark talebi alındığına şahit oluyorum. Muhtemelen bu sene 2.şark için tercih alınmayacağı içindir. Büyük şehirlerde bulunanlar haricinde talep olmaz tahminimce. Ben istanbuldayım ve talepte bulundum, bakalım hakkımızfa hayırlısı...

Avcıkurt
Memur
11 Ocak 2026 13:40

Diyarbakır ilk sıraya yazarsan kesin gelir.

siyahbeyaz88
Genel Müdür
11 Ocak 2026 13:46

şartı tutanlar bir dakika durmasın şarka gelsinler özellikle maddi durumu kötü olanlar aklından intihar geçirenler kirada olanlar burda rahat edersiniz
Toplam 48 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi