Keskin44
Memur
31 Ocak 2026 14:45

öncelikle ben gitmedim gönderdiler, seviyeni bozma , ayrıca ben hem depremde evim duvarları yıkıldı ordan Malatya ya yine sıkıntıya geldim, hak etmediğim şekilde ipkam kabul olmadı, ayrıca ben şark öncesi ve sonrası İstanbul a gönderildim, senin gibi 2 şehirde hayatım geçmedi, 6 tayin gördüm 2 si kendi tercihim 4 ü onların, ayrıca sorunlu personel değilim, ama sürekli şansızlık vurdu, umarım size vurmaz , sadece ön görülebilir bir sistem olsun ki herkes planlama yapabilsin, Sen benim kadar darbe yediysen kal emekli ol, değilse boş konuşma herkesin kendine göre derdi var, herkesin yolu bahtı açık olsun, kişiselleştirme ye gerek yok,
İcardii, 1 hafta önce

Oldu paşam başka bir isteğin.Benim evim parçalandi 2 ay çadırda kaldım çorcocuk rezil olduk,arkadaşlarımız, komşularımız öldü,izin yok 12/12 çalıstık.Kimiside bunun gibi ben delimiyim burdan artık adam olmaz diyip kaçtı.,biz kaldık .o zaman kimse gelmiyordu herkese tayin hakkı tanıdılar şimdi mi kıymetli oldu.O zaman kalacaktın.isteyen 10 yıl kalır isteyen 1 yıl kalır bırakın şu bencilliği karnı darlığı.Yeter be nedir bu.Yok şu kadar kalan gönderilsin yok bu gönderilsin size mi kaldı.

İcardii
Aday Memur
31 Ocak 2026 15:26

Depremde maraşta zorunlu tayin olmadı hatta adam aradılar gelsin diye kendi isteğinle gitmişsindir.Tanimiyorsun yorum yapıyorsun teknik olarak polisin iki tayin görmesi imkansız 4. Yerimdeyim.Ben şuna kızıyorum Siz gidin ben geliyim demek isyorsun.Ben de depremde yerinde kalaydın diyorum buna gerek kalmazdı zorluklara katlanacaktın hiçbir yer bura gibi olmadı ben de giderdim memleketim değil birşey değil ama durdum.Canlarımızı toprağa verdik bizden çok şey aldı deprem Kalmak isteyen herkes kalacak yapandan Allah razı olsun Allah seninde gönlüne göre versin Kardeşim

Keskin44, 1 hafta önce
öncelikle ben gitmedim gönderdiler, seviyeni bozma , ayrıca ben hem depremde evim duvarları yıkıldı ordan Malatya ya yine sıkıntıya geldim, hak etmediğim şekilde ipkam kabul olmadı, ayrıca ben şark öncesi ve sonrası İstanbul a gönderildim, senin gibi 2 şehirde hayatım geçmedi, 6 tayin gördüm 2 si kendi tercihim 4 ü onların, ayrıca sorunlu personel değilim, ama sürekli şansızlık vurdu, umarım size vurmaz , sadece ön görülebilir bir sistem olsun ki herkes planlama yapabilsin, Sen benim kadar darbe yediysen kal emekli ol, değilse boş konuşma herkesin kendine göre derdi var, herkesin yolu bahtı açık olsun, kişiselleştirme ye gerek yok,

memur9630
Aday Memur
31 Ocak 2026 15:35

Depremden sonra herkes istediği yere gidebiliyordu giden bu hakkı kullanırken hak hukuk aklında değildi o zaman gittiği yerlerin kotası dolmuyor muydu , en iyi en torpilli yer neresi diye araştırma yarisindaydiniz....sonuç olarak ister 5 yıl, ister 10 yıl çalışsın isteyende deprem bölgesinden gitmeyip binbir sıkıntı ile buraların uzun süre düzelmeyecegini bilerek çalışıp buralarda kalan kişilere böyle hak tanınınca birden hak hukuk abidesi oldunuz , sizinki hak hukuk değil ben bir hakkı kullanmadım kimse kullanmasın,herkes gitsin ben geleyim, herkes bunun böyle olduğunu biliyor ,başka nedenler soyleyerek kendinizi kandırmayın ,yinede herkesin memnun olacağı bir atama dönemi olur inşallah

Keskin44, 1 hafta önce

Keskin44
Memur
31 Ocak 2026 15:44

bakın şunu anlamadınız sanırım ben Maraş depremini sizin gibi yaşadım üstüne birde Malatya gelip yine aynı sıkıntılara devam ettim haksızlık ile gönderildim diyorum, senin ipkan kabul olurken benim neden olmadı uğradığım haksızlığa rağmen diyorum ki her yer ön görülebilir bir sistem gelsin,sürekli değişken bir sistem içinde insanlar her sene mağdur olmasın. birileri öyle veya böyle sürekli aynı yerde kalırken benim gibileri unutmayalım, sizi taraf olarak değil aynı gemide olarak adaletli sistemin olmasını savunalım , birbirinizi rakip görmeden

Atmaca02
Aday Memur
31 Ocak 2026 20:22

Bence buton meselesi deprem ile alakası yok batı iline çevrilen bu iller maraş ve Malatya deprem sonrası doğu olduğu için ikinci şarka kaldı hepsi otomotikmen 2 yıl sonra hepsi şark bitti tayinci oldular yani yarıdan fazlası tayinci şimdi niye buton geldi bu sene iç işleri bakanı açıkladı standart kadro oluşturuluyor hatta bunun ile ilgili yazı falanda geldi geçenlerde ebys gördüm şimdi bu standart kadro oluşturup yeni memur ataması sonrası 12/36 zemini oluşturmak bu sebeple kadro yerinde durup kargaşa oluşmadan standart kadro oluşturmak benim tahminim bu yönde deprem yaşadık diye buton getirmediler öyle bişey olsaydı depremi yasayan herkes gelirdi bu hak

Alpayderler
Memur
31 Ocak 2026 21:26

Bu buton olayı depremle alakası yok mesela Malatya daha önce 2. bölgeyken 1. bölgeye geçirildiğinde aynı şekilde böyle buton açılmış ve kalmak isteyenler kalmış

Arkisrt
Aday Memur
31 Ocak 2026 21:37

Deprem olsa Sivas olmazdı bu illerin arasında size katılıyorum

Atmaca02, 1 hafta önce

Bence buton meselesi deprem ile alakası yok batı iline çevrilen bu iller maraş ve Malatya deprem sonrası doğu olduğu için ikinci şarka kaldı hepsi otomotikmen 2 yıl sonra hepsi şark bitti tayinci oldular yani yarıdan fazlası tayinci şimdi niye buton geldi bu sene iç işleri bakanı açıkladı standart kadro oluşturuluyor hatta bunun ile ilgili yazı falanda geldi geçenlerde ebys gördüm şimdi bu standart kadro oluşturup yeni memur ataması sonrası 12/36 zemini oluşturmak bu sebeple kadro yerinde durup kargaşa oluşmadan standart kadro oluşturmak benim tahminim bu yönde deprem yaşadık diye buton getirmediler öyle bişey olsaydı depremi yasayan herkes gelirdi bu hak

Tykk
Aday Memur
01 Şubat 2026 18:21

Maraş'ın kadrosunun çoğu Maraşlı, yüzde 70 rahat Maraşlı, merak ettiğim bu kota meselesinde küçük dolayi yinede gönderirler mi Maraşlıları

Toplam 168 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi