Editörler : gül-feşan

Muhammet Şahan
Aday Memur
03 Şubat 2026 18:10

Kurum arayan birine söylemiş bi sıkıntı olursa biz sizi arıyoruz demiş.Beklemekten başka şansımız yok anlayacağın.

Terasbetoni, 1 ay önce

Bugün kurumu arayan oldu mu bi gelişme var mı

Terasbetoni
Aday Memur
03 Şubat 2026 18:45

Hocam bu hangi telegram grubu bahsettiğiniz kişiyle iletişim kurabilme şansım varmı

Muhammet Şahan, 1 ay önce

Kurum arayan birine söylemiş bi sıkıntı olursa biz sizi arıyoruz demiş.Beklemekten başka şansımız yok anlayacağın.

Muhammet Şahan
Aday Memur
11 Şubat 2026 21:15

Ben vazgeçtim arkadaşlar.Olumlu ve eksik ibareye zorla itiraz ettirdiler.Zonguldak a gidip geldim.5 dk lık iş için resmen saçmalık.Burayı yazarkende açıkta kalmayım diye son sıraya yazdım hiç bi yer gelmezse en kötü bura gelsin diye çokta mutlu olmadım geldiğine.Zonguldak a da geldiğim zaman şehri beğenmedim tayinde olmadığı için acaba bu şehirde 20 30 sene yaşanır mı dedim kendime içimde hep bişey vardı.Tayinde olmadığı için acaba Raporda çalışamaz yazmıyor ki neden itiraz ettirdiler.Sonra ereğli hastanesine gittim.Yeniden form aldığımda kağıdın arkasında ttk nın yeraltı sağlık yönetmeliği vardı.Burayı yazarken çok araştırdım o yönetmeliği bulamadım.Bazı şartları sağlamadığı mı anladım.Keşke kurum kendi sitesinde atama duyurusu yaptığında baştan bu şartları da yazsaydı.Hiç gitmezdim zonguldak a.Ereğli deki dahiliye doktoruna sordum hiç şansım var mı yok dedi bende direk çıktım hiç bi hekime girmedim.Çalışır yazmasına rağmen yeraltı ibaresine kurul çok takılmış.Buna işyeri hekimi karar verecekti.Zaten gözden çıkarmışlar.Resmen ataman iptal olur diye zorla itiraz ettirip çalışamaz raporu alsında biz de bunu rahat rahat almayalım dermiş gibi.Şuan çok rahtladım üstümden büyük bi yük kalktı.Daha 1 tane kadro açılsa bile %100 gideceğimi bilsem bu kurumun kapısından bile geçmem.

Toplam 43 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi