Editörler : gül-feşan

Mühendis1532
Kapalı
09 Ocak 2026 08:48

10 gün mazeret izniniz olur, böyle mücbir durumlarda sıralı amirlerinize söylediğinizde mazeret yaptırabilirsiniz. En kötü rapor alırsınız. Mücbir sebep olursa anlayış göstereceklerdir.
Memure.0626, 1 ay önce
kusura bakmayın size çok soru sordum ama son kez bir şey sormak istiyorum. benim oğlum var. büyük ihtimalle orada çoğunlukla ikimiz duracağız . 1 yıl senelik izni yok biliyorum ama hastalık durumunda nasıl olacak. oğlum hastalandığı zaman izin konusu sıkıntı olur mu ? mesela sizin orada çocuklu kadınlar bu durumu nasıl idare ediyorlar hocam bilgi verir misiniz? eşim Ankara'da kalacak. ailem gelecek ama onlarda sürekli kalamayacaklar malesef

Yenifikir
Aday Memur
10 Ocak 2026 11:58

Arkadaşlar merhaba herkese bende şeker fab atandım iibfden

Ayrıca gıda müh mezunuyum içerden ilerde ünvan yükseltme olur diye düşündüm

Veya tarımın müh alması durumunda şekerden oraya geçebilirmiyim yoksa üç yıl beklermiyim

Memure.0626
Aday Memur
10 Ocak 2026 12:16

3 yıl bekliyorsunuz hocam malesef geçiş yok
Yenifikir, 4 hafta önce

Veya tarımın müh alması durumunda şekerden oraya geçebilirmiyim yoksa üç yıl beklermiyim

Yenifikir
Aday Memur
10 Ocak 2026 12:49

Peki hocam dayanağınız nedir bunun için yani böyle bir şeymi yaşadınız yoksa fikriniz mi

Çünkü bunun bir mevzuatı var ve ona göre geçiliyor diye yorumlayanlarda var

Memure.0626, 4 hafta önce
3 yıl bekliyorsunuz hocam malesef geçiş yok

Memure.0626
Aday Memur
10 Ocak 2026 12:56

bana personel daire müdürü dedi. türk şeker fabrikasının kendi kuralı bu şekildeymiş
Yenifikir, 4 hafta önce

Peki hocam dayanağınız nedir bunun için yani böyle bir şeymi yaşadınız yoksa fikriniz mi

Çünkü bunun bir mevzuatı var ve ona göre geçiliyor diye yorumlayanlarda var

Memure.0626
Aday Memur
10 Ocak 2026 12:57

ama hocam sizin memurluktan mühendisliğe geçiş. o yüzden öğrenim ibrazı oluyor sanırım. kusura bakmayın direkt atladım sorunuza

Yenifikir
Aday Memur
10 Ocak 2026 13:05

Estağfurlah hocam evet dediğiniz gibi öğrenim ibrazı oluyor

Yenifikir
Aday Memur
11 Ocak 2026 14:44

Yeni kanun teklifine göre TVF ve bağlı şirketler türk ticeret kanunu özel hukuk kurallarına tabi oluyormuş. Bu tam ne demek oluyor personele etkisi nedir

Ayşeee gülerrr
Aday Memur
20 Ocak 2026 13:46

Merhabalar. Bende Elazığ şeker fabrikasına atandım birimim büyük ihtimalle ya personel ya da muhasebe olacak ama ben şuanda sözleşmeli gümrük muayene memuruyum işim Zor ve riskli olduğu için tercih verdim ama şuan çok kararsızım geçip geçmemek konusunda. Zamla birlikte maaşınız ne kadar olacak iş yoğunluğu nedir

Mühendis1532, 1 ay önce
10 gün mazeret izniniz olur, böyle mücbir durumlarda sıralı amirlerinize söylediğinizde mazeret yaptırabilirsiniz. En kötü rapor alırsınız. Mücbir sebep olursa anlayış göstereceklerdir.

Ayşeee gülerrr
Aday Memur
20 Ocak 2026 13:52

Merhabalar. Bende Elazığ şeker fabrikasına atandım birimim büyük ihtimalle ya personel ya da muhasebe olacak ama ben şuanda sözleşmeli gümrük muayene memuruyum işim Zor ve riskli olduğu için tercih verdim ama şuan çok kararsızım geçip geçmemek konusunda. Zamla birlikte maaşınız ne kadar olacak iş yoğunluğu nedir

zeroshadow, 1 ay önce
hayırlı olsun. Kurum güzel bir kurumdur. genelde insanlar şikayet eder ancak güzel bir kurumdur. Tekrar Hayırlı olsun. zamli maaşı daha bilinmiyor zamsiz memur 58 59k alıyor zamla birlikte 74 75k olur diye tahmin ediyoruz giyim yardimi kesilmişti bu sene itibariyle verilmeye başlandı. Maaş promosyonu konusunda son anlaşma biraz düşük kaldığı söyleniyor. Temmuzda bitiyor diye biliyorum ihalesi o zamanlar yapilir. Görevde yükselme sınavları oluyor 4 yıl kamu Hizmet'i zorunluluğu var. sınavı kazandıktan sonra mülakatı geçerseniz şef gibi kadrolara yukselebilirsiniz. çalışma ortamı fabrikadan fabrikaya hatta aynı fabrikada birimden birime değişir bazı yoğun birimler vardır onun dışında fazla bir yoğunluk olmaz kampanya dönemlerinde 800 900 TL ekstra kampanya primi oluyor

rosemania
Aday Memur
24 Ocak 2026 16:13

Malesef yukselemezsiniz cunku Turkseker a.s de gida muhendisi calismiyor, alım da yok

Yenifikir, 4 hafta önce

Toplam 31 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi