sen amirken istifa etmiş sosyal platform da amirlik mi yapıyon paşa... demek yüksek sesle müzik dinliyon ekip müdahale etmiyor öyle mi ekip müdahale etse ceza yazmaya kalsa amir denen arar bırakın onu der ben trafik cezası yazdım diye trafikten çıkarıldım neymiş amirin tanıdığı imiş vay efendim sen buna nasıl ceza yazarsın benim silahım kemerim üzerimde yok kep de yok sen neden kep takmadın diyor ulan silahı sorsana silah yok silah.... gelişen durumda evet etliye sütlüye dokunma mesaini bitir maaşını al korkak ürkek çekingen pısırık polis olmasını istediler başarılı da oldular... ambulans da sağlıkçılar ile ekip bir konuda tartıştı müdür çağırdı bağırdı çağırdı 50 yaşındaki adam ile beni makamdan siktir etti kardeş SENİN MAKAMDA KOLTUKTA GÖSTERECEĞİN BABALIĞI BEN ETLİYE SÜTLÜYE KARIŞMAYARAK SAHADA GÖSTERİRİM MERAK ETME hiç bir tartışma mukavemet almadan da mesai bitiririm saça göre şerbeti veririm merak etme... sen hangi hakla iftarı ile namazı ile uğraşıp insanların dini vecibelerini yerine getirmesinden rahatsız olursun hırsız adliyede benden önce çıkıyor haberin var mı
sen amirken istifa etmiş sosyal platform da amirlik mi yapıyon paşa... demek yüksek sesle müzik dinliyon ekip müdahale etmiyor öyle mi ekip müdahale etse ceza yazmaya kalsa amir denen arar bırakın onu der ben trafik cezası yazdım diye trafikten çıkarıldım neymiş amirin tanıdığı imiş vay efendim sen buna nasıl ceza yazarsın benim silahım kemerim üzerimde yok kep de yok sen neden kep takmadın diyor ulan silahı sorsana silah yok silah.... gelişen durumda evet etliye sütlüye dokunma mesaini bitir maaşını al korkak ürkek çekingen pısırık polis olmasını istediler başarılı da oldular... ambulans da sağlıkçılar ile ekip bir konuda tartıştı müdür çağırdı bağırdı çağırdı 50 yaşındaki adam ile beni makamdan siktir etti kardeş SENİN MAKAMDA KOLTUKTA GÖSTERECEĞİN BABALIĞI BEN ETLİYE SÜTLÜYE KARIŞMAYARAK SAHADA GÖSTERİRİM MERAK ETME hiç bir tartışma mukavemet almadan da mesai bitiririm saça göre şerbeti veririm merak etme... sen hangi hakla iftarı ile namazı ile uğraşıp insanların dini vecibelerini yerine getirmesinden rahatsız olursun hırsız adliyede benden önce çıkıyor haberin var mı
selimpusat80 , 1 hafta önce
Arkadaşlar 18 yıl polislik yaptım yarısı memur yarısı amir olarak. En rahat olduğum zamanda karakol amiriyken istifa ettim. fetönün ve bazı grupların amirlik sorularını çaldığı tem kom istihbarat vb. şubelerde çalışmanın imkansız olduğu zamanlarda karakol, şehir içi ve bölge trafik, önleyici ekipler, hassas, çevik ve muhabere, yabancılar şubelerinde çalıştım. Elektronik yüksek lisansından dolayı ilk defa hiç tanımadığım değerli bir başkomiserimiz sayesinde muhaberede çalıştım. Zaman zaman arızaya bağlasamda genellikle severek çalıştım. Daha çok sevdiğim bir nedenden dolayı yani fizik ve mühendislik nedeniyle istifa ettim. yani işin aslı polislikde tıpkı fizik gibi bir yaşam tarzıdır. İlk başta öyle değildi ama 18 yıldan sonra öyle oldu. Evet polisliği sevmiyorsanız veya sevemeyecekseniz polis olmayın. ama işinizi gerçekten iyi yapacaksanız, dosta güven düşmana korku verecek vatandaşa iyi davranacaksanız bence bunun manevi tatmini paha biçilemez. Ekibin yanından yüksek sesle müzik yayını yapan araç geçiyor, plakasız motorsiklet geçiyor, alkollü sürücü vs. ekibin umrunda değil. Eğer bu şekilde polis olacaksanız saate bakıp mesai hesaplayacaksanız bence polislik size göre değil. Gerçekleşmiş hırsızlık olayında davacı şikayetçi yok diye merkeze bilgi veren emeklisi gelmiş polisler var, işin kötü yani ne merkez ne de amirleri uyarmıyor. Çünkü konunun takibi şikayete bağlı bir suç olmadığını bilmiyor. Merkez terör nitelikli araç anonsu veriyor ekipler iftar veya namaz derdinde. Yada kavga anonsu kaza anonsu geliyor ekip yemeğini bırakıp gitmiyor. Bu şekilde de polis olmayın. evet polislik fedakarlık ister, yaşam tarzına dönüşür. Böyle olmazsa zor gelir...