Demir355
Şube Müdürü
10 Ocak 2026 14:54

ben erkeklere cevap veririm.
mrplcninbabası, 2 hafta önce

FBI nerede CİA nerede MİT nerede :))))

omurgasız asalak haysiyetsiz onursuz bir tip işte

mrplcninbabası
Aday Memur
10 Ocak 2026 16:20

cinsel tercihin bizi ilgilendirmiyor

Demir355, 2 hafta önce
ben erkeklere cevap veririm.

Sbz1dftd
Daire Başkanı
10 Ocak 2026 17:39

sen amirken istifa etmiş sosyal platform da amirlik mi yapıyon paşa... demek yüksek sesle müzik dinliyon ekip müdahale etmiyor öyle mi ekip müdahale etse ceza yazmaya kalsa amir denen arar bırakın onu der ben trafik cezası yazdım diye trafikten çıkarıldım neymiş amirin tanıdığı imiş vay efendim sen buna nasıl ceza yazarsın benim silahım kemerim üzerimde yok kep de yok sen neden kep takmadın diyor ulan silahı sorsana silah yok silah.... gelişen durumda evet etliye sütlüye dokunma mesaini bitir maaşını al korkak ürkek çekingen pısırık polis olmasını istediler başarılı da oldular... ambulans da sağlıkçılar ile ekip bir konuda tartıştı müdür çağırdı bağırdı çağırdı 50 yaşındaki adam ile beni makamdan siktir etti kardeş SENİN MAKAMDA KOLTUKTA GÖSTERECEĞİN BABALIĞI BEN ETLİYE SÜTLÜYE KARIŞMAYARAK SAHADA GÖSTERİRİM MERAK ETME hiç bir tartışma mukavemet almadan da mesai bitiririm saça göre şerbeti veririm merak etme... sen hangi hakla iftarı ile namazı ile uğraşıp insanların dini vecibelerini yerine getirmesinden rahatsız olursun hırsız adliyede benden önce çıkıyor haberin var mı
selimpusat80, 2 hafta önce

Arkadaşlar 18 yıl polislik yaptım yarısı memur yarısı amir olarak. En rahat olduğum zamanda karakol amiriyken istifa ettim. fetönün ve bazı grupların amirlik sorularını çaldığı tem kom istihbarat vb. şubelerde çalışmanın imkansız olduğu zamanlarda karakol, şehir içi ve bölge trafik, önleyici ekipler, hassas, çevik ve muhabere, yabancılar şubelerinde çalıştım. Elektronik yüksek lisansından dolayı ilk defa hiç tanımadığım değerli bir başkomiserimiz sayesinde muhaberede çalıştım. Zaman zaman arızaya bağlasamda genellikle severek çalıştım. Daha çok sevdiğim bir nedenden dolayı yani fizik ve mühendislik nedeniyle istifa ettim. yani işin aslı polislikde tıpkı fizik gibi bir yaşam tarzıdır. İlk başta öyle değildi ama 18 yıldan sonra öyle oldu. Evet polisliği sevmiyorsanız veya sevemeyecekseniz polis olmayın. ama işinizi gerçekten iyi yapacaksanız, dosta güven düşmana korku verecek vatandaşa iyi davranacaksanız bence bunun manevi tatmini paha biçilemez. Ekibin yanından yüksek sesle müzik yayını yapan araç geçiyor, plakasız motorsiklet geçiyor, alkollü sürücü vs. ekibin umrunda değil. Eğer bu şekilde polis olacaksanız saate bakıp mesai hesaplayacaksanız bence polislik size göre değil. Gerçekleşmiş hırsızlık olayında davacı şikayetçi yok diye merkeze bilgi veren emeklisi gelmiş polisler var, işin kötü yani ne merkez ne de amirleri uyarmıyor. Çünkü konunun takibi şikayete bağlı bir suç olmadığını bilmiyor. Merkez terör nitelikli araç anonsu veriyor ekipler iftar veya namaz derdinde. Yada kavga anonsu kaza anonsu geliyor ekip yemeğini bırakıp gitmiyor. Bu şekilde de polis olmayın. evet polislik fedakarlık ister, yaşam tarzına dönüşür. Böyle olmazsa zor gelir...

Demir355
Şube Müdürü
10 Ocak 2026 19:46

kişi kendinden bilirmiş
mrplcninbabası, 2 hafta önce

cinsel tercihin bizi ilgilendirmiyor

adanax343
Aday Memur
10 Ocak 2026 20:51

teşkilata tercih sunsunlar kurum değişikliği var kim gitmek ister diye bak bakalım anlarsın
memuraday-y, 2 hafta önce

Acaba bu yazdıklarınızda samimi misiniz?

adanax343
Aday Memur
10 Ocak 2026 20:53

mesleğe girdikten sonra olmuyor o işte. istifa vs diyenler mesleğe girerken salakmıydı sanki. sağlam torpilin varsa polislik yapılacak tek meslek
sancak bayrak, 2 hafta önce

Ben gençlere polis ya da devlet memuru olmalarını şiddetle öneririm.hele bu zamana da.devlet memuru olmak ayrıcalıktır.pişman olan hep pişman ım.polis olmayın der ama, hiç biri istifa edemez.o yüzden mi,üzbinlerce kişi müracaat ediyor,sınavlara kurslarda hazırlanıyor.

adanax343
Aday Memur
10 Ocak 2026 20:54

kurbağa adamın kurbağası bile olamazsın referansın yoksa. ben 7 yaşından beri yüzerim profesyonel dalgıcım eee bizi neden almıyorlar.
sancak bayrak, 2 hafta önce

110 bin den fazla alan birimler de var, örnek özel hem,bomba imh, kurbağa adam.

adanax343
Aday Memur
10 Ocak 2026 20:56

özelin ticketi sadece 25 30bin gerisini sen düşün
Akın13030, 2 hafta önce
özel harekat almıyor 110 bini kurbağa adam mı alacak dostum :güldürme beni :)

selimpusat80
Aday Memur
10 Ocak 2026 22:03

ben dış alımla amir olmadım yıllarca polislik yaptım. kanuni olarak yaptığımdan daha fazla fiili olarak polis memurluğu yaptım. memurken de amirken de üstlerimden bazen anlattığına benzer talepler geldi. bir tek sen mi bunları yaşıyorum sanıyorsun. istesem heee derdim hiç bir şeyde olmazdı. Ama hayır diye bir kelime var. hem dediğin gibi amirlerle hem de senin gibi memurlarla uğraştım. 18 yılda 6 il birçok değişik ilçe ve birim değiştirdim. Malesef teşkilat hem dediğin gibi amirlerle hem de senin gibi memurlarla dolu. Ayrıca heee hee bir tek sen müslümansın biz hepimiz kafiriz.

Sbz1dftd, 2 hafta önce
sen amirken istifa etmiş sosyal platform da amirlik mi yapıyon paşa... demek yüksek sesle müzik dinliyon ekip müdahale etmiyor öyle mi ekip müdahale etse ceza yazmaya kalsa amir denen arar bırakın onu der ben trafik cezası yazdım diye trafikten çıkarıldım neymiş amirin tanıdığı imiş vay efendim sen buna nasıl ceza yazarsın benim silahım kemerim üzerimde yok kep de yok sen neden kep takmadın diyor ulan silahı sorsana silah yok silah.... gelişen durumda evet etliye sütlüye dokunma mesaini bitir maaşını al korkak ürkek çekingen pısırık polis olmasını istediler başarılı da oldular... ambulans da sağlıkçılar ile ekip bir konuda tartıştı müdür çağırdı bağırdı çağırdı 50 yaşındaki adam ile beni makamdan siktir etti kardeş SENİN MAKAMDA KOLTUKTA GÖSTERECEĞİN BABALIĞI BEN ETLİYE SÜTLÜYE KARIŞMAYARAK SAHADA GÖSTERİRİM MERAK ETME hiç bir tartışma mukavemet almadan da mesai bitiririm saça göre şerbeti veririm merak etme... sen hangi hakla iftarı ile namazı ile uğraşıp insanların dini vecibelerini yerine getirmesinden rahatsız olursun hırsız adliyede benden önce çıkıyor haberin var mı

White3425
Şef
11 Ocak 2026 01:17

buraya böyle yazıyorsunuz sonra gerçek sanıyorlar. çoğu ilde yemek ya da kumanya var. ticket sadece İstanbul'da var o da 14 bin
adanax343, 2 hafta önce
özelin ticketi sadece 25 30bin gerisini sen düşün

adanax343
Aday Memur
11 Ocak 2026 03:28

ahaha eee başka maaşlarda 40bin mi
White3425, 2 hafta önce
buraya böyle yazıyorsunuz sonra gerçek sanıyorlar. çoğu ilde yemek ya da kumanya var. ticket sadece İstanbul'da var o da 14 bin

Sbz1dftd
Daire Başkanı
11 Ocak 2026 07:40

5 6 kere komserliği kazandım mülakatlarda evlendim. TCK cmk etk pvsk 45 tane kanun yönetmelik çıkardım çalıştıkça hoşuma çalıştıkça çalıştım Emirlere genellere varana kadar çıkardım test çözdüm bir hırsızlık suçunun basit yaramala suçunun nitelikli hallerini öğrendikçe hoşuma gitti adli süreci idari süreçleri de belli seviyede öğrendim şükür öğrenmeye de devam ediyorum içtihatlara bakıyorum mahkeme kararlarına karakolda bir tutanakta önemsiz gibi görünen detaylar aslında çok iyi olduğunu gördüm bildim tutanak öyle tuttum... idari kesim çalışanlar polislik yapmıyo görevi de yok görevi lojistik personel arasında adelet ve dahi buna benzer konular sizler yöneticilik dersini alamadığınız için idarecilik konusunda zayıflıklar var sistem sakat amir dediğim adam gerek mevzuat bilgisi gerek zekisi bakış acısı benden üste olması lazım ki saygı duyum... zeki öğrenime açık bir idareci bir konu hakkında durumu sorar ve yasal durumu öğrenir bilmiyorsa ona göre idari işlem yapar yada ödüllendirme yapar idareeci birşey bilmiyor hakklı memur bunu brim değiştir buna zarar ver mevzuat da buna uygun.. nöroloji dokturuna idareci sen görülen lüzum üzerine üroloji hekimliğine tayin çıktı diyemez ama bizde der hizmet gereği der gönderir. sen beni anlamıyorsun. haklı olmanın yetmediği düzende güçlü olmak lazım ve dahi bilmek lazım güç bilmektir sokataki kurt bir polise zeki bir idareci bile başa çıkamaz yanlış tahtaya basamaz... benim işime gelir biilgisiz idareci elimde oynatırım
selimpusat80, 2 hafta önce

ben dış alımla amir olmadım yıllarca polislik yaptım. kanuni olarak yaptığımdan daha fazla fiili olarak polis memurluğu yaptım. memurken de amirken de üstlerimden bazen anlattığına benzer talepler geldi. bir tek sen mi bunları yaşıyorum sanıyorsun. istesem heee derdim hiç bir şeyde olmazdı. Ama hayır diye bir kelime var. hem dediğin gibi amirlerle hem de senin gibi memurlarla uğraştım. 18 yılda 6 il birçok değişik ilçe ve birim değiştirdim. Malesef teşkilat hem dediğin gibi amirlerle hem de senin gibi memurlarla dolu. Ayrıca heee hee bir tek sen müslümansın biz hepimiz kafiriz.

EL CHAPO
Müsteşar Yardımcısı
13 Ocak 2026 00:46

biri de cikip yazmamis :)) torpilden olabilen varsa olsun yuzde 50 den fazlasi toorpilli

13 Ocak 2026 19:45

bunları dinlemeyin, özel sektörde asgariye çalışmak yerine polislik her türlü daha iyidir. adam mesleği beğenmiyor, sanki özele gitse holdinglerde üst düzey yönetici olacakta. olun kardeşim ekmeğinizi elinize alın hızlıca

adanax343
Aday Memur
14 Ocak 2026 09:56

polisliğe alternatif olarak aklına özel sektörde asgari ücretten başkası gelmeyen vasıfsız adamlar için polislik velinimettir
neyapsamnereyegitsem, 1 hafta önce

bunları dinlemeyin, özel sektörde asgariye çalışmak yerine polislik her türlü daha iyidir. adam mesleği beğenmiyor, sanki özele gitse holdinglerde üst düzey yönetici olacakta. olun kardeşim ekmeğinizi elinize alın hızlıca

mrplcninbabası
Aday Memur
14 Ocak 2026 13:58

Aile Ortamı, Kaliteli Yaşamı, Vizyonu olmayan cahiller konuyu bu şekilde yorumluyorlar

Biz sanki iş yapmayın evde oturun şeklinde yazmışız

Polislik yapacağınıza başka meslek yapın diyoruz bu kadar basit

neyapsamnereyegitsem, 1 hafta önce

Toplam 76 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi