Editörler : Pangaea
08 Ocak 2026 10:37

E-Okul gelişim düzeyleri veri girişi otomatik yöntem

* yoksa Chrome kuruyorsunuz

* lise ya da ilköğretim hangisiyse linkteki simgesinden sürükleyip sık kullanılanlara ekliyorsunuz.

* e-okulunuzdan giriş yapıp ve veri girişi olacak sınıfın penceresini açıyorsunuz

* e-okul pencerenizi kapatmadan Sık kullanılanlar menüsünden eklediğiniz linke tıklıyorsunuz

* sistem otomatik olarak algılayıp size hangi sıradan başlayacağınızı soruyor tamam diyorsunuz

* gelen öğrenci menüsünden isteğe bağlı olarak 60 ve üstü puan giriyorsunuz işlemi başlattığınız anda parametreleri otomatik girip kaydediyor ve diğer öğrenciye geçiyor

bizzat denedim sıkıntı yok . bu uygulamayla herhangi bir alakam yoktur bilginiz olsun

https://www.hafizoglu.net/maarif-modeli-e-okul-ogrenci-gelisim-sistemi-otomatik-islem-ilkokul-ve-lise/

okuryazar3
Müsteşar
08 Ocak 2026 10:41

şansıma baq yahu geç kaldın amele gibi tek tek kuyu kazdım ,fare elime yapıştı valla:))

drogba-70
Müsteşar Yardımcısı
08 Ocak 2026 11:14

hocam ben de bu sabah başlayayım dedim 3 tane veri girdim bu amelelik çekilmez dedim biraz nete baktım buldum paylaşayım dedim :)

okuryazar3, 2 hafta önce

şansıma baq yahu geç kaldın amele gibi tek tek kuyu kazdım ,fare elime yapıştı valla:))

sahin-gomu
Memur
08 Ocak 2026 11:55

Bende bu kısım yok. 5. sınıflara giriyorum e-okulda çıkmıyor, eski ekran var.

09 Ocak 2026 07:07

deneyen var mı

drogba-70
Müsteşar Yardımcısı
09 Ocak 2026 12:05

ben denedim :) sıkıntı yok çalışıyor.

komodin bahattinn, 2 hafta önce
deneyen var mı

berkaydal
Genel Müdür
09 Ocak 2026 12:07

Bakanlık sistem kurmuş böyle yapanlar tespit edilecekmiş. Çocuklar da sınıfta kalmış sayılacakmış. Benden söylemesi. :))

Toplam 6 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi