08 Ocak 2026 21:57

Şark sicil kaça gelir ?

Sicil olarak bu sene hangi dönem ve sicile gelir ?

Yigido155
Aday Memur
09 Ocak 2026 00:03

2. Şark yok bu sene. Yeni memurlara gelir 3 4 yıllık olanlar birde geçen senelerden ipkalı olanlardan giden çok olur

Brse
Şef
09 Ocak 2026 00:35

2. Sark tarih oldu. Artık hiç yok

Yigido155, 2 hafta önce

2. Şark yok bu sene. Yeni memurlara gelir 3 4 yıllık olanlar birde geçen senelerden ipkalı olanlardan giden çok olur

Redsf18
Aday Memur
09 Ocak 2026 00:36

500 lere kadar gelir

85200258
Müsteşar Yardımcısı
09 Ocak 2026 00:40

2027 de inşallah bir tek sen gideceksin ;-)
Brse, 2 hafta önce

Brse
Şef
09 Ocak 2026 09:31

kına lazım mi...

85200258, 2 hafta önce
2027 de inşallah bir tek sen gideceksin ;-)

adana0100
Aday Memur
09 Ocak 2026 23:24

ikinci şarka gidersin inşallah
Brse, 2 hafta önce

kına lazım mi...

Redkit112
Şef
10 Ocak 2026 00:01

bir kınada Adanalıya. bunlar kendinden büyüleri tırnak içerisinde dayıları şarka gönderip batıda 20 sene ipkalı gezip sonra tek şark'la yırtacağının hayalini kuran ergenler. noldu 2. şark kalktı , şark süreleri uzadı ve kendi akıllarıyla daha uzun bir şark onları bekliyor .. ahahahah
adana0100, 2 hafta önce
ikinci şarka gidersin inşallah

Brse
Şef
10 Ocak 2026 00:59

Adamsın devrem. Adamlar hasetlerinden çatlıyor.2.şark kalktı diye

Redkit112, 1 hafta önce
bir kınada Adanalıya. bunlar kendinden büyüleri tırnak içerisinde dayıları şarka gönderip batıda 20 sene ipkalı gezip sonra tek şark'la yırtacağının hayalini kuran ergenler. noldu 2. şark kalktı , şark süreleri uzadı ve kendi akıllarıyla daha uzun bir şark onları bekliyor .. ahahahah

Personelci.
Aday Memur
10 Ocak 2026 13:41

Personel Kadro Standartlarına bakıldığında, 12/36 çalışma sistemine geçilebilmesi için bir çok batı ilinin personel ihtiyacı hasıl olmuştur. Bu sebeple teröründe azalmış olması ile birlikte şark illerinin personel sayılarını azaltacaklarını düşünüyorum. Yani şarka gidecek sayı çok fazla ilerlemez. 26. Döneme gelip orda kalabilir.

85200258
Müsteşar Yardımcısı
10 Ocak 2026 15:35

Kapağı torpilli yere atıp , yerini kaybetmemek için binbir takla atanlardan değiliz. Gitmeye 3.5 attığınız şark görevini 2. kez yaptik. Meslekte de bir çok tayin gordum. Bu kadar korkmayın nazik organınızı bir kaldırın , klimalı odanızın dışına bir çıkın. Sözde polisler sizi..
Brse, 1 hafta önce

Adamsın devrem. Adamlar hasetlerinden çatlıyor.2.şark kalktı diye

Brse
Şef
10 Ocak 2026 16:31

Karakolcuyuz kardeş..

85200258, 1 hafta önce
Kapağı torpilli yere atıp , yerini kaybetmemek için binbir takla atanlardan değiliz. Gitmeye 3.5 attığınız şark görevini 2. kez yaptik. Meslekte de bir çok tayin gordum. Bu kadar korkmayın nazik organınızı bir kaldırın , klimalı odanızın dışına bir çıkın. Sözde polisler sizi..

Brse
Şef
10 Ocak 2026 16:42

Bu 2. Şark kalkması baya zoruna gitmiş kardeş..

Bu kadar içinde haset olduğuna göre polis değilsin muhtemelen. Hiç bir kişi 2 şark in kalkmasına senin kadar üzülmez ... Çatla catlayabildigin kadar.

85200258, 1 hafta önce

009784
Aday Memur
10 Ocak 2026 17:14

Arkadaşlar üç tane şark yaptım. Ama adamın düzeni bozulacaksa doğuya gitmek istememesi normal. Tamam sonuçta illaki zamanı gelince gidecek ama biraz empati yapın. Dün bir arkadaş yazmıştı polis polisin kurdudur diye. Doğru söylemiş. Her bir polis için bir hayattan ve etkilenecek onlarca hayattan bahsediyoruz.

under09
Şef
11 Ocak 2026 02:06

hakkatten siz neyin kafasındasınız 2 şarkı yaptın madalya mı istlyorsun sen hayırdır yaptıysan kendin için yaptın bana faydası ne amma abarttınız be hangi ildesin bilmem istanbul'u görüp 10 yıl kalana bir zahmet 2 şark vermesinler hatta büyük şehirde yıllardır çile çekenlere de vermesinler bizler askerlik yapanlarız eee bu durumda ne oldu şuan kalktı ne diyelim neden biz yaptık diğerleri yapmadı diye ağlayalım mı saçma sapan yorumları kendinize saklayın hasetlik sıkıntıdır bil isterim .

85200258, 1 hafta önce

paxil.1111
Aday Memur
11 Ocak 2026 09:30

inşallah sana gelir
Brse, 2 hafta önce

Brse
Şef
11 Ocak 2026 11:38

Adamsın devrem

under09, 1 hafta önce

hakkatten siz neyin kafasındasınız 2 şarkı yaptın madalya mı istlyorsun sen hayırdır yaptıysan kendin için yaptın bana faydası ne amma abarttınız be hangi ildesin bilmem istanbul'u görüp 10 yıl kalana bir zahmet 2 şark vermesinler hatta büyük şehirde yıllardır çile çekenlere de vermesinler bizler askerlik yapanlarız eee bu durumda ne oldu şuan kalktı ne diyelim neden biz yaptık diğerleri yapmadı diye ağlayalım mı saçma sapan yorumları kendinize saklayın hasetlik sıkıntıdır bil isterim .

85200258
Müsteşar Yardımcısı
11 Ocak 2026 13:05

yırtık dondan çıkmaya gerek var mı bilemedim... Ben İstanbul'da çalışan personelin fazla maaş dahi alması gerektiğini savunan biriyim. Ayrıca benim İstanbul'da çalışmadığımi nereden çıkardın? 2 şark gorevi yaptığımı övünmek için değil önceki mesaja cevap vermek için yazdım. Önceki mesajları okursan anlarsın. Askere gittiyseN de Allah kabul etsin. Eee o zaman şimdi yeni memurda o zamanlarda ki maddi gücü mü istesin ne istiyorsun? Bir köşe başı tutan bırakmak istemiyor. Bu arkadaşın derdi de şark filan değil tuttuğu köşe başını kaptırmamak. Her yazılanı da üstüne almamani tavsiye ederim. Bu elemanın geçmiş mesajlarını okursanız derdini anlarsınız. bu başlık üzerinde değerlendirme yapmayın.
under09, 1 hafta önce

siyahbeyaz88
Genel Müdür
11 Ocak 2026 13:40

istanbuldaki çalışanlar şark çıksada burdan kaçsam derdindeler haklılarda fazla parası yok derdi görevi çok lojmanı yok doğuda imkanlar kısıtlı ama çok rahat lojmanı çok tazminatı var maddi açıdan bir nebze rahat olursunuz, fırsatı olan gelsin doğuya burdakiler ipka vermek için can atıyorlar

Beyaz-YaRaSa
Aday Memur
11 Ocak 2026 21:34

2. şark kalktı bundan sonra gelmez Allah'ın izniyle

Brse
Şef
11 Ocak 2026 22:38

Aynen devrem. Adalet yerini buldu .2. şark son buldu. Emeği geçenlerden. Allah razı olsun

Beyaz-YaRaSa, 1 hafta önce
2. şark kalktı bundan sonra gelmez Allah'ın izniyle
Toplam 29 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi