Editörler : E.Kayı Han
10 Ocak 2026 08:03

Gaziantep BİM
YD red, Esas karar red geldi. Sözleşme feshinin üzerinden 11 ay geçti. Şimdi de Gaziantep BİMe istinafa taşınacakmış dava. Askeri davalarda ne kadar sürede sonuç aldınız aşağı yukarı Gaziantep bimde acaba? Avukat hemen istinafa taşırsak yetişirse adli tatil öncesine kadar açıklanır. Hemen tebliğ edilmez, zaman kaybedilirse adli tatil sonrasını bulur sonuç almak diyor. Hoş artık kimseye inanmıyorum da açıkçası pek bi beklentimde kalmadı ama yinede deneyimli olanlardan bilgi istiyorum.

Jackspraw
Aday Memur
16 Ocak 2026 12:21

Benim 2023 Eylül den beri Gaziantep bim istinafta daha da sürecek gibi 3 yıl olmasına 9 ay var daha açıklanmadı yd hemen çıkar ama esas çıkmıyor yakın zamanda beklersin avukat sallamış ama istinafa götür hakkını aramaktan vazgeçme benimki de sözleşme feshiydi

17 Ocak 2026 21:06

Yakında gelir karar benimde 2023 7 ayda açılmıştı 1 ay oldu ret geldi
Jackspraw, 6 gün önce

Benim 2023 Eylül den beri Gaziantep bim istinafta daha da sürecek gibi 3 yıl olmasına 9 ay var daha açıklanmadı yd hemen çıkar ama esas çıkmıyor yakın zamanda beklersin avukat sallamış ama istinafa götür hakkını aramaktan vazgeçme benimki de sözleşme feshiydi

elosmsz
Aday Memur
17 Ocak 2026 21:10

sözleşme feshi sebebiniz neydi sizin acaba?
Jackspraw, 6 gün önce

Jackspraw
Aday Memur
18 Ocak 2026 10:35

Görev yeri terk

elosmsz, 5 gün önce
sözleşme feshi sebebiniz neydi sizin acaba?
Toplam 4 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi